2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Eklentiler

• 410AAA47-2F8B-457B-9E19-8B61727FD0BD.jpeg
    410AAA47-2F8B-457B-9E19-8B61727FD0BD.jpeg
    73,9 KB · Görüntüleme: 87
Doktordan çıktım kızlar.. Burun ense ölçümleri güzel çıktı çok şükür 🙏 zorla bi tahmin yapmasını istedim baktı baktı baktı erkek olabilir dedi 😄😄 ama daha erken yanılabilirim dedi hayırlısı olsun 🥰🥰🥰🧿🧿🧿

Amin canım benim🧿 tontişimin suratına bakın teyzeleri 🥰🥰🥰

Güzel haberlerin için maşallah öncelikle canım. Darısı bizlere 😇 Ultrason görüntüsü bana da erkeği çağrıştırdı ☺️

Doktordan çıktım kızlar.. Burun ense ölçümleri güzel çıktı çok şükür 🙏 zorla bi tahmin yapmasını istedim baktı baktı baktı erkek olabilir dedi 😄😄 ama daha erken yanılabilirim dedi hayırlısı olsun 🥰🥰🥰🧿🧿🧿
Süper ya erken tahmin de gelmiş
Amin canım benim🧿 tontişimin suratına bakın teyzeleri 🥰🥰🥰
Yaa maşallah nasıl büyümüş çok net😍💙

Geliyor delikanlı 😁 saglıklı sıhatli olsunda inşallah bakalım bir hafta sonra kesınlesecek senın ne cıkacak

Yaaaa çok şükür canimm, hayirlsii olsun cok sevindim sağlıklı sihhatli olmasına 😍😍 insallah gönlüne gore olsun kuzum, ay ne mutlu yaaa maasallaaahhhhhhh🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️

Kızlar şimdi geldim doktordan çok Şükür bebek iyi ama ben çok heyecanlı olduğum için tansiyonum yüksek çıkıyor var mi böyle durumda olan 13-8 çıktı

benimki de aksine hep düşük çıkıyor dün 7/4ü gördüm mesela 😁 geçmiş olsun gözün aydın

Benimde iki gündür 8-5 tansiyonum baş ağrısından ölüyorum doktor normal diyo tuzlu şeylerle ayaktayım her an bayılcakmışım gibi

X