- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.321
Yok canım benim henüz başlamadı sabah uyandığımda öyle bir his gibi ama zaten kahvaltı mı yapıp vitamini alıyorum benim kızımda da 8 Fe başlamıştı iyiyim maaşallahEvet canım ama kusuyorum, sadece sürekli bulanıyor. Çok az zaman iyiyim yani. Senin başladı mı?
Bende de işte değişken az az oluyor. Ama henuz kusmadım. Her gebelik gerçekten farklı birbirinden. Bir öncekinden hic birşey hissetmemiştim bulantı adınaYok canım benim henüz başlamadı sabah uyandığımda öyle bir his gibi ama zaten kahvaltı mı yapıp vitamini alıyorum benim kızımda da 8 Fe başlamıştı iyiyim maaşallah
Yaaa, diğer baslikta da yazdim, cok heyecanli kuzumm yaa, tarihlerimiz ayni görünüyorken hele nasil bi heyecan oldu bende de. Çarşamba gideceğim muhtemelen ben de, ya da persembe. Okuldaki durumuma gore randevu ayarlayacagimBebiside gordum bugun kalbinide duyduk o kadar guzel biseymiski rabbim herkese nasip etsin 6+4 gozuktu 6+5kabul ediyorum dedi 1 gun geride yani hesabima gore masallah sorun yok kanamam olmustu bir ara ilac verdi o kadarrabbim herkese nasip etsin
Amin inşallahKimle konuşsam senin gbi diyor, bir tek dün iğne yapmadım. Bugün tekrar yaptım, asprine devam ettim.. pazartesi kesin karar verilir heralde.. öncekilerde kendileri düştüğü için sevinirdim, kürtaja gerek kalmadı doğal oldu diye ama bunu da yaşamam gerekecek belki de.. şimdi onun endişesi sardıAllah beterinden korusun hepimizi.. inşallah bu sefer hep sağlıklı devam eder senin için, Allah tekrarlatmasın yaşadıklarını
Teşekkür ederim, geç döllenme olmuştur dediler,zaten 28günde bir adet hiç olmadım hep 31-32 gibi oluyordum,ama ona göre bile çok küçük çıkmıştı.Geç yumurtlama olmuştur dediler,sonraki kontrollerde de düzgün gelişmeyince sorun olduğunu anladık.Önemli olan ilk kontrol değil sonraki kontroller.Öncelikle çok geçmiş olsun .Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin Peki kese geç gözükünce yorumları ne oldu geç döllenmemi dediler
Sakın panik olma ben de öyleyim,bir geliyor bir gidiyor belirtiler,geçen hafta kendimi yedim bitirdim şükür bebeğim iyiymişKuzular 6 buçuk haftalık hamşleyim belirtiler bir gidio dün mide bulantım vardı bugün YÖK göğüs hassasiyeti geçti sizlerde masıl
Herkese günaydınnnnnnnGünaydın
İlacı birakma arkadaşım nolur nolmaz. Sağlıklı bir gebeliksr devam edecektir ama sağlıksızsa elden ne gelir böylesi daha hayırlıdır sagliksizsa. Üzülme diyemem elinde değil elbet. Rabbım hayırlı haberlerini ulastirsin insallahMerhaba Kızlar, dün dr a gttim, üstten baktı seyrek aralıklarla kalp atışını gördük ve duyduk ama alttan bakma gereği duydu ve kalp atışı göremedi.. dün 8. Haftamı doldurdum.. ama bebeğin mm si 4.6.. dr çok umutlu konuşmadı pazartesi bir daha bakalım dedi.. belki bebeğin yerleştiği yer ile alakalı ,ters bir pozisyonda olablrmiş.. moral falan kalmadı tabi, kan sulandırıcıyı falan da bıraktm. Dr devam et demişti aslında.. ben de kürtaj olursam dye bıraktım ilaçları.. 9. Haftada kalp atışı duyanlar oluyormuş ama bilemedim, siz hiç benzer bir durumla karşılaştınz mı?
Hersey yolunda gözükmesine rağmen progesteron verdi bana dr. Sanirim riske atmak istemedi1 düşüğünüz varmış siz bi şey kullanıyor musunuz 2 doktora gittim gerek yok dediler bana
Alakası yok ya kızım 6+ 1 miydi neydi kalp atışını duymuştum hurafe sanırım bunlarMoral verdiğiniz için çok teşekkür ederim acaba kız bebek mi dedim kızlar geç gelişir kalbi geç atar diyorlar etrafımdaki büyükler
Evet canımKese ve kalp atışı görüldü mü
Benim de dün akşam parçalı kanamam oldu, bayılıcaktım görünce... Hemen doktoruma söyledim pruloton iğne yapın dedi. İki saat sonra tekrar parçalı kanama oldu, kabus gibi... 6 haftalık hamileyim bu arada. Doktorum en yakın hastaneye gidin dedi.Hemen acile gittik. Kese, kalp atışı her şey normal çıktı çok şükür ama 4 mm kanama alanı oluşmuş. Dün biraz ağlamıştım muhtemelen ondan oldu, doktor kesinlikle stres, üzüntü yaşamayacaksın seni geçtim sülalen rahat olacak dedi lütfen hiçbiriniz ağlayıp üzmeyin kendinizi. Direkt düşük sebebiymiş üzüntü, stres doktor dedi.Kızlar merhaba, lekelenmem sabah yine oldu. Dün gece belim ve kasıklarım çok ağrıyordu, şu an az ama hala ağlıyor. Takmayayım diyorum ama yine de çok canım sıkılıyor. En son kontrole gittiğimde kese etrafında kanama var ama riskli bir durum değil stresten falan deyip gönderdiler. Bir sonraki kontrolüm haftaya cumartesi. Bu tarz durumu olanlar kalp sesini duydunuz mu sizde durumlar nasıl?
Okuduğuma göre bu kanamaların çoğu düşüğe sebep olmuyormuş. Ama insan çok korkuyor. Neler yaşadığınızı çok çok iyi anlıyorum. Bir de benim bebeğimin hala Kalp atışı görülmedi. Aslında kendi doktorumda muayenem haftaya cumartesi. Ama ben cuma günü bu lekeden dolayı başka bir doktora gitmiştim o da daha küçük duyulmaz dedi. Anlayamıyorum bata göre 6 hafta bitti. Buna da kafayı taktım durduk yereBenim de dün akşam parçalı kanamam oldu, bayılıcaktım görünce... Hemen doktoruma söyledim pruloton iğne yapın dedi. İki saat sonra tekrar parçalı kanama oldu, kabus gibi... 6 haftalık hamileyim bu arada. Doktorum en yakın hastaneye gidin dedi.Hemen acile gittik. Kese, kalp atışı her şey normal çıktı çok şükür ama 4 mm kanama alanı oluşmuş. Dün biraz ağlamıştım muhtemelen ondan oldu, doktor kesinlikle stres, üzüntü yaşamayacaksın seni geçtim sülalen rahat olacak dedi lütfen hiçbiriniz ağlayıp üzmeyin kendinizi. Direkt düşük sebebiymiş üzüntü, stres doktor dedi.
Progesteron başlamaları lazim bence beklemeyin alin. Benim kanamam vs cok şükür olmamasına rağmen bir dusugum var dye doktorum baslatti. Cumartesiye daha çok var doktora ulaşamazsanız başlayın derimKızlar merhaba, lekelenmem sabah yine oldu. Dün gece belim ve kasıklarım çok ağrıyordu, şu an az ama hala ağlıyor. Takmayayım diyorum ama yine de çok canım sıkılıyor. En son kontrole gittiğimde kese etrafında kanama var ama riskli bir durum değil stresten falan deyip gönderdiler. Bir sonraki kontrolüm haftaya cumartesi. Bu tarz durumu olanlar kalp sesini duydunuz mu sizde durumlar nasıl?
Aslında ben tüp bebek hastası olduğum için transfer olmadan önce progestoron fitil ve hap başlanmıştı. Haftada bir de pruloton depot iğne oluyorum. Buna rağmen eğer tutmayacaksa yiyecek rızkı yok demektir. Kendimi buna ikna etmeye çalışıyorum. Kalp sesini de henüz duymadık. Rabbim tüm bekleyenleri sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine...Progesteron başlamaları lazim bence beklemeyin alin. Benim kanamam vs cok şükür olmamasına rağmen bir dusugum var dye doktorum baslatti. Cumartesiye daha çok var doktora ulaşamazsanız başlayın derim
Ben de henüz duymadım oğlum da 8.haftanin sonunda duydum duyana kadar da git gel çok stres olmuştum bunda henüz gitmedim 5nisan randevumAslında ben tüp bebek hastası olduğum için transfer olmadan önce progestoron fitil ve hap başlanmıştı. Haftada bir de pruloton depot iğne oluyorum. Buna rağmen eğer tutmayacaksa yiyecek rızkı yok demektir. Kendimi buna ikna etmeye çalışıyorum. Kalp sesini de henüz duymadık. Rabbim tüm bekleyenleri sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine...