2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Canım endişelenme ,çok erken gitmissin.beta degerin henuz çok düsük ,2binlerde gözüküyor kese,bazen alttan muayenede daha net gozukuyor.ben 5+2 de gordum vajinal muayenede
Evham yapcak birsey yok gayet iyi durumunuz. Bendede gozukmemisti 816yken.dr üç gün sonra çağırdı onda bile alttan gordu 5+1

Aslında gitmeyi düşünmüyordum ama yanma oldu gece. İltihap mı diye gittim. Gitmişken de karından baktı doktor. Görünmemesi değil de, değerin ilk sefer 2 kattan fazla artıp sonuncunda düşük olması kafama takıldı

Arkadaşlar merhaba benim sat 5 şubattı buna göre 7+1 haftalık hamlleyim dün doktora gittim 7+0 da kese var ama kalp atışı vajinal ultrasona rağmen görülmedi 5,5 yaşında oğlum var onda normalde 6. Haftada görülmüştü doktor Salı günü tekrar gel dedi ama ben çok panik yaptım sanki göğüslerim doygunluğunu kaybetti geç döllenme olabilir dedi olabilir mi sizce

48 saatte bir iki katına yakin olması yeterli. Ille ayni oranda artış olacak diye kafanıza takip boşa stres yapmayin
Tabi ki gec döllenme olabilir. Canınızı sıkmayın boşa... göğüsler hergun aynı hashasiyete sahip değil ki...birgun bir gününe uymuyor..iyi haberler alırsınız insallah

teşekkür ederim. Herkes sağlıkla alsın kucağına. Bu bekleyişler çok zor

Canım bende çarşambaya aldım ağızdaki tat bende de var ne yesem geçmiyor sabahları çok rahatsız ediyor beni aramızda bir gün var bulantıların başladı mı senin canım
Evet canım ama kusuyorum, sadece sürekli bulanıyor. Çok az zaman iyiyim yani. Senin başladı mı?

Merhaba Kızlar, dün dr a gttim, üstten baktı seyrek aralıklarla kalp atışını gördük ve duyduk ama alttan bakma gereği duydu ve kalp atışı göremedi.. dün 8. Haftamı doldurdum.. ama bebeğin mm si 4.6.. dr çok umutlu konuşmadı pazartesi bir daha bakalım dedi.. belki bebeğin yerleştiği yer ile alakalı ,ters bir pozisyonda olablrmiş.. moral falan kalmadı tabi, kan sulandırıcıyı falan da bıraktm. Dr devam et demişti aslında.. ben de kürtaj olursam dye bıraktım ilaçları.. 9. Haftada kalp atışı duyanlar oluyormuş ama bilemedim, siz hiç benzer bir durumla karşılaştınz mı?

Rabbim yardımcın olsun, Allahtan ümit kesilmez.
Biraz kucuk bebek ama geç döllenme de olabilir ya da kötü gidecek bir şeylerde olabilir.
Daha önce düşük öykün var mı?

Rabbim yardımcın olsun, Allahtan ümit kesilmez.
Biraz kucuk bebek ama geç döllenme de olabilir ya da kötü gidecek bir şeylerde olabilir.
Daha önce düşük öykün var mı?
Evet 3 düşüğüm oldu. Daha öncekilerde keseyi bile görmemştm.. Sat a göre iki hafta geride.. açıkçası pek ümidim yok..

Merhaba . Benim de sat a göre 7+2 de gittim , Perşembe . Görülmedi. Bu hafta tekrar gideceğim, Perşembe ya da çarşamba. Sizin keseniz kaç mm idi ?

Evet 3 düşüğüm oldu. Daha öncekilerde keseyi bile görmemştm.. Sat a göre iki hafta geride.. açıkçası pek ümidim yok..
Keseyi göremediysen kimyasal gebelik tir hepsi. Kadınların %70 i farketmeden kimyasal gebelik yaşar. Sıkmayın. Canınızı. Tıbbi genetik te test falan yaptırdınız mı acaba?
Kromozomal birşey olabilir, belki pıhtılaşma olabilir VS.

Evet kimyasal dendi hep diğerlerine..Yapıldı tüm testler, mthfr heterezigot ve ace geni çıktı kimi dr a göre önemsiz benim dr a göre de önemli. O yüzden kan sulandrcı ekopirin progestan hepsini kullanıyordum başından beri.. sat a göre 2 hafta geride benek gelişimi. Bu saatten sonra düzelir mi sanmam.. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..

Allahtan hic bir zaman ümit kesilmez. Benimde 2 düşüğüm vardı, biri kimyasal diğerini 8+5 de kaybettim. Kalbi durmuş kürtaj oldum 18 aralıkta. Bu dünya da alacak nefesi yoksa inan olmuyor, doğmuyor bebekler.
Çok beklemiştik bizde o bebeği ama nasip değilmiş.
Sonra saldım biliyor musun, hayırlısı dedim çokta yanmadım üzülmedim vardır dedim allahın bir bildiği.
Sonrasında sürpriz şekilde hamile kaldım. Şaşırdım, cunku tek bir gece korunmadık. Ha nasıl ilerler bilmiyorum, ama inan bana bir bildiği var. Üzülme olur mu hic sıkma canını eğer yaşayacaksa zaten dağ olsa duramaz önunde. Dualarım seninle

Kasık cok olmuyor ama bel agrisi yasadim bazi gunler fazlaca. Bi de mide kazinmasi bende de var
Bebiside gordum bugun kalbinide duyduk o kadar guzel biseymiski rabbim herkese nasip etsin 6+4 gozuktu 6+5kabul ediyorum dedi 1 gun geride yani hesabima gore masallah sorun yok kanamam olmustu bir ara ilac verdi o kadar rabbim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…