- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 35
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.361
Önceki hamileliklerimde daha düşük değerlerle öğrenince şuanki yüksek geldi o yüzden merak ettim.1 tane de kaybım olduğu için henüz doktora gitmeyi düşünmüyorum keseyi görsek bile kalp atışını bekleyeceğiz o yüzden stres olmak istemiyorum. 7.haftada gideceğim inşallah aksi bir durum olmazsa.Evet normal. Herkesin farklı çıkar. Değerlere takılmayın ve araştırmayın. Randevu gününüze kadar forumlarda gezmeyin. Nacizane tavsiyem. Buraya bakarak boş gebelik sandım. Herkes 6. Haftada kalp atışı duyarken ben bebeği görememiştim. 1 hafta stres yaptım. Boşunaymış...
Canım ,geçmiş olsun.seninde rahimde kanama alanın vardı degil mi ? Acaba onunla mı ilgilikizlar kanama olmadan dusuk olabilir mi? agrim yok sancim yok kanamam yok ama az once wc ye girdigimde bir parca dustu kirmizi renkte
Ben solgar kullanıyorum canımKızlaar iyi pazarlar, hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz?
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Aç kalırsam direk bulantı başlıyor bulantidansa birşeyler yiyeyim diyorum bu seferde hazımsızlık gaz ne ararsan oluyor keşke yetmeseydim diyorumKizlar yemedigim sürece midem çok rahat ama acikiyorum tabi yiyince gazdan ve hazımsızlıkdan duramıyorum sigamiyorum içim şişiyor darlaniyorum psikolojik olarak da kötü hissediyorum var mı benim gibi olan ha bu arada aç kalınca iyiyim ama bulantı oluyor bu kez de
Foliciod kullaniyorum bende riskli gebelik uzmani bunu tavsiye etmistiKızlaar iyi pazarlar, hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz?
Aman olmasi ben ikisinde de cok ağır geçirmiştim bunda kendime şaşırıyorum baslamazda umarimCanım benimki de 3. 5+6 bulantı yok ama ikinci de de yoktu sanırım üzerinde epey zaman geçti sadece ne yesem tat alamıyorum hep kötü bi tat kalıyor ağzımda
Siz ne zaman duydunuz peki sata göre 7+0 da bende duymadım salı günü 7+4 de randevum var çok merak ediyorumEvet normal. Herkesin farklı çıkar. Değerlere takılmayın ve araştırmayın. Randevu gününüze kadar forumlarda gezmeyin. Nacizane tavsiyem. Buraya bakarak boş gebelik sandım. Herkes 6. Haftada kalp atışı duyarken ben bebeği görememiştim. 1 hafta stres yaptım. Boşunaymış...
Oyyy ne tatlış heyecanlar simdi bunlar yaaa kiyamamInsallah hayirli haberlerle gel sende caniminsallah ogreniriz mayis souna dogru izne gidicez cinsiyetini bilerek gitmeyi çok istiyorum
Nasıl yani bir parça?kizlar kanama olmadan dusuk olabilir mi? agrim yok sancim yok kanamam yok ama az once wc ye girdigimde bir parca dustu kirmizi renkte
Diofol canim benimkiKızlaar iyi pazarlar, hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz?
Daha önceden kanama olup pihtilasmis bir parca da olabilir belki ama doktorunu bilgilendir gerekirse kontrole git mutlaka.kizlar kanama olmadan dusuk olabilir mi? agrim yok sancim yok kanamam yok ama az once wc ye girdigimde bir parca dustu kirmizi renkte
Sürekli ağrı değilde kramp giriyor 1 2 dk. Sonra normale dönüyorKızlar kasık ağrılarınız oluyor mu sizin de?
Ya böyle ince bir sızı gibi benimde, devam ediyor. Bazen hic olmuyor. Bazen devam ediyor ağrılar.Sürekli ağrı değilde kramp giriyor 1 2 dk. Sonra normale dönüyor
Benimkinde ince sızı gibi yatınca geçiyor birde herhalde hazımsızlık olunca orayada vuruyor herhaldeYa böyle ince bir sızı gibi benimde, devam ediyor. Bazen hic olmuyor. Bazen devam ediyor ağrılar.
Ya sanki çok afedersiniz tuvaletim var gibi ama sanki gitsem yapamam gibi.Benimkinde ince sızı gibi yatınca geçiyor birde herhalde hazımsızlık olunca orayada vuruyor herhalde
Hiçbir belirti olmayabiliyor, çok geçmiş olsun, bence doktorunu ara bu önemli birşey olabilirkizlar kanama olmadan dusuk olabilir mi? agrim yok sancim yok kanamam yok ama az once wc ye girdigimde bir parca dustu kirmizi renkte
Arada çok hafif batma gibi oluyor, Progestan kullanıyorum onun ağrıyı azaltıcı etkisi varmış belki de ondan fazla ağrı hissetmiyorum, ama varlığını hatırlatıyor bana aradaKızlar kasık ağrılarınız oluyor mu sizin de?
Allah nasip etsin sana da o minik pıtpıtı görmeyi duymayıOyyy ne tatlış heyecanlar simdi bunlar yaaa kiyamamumarım canim, ruyalarima giriyor o ses duymak icin muayene olacagim an
7+3 te . Üstten bebek gözükmedi. Alttan baktı gördük.Siz ne zaman duydunuz peki sata göre 7+0 da bende duymadım salı günü 7+4 de randevum var çok merak ediyorum
Benim az önce sol kasığıma bıçak saplanır gibi oldu ,hala hafif sızısı var.yatıyorum bendeKızlar kasık ağrılarınız oluyor mu sizin de?
Amin kuzummmm insallahhhhhHiçbir belirti olmayabiliyor, çok geçmiş olsun, bence doktorunu ara bu önemli birşey olabilir
Arada çok hafif batma gibi oluyor, Progestan kullanıyorum onun ağrıyı azaltıcı etkisi varmış belki de ondan fazla ağrı hissetmiyorum, ama varlığını hatırlatıyor bana arada
Allah nasip etsin sana da o minik pıtpıtı görmeyi duymayı
Benim 2 gündür bulantım sürekli olmaya başladı, yememe engel değil azar azar sık sık besleniyorum, suyuma limon sıkarak içmeye başlıyorum ama sürekli bulantı var sürekli