2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Önceki hamileliklerimde daha düşük değerlerle öğrenince şuanki yüksek geldi o yüzden merak ettim.1 tane de kaybım olduğu için henüz doktora gitmeyi düşünmüyorum keseyi görsek bile kalp atışını bekleyeceğiz o yüzden stres olmak istemiyorum. 7.haftada gideceğim inşallah aksi bir durum olmazsa.

kizlar kanama olmadan dusuk olabilir mi? agrim yok sancim yok kanamam yok ama az once wc ye girdigimde bir parca dustu kirmizi renkte
Canım ,geçmiş olsun.seninde rahimde kanama alanın vardı degil mi ? Acaba onunla mı ilgili doktora gitsen orda kese kalp atısına da bakarlar ,ilaç vs kullanıyormuydun.Dualarım seninle
Kızlaar iyi pazarlar, hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz?
Ben solgar kullanıyorum canım

Aynı şeyleri yaşıyoruz. Aç kalırsam direk bulantı başlıyor bulantidansa birşeyler yiyeyim diyorum bu seferde hazımsızlık gaz ne ararsan oluyor keşke yetmeseydim diyorum

Siz ne zaman duydunuz peki sata göre 7+0 da bende duymadım salı günü 7+4 de randevum var çok merak ediyorum

kizlar kanama olmadan dusuk olabilir mi? agrim yok sancim yok kanamam yok ama az once wc ye girdigimde bir parca dustu kirmizi renkte
Hiçbir belirti olmayabiliyor, çok geçmiş olsun, bence doktorunu ara bu önemli birşey olabilir
Kızlar kasık ağrılarınız oluyor mu sizin de?
Arada çok hafif batma gibi oluyor, Progestan kullanıyorum onun ağrıyı azaltıcı etkisi varmış belki de ondan fazla ağrı hissetmiyorum, ama varlığını hatırlatıyor bana arada
Oyyy ne tatlış heyecanlar simdi bunlar yaaa kiyamam umarım canim, ruyalarima giriyor o ses duymak icin muayene olacagim an
Allah nasip etsin sana da o minik pıtpıtı görmeyi duymayı

Benim 2 gündür bulantım sürekli olmaya başladı, yememe engel değil azar azar sık sık besleniyorum, suyuma limon sıkarak içmeye başlıyorum ama sürekli bulantı var sürekli

Amin kuzummmm insallahhhhh

Kızlar progestanim bu sabah bitti, doktora soyleyip tekrar yazdirmayi unuttum, yarin sabahtan alip devam etsem nolur acaba ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…