- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.301
Allahtan hic bir zaman ümit kesilmez. Benimde 2 düşüğüm vardı, biri kimyasal diğerini 8+5 de kaybettim. Kalbi durmuş kürtaj oldum 18 aralıkta. Bu dünya da alacak nefesi yoksa inan olmuyor, doğmuyor bebekler.
Çok beklemiştik bizde o bebeği ama nasip değilmiş.
Sonra saldım biliyor musun, hayırlısı dedim çokta yanmadım üzülmedim vardır dedim allahın bir bildiği.
Sonrasında sürpriz şekilde hamile kaldım. Şaşırdım, cunku tek bir gece korunmadık. Ha nasıl ilerler bilmiyorum, ama inan bana bir bildiği var. Üzülme olur mu hic sıkma canını eğer yaşayacaksa zaten dağ olsa duramaz önunde. Dualarım seninle
Evet o kadar haklısın ki, sen de zorluklar atlatmışsın, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın.. Nasipse tutunacak ama değilse de vardır bir hayır, Allah beterinden korumuş diyeceğiz..çok teşekkür ederim söylediklerin için. Hakkımızda hayırlısı olsunAllahtan hic bir zaman ümit kesilmez. Benimde 2 düşüğüm vardı, biri kimyasal diğerini 8+5 de kaybettim. Kalbi durmuş kürtaj oldum 18 aralıkta. Bu dünya da alacak nefesi yoksa inan olmuyor, doğmuyor bebekler.
Çok beklemiştik bizde o bebeği ama nasip değilmiş.
Sonra saldım biliyor musun, hayırlısı dedim çokta yanmadım üzülmedim vardır dedim allahın bir bildiği.
Sonrasında sürpriz şekilde hamile kaldım. Şaşırdım, cunku tek bir gece korunmadık. Ha nasıl ilerler bilmiyorum, ama inan bana bir bildiği var. Üzülme olur mu hic sıkma canını eğer yaşayacaksa zaten dağ olsa duramaz önunde. Dualarım seninle