-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.341
İnşallah siz de ben de sağlıcakla duyarız ne diyeyim insan bu süreçte daha mı paranoyak oluyor ne?Ben de henüz duymadım oğlum da 8.haftanin sonunda duydum duyana kadar da git gel çok stres olmuştum bunda henüz gitmedim 5nisan randevum
Sağlıkla hayırlısıyla gelsin insallahAslında ben tüp bebek hastası olduğum için transfer olmadan önce progestoron fitil ve hap başlanmıştı. Haftada bir de pruloton depot iğne oluyorum. Buna rağmen eğer tutmayacaksa yiyecek rızkı yok demektir. Kendimi buna ikna etmeye çalışıyorum. Kalp sesini de henüz duymadık. Rabbim tüm bekleyenleri sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine...
Benim 5+5 de başladı canım keşke hiç başlamasa çok zorluyor beni kusamıyorum ama sürekli bulanıyor bulanmadığı an yokArkadaşlar bulantılar basladi mi basladi ise ne zman basladi? Benim 3.gebeligim bu diger ikisinde öğrenir öğrenmez başlardı cok kötü olurdum bunda 1 hafta oldu öğreneli hiç bi şey yok henüz 5+1 deyim bundan sonra olur mu acaba keske olmasa böyle çok rahatmış
Kizlar yemedigim sürece midem çok rahat ama acikiyorum tabi yiyince gazdan ve hazımsızlıkdan duramıyorum sigamiyorum içim şişiyor darlaniyorum psikolojik olarak da kötü hissediyorum var mı benim gibi olan ha bu arada aç kalınca iyiyim ama bulantı oluyor bu kez de
Önceki hamileliklerimde hiç bir belirti olmamıştı ama Açıkçası ben bu hamileliğimde bulantım olacakmış gibi hissediyorum nedenseArkadaşlar bulantılar basladi mi basladi ise ne zman basladi? Benim 3.gebeligim bu diger ikisinde öğrenir öğrenmez başlardı cok kötü olurdum bunda 1 hafta oldu öğreneli hiç bi şey yok henüz 5+1 deyim bundan sonra olur mu acaba keske olmasa böyle çok rahatmış
Canım benimki de 3. 5+6 bulantı yok ama ikinci de de yoktu sanırım üzerinde epey zaman geçti sadece ne yesem tat alamıyorum hep kötü bi tat kalıyor ağzımdaArkadaşlar bulantılar basladi mi basladi ise ne zman basladi? Benim 3.gebeligim bu diger ikisinde öğrenir öğrenmez başlardı cok kötü olurdum bunda 1 hafta oldu öğreneli hiç bi şey yok henüz 5+1 deyim bundan sonra olur mu acaba keske olmasa böyle çok rahatmış
Aamin amin inşallah kesinlikle bir de pandeminin vermiş olduğu hissiyat hamileliğimizle daha da arttiİnşallah siz de ben de sağlıcakla duyarız ne diyeyim insan bu süreçte daha mı paranoyak oluyor ne?
Hic bir skintin olmazsa 6 hafta sonra gel dedi canim 2 li tarama testi icin ama yaptirmiyvami soyledim doktorda bebeginden vazgecmiyceksen yaptirma zaten dedi normal kontrole gidicez o yuzdenYaaa, diğer baslikta da yazdim, cok heyecanli kuzumm yaa, tarihlerimiz ayni görünüyorken hele nasil bi heyecan oldu bende de. Çarşamba gideceğim muhtemelen ben de, ya da persembe. Okuldaki durumuma gore randevu ayarlayacagim1 günlük farkin hic onemi yok bende 6 gun gorunuyordu ilkinde, bakalim bu gittigimde ne kadar değişecek merakla bekliyorum maasallah sana canimmm. Ne zaman cagirdi bir daha?
Oyy belki cinsiyet bile belli olr o zmnHic bir skintin olmazsa 6 hafta sonra gel dedi canim 2 li tarama testi icin ama yaptirmiyvami soyledim doktorda bebeginden vazgecmiyceksen yaptirma zaten dedi normal kontrole gidicez o yuzdenguzel haberlerini bekliyorummmm
Insallah hayirli haberlerle gel sende canimOyy belki cinsiyet bile belli olr o zmnsaglikla gelsin kuzucuklar insallah cnm. Haber vericem doktora gttigm gibi
Omegrav kullanıyorum ben. Balık yağı ve multivitamin olarakKızlaar iyi pazarlar, hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz?
Folidoce kullanıyorum canım benKızlaar iyi pazarlar, hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz?
Daha doktora gitmedim o yüzden önceki hamileliklerimde kullandığım folidoce u bugün kullanmaya başladımKızlaar iyi pazarlar, hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz?
Evet normal. Herkesin farklı çıkar. Değerlere takılmayın ve araştırmayın. Randevu gününüze kadar forumlarda gezmeyin. Nacizane tavsiyem. Buraya bakarak boş gebelik sandım. Herkes 6. Haftada kalp atışı duyarken ben bebeği görememiştim. 1 hafta stres yaptım. Boşunaymış...Birde bu betayla ilgili bilgisi olan var mı adetimin geçmesinin 3. Günü 1496 çıktı bana biraz yüksek geldi sizce normal mi
Peki kese ne zaman görülmüştü geç döllenmemi demişlerdiBen de henüz duymadım oğlum da 8.haftanin sonunda duydum duyana kadar da git gel çok stres olmuştum bunda henüz gitmedim 5nisan randevum
Kesinlikle katılıyorum insanı daha çok üzüyor maalesef olacağın önüne geçilmiyor iyi düşünelim iyi olsunEvet normal. Herkesin farklı çıkar. Değerlere takılmayın ve araştırmayın. Randevu gününüze kadar forumlarda gezmeyin. Nacizane tavsiyem. Buraya bakarak boş gebelik sandım. Herkes 6. Haftada kalp atışı duyarken ben bebeği görememiştim. 1 hafta stres yaptım. Boşunaymış...