2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Evet o kadar haklısın ki, sen de zorluklar atlatmışsın, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın.. Nasipse tutunacak ama değilse de vardır bir hayır, Allah beterinden korumuş diyeceğiz..çok teşekkür ederim söylediklerin için. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bir önceki kontrole göre gelişimi nasıl olmuş? Önemli olan o

Moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim acaba kız bebek mi dedim kızlar geç gelişir kalbi geç atar diyorlar etrafımdaki büyükler

Merhaba . Benim de sat a göre 7+2 de gittim , Perşembe . Görülmedi. Bu hafta tekrar gideceğim, Perşembe ya da çarşamba. Sizin keseniz kaç mm idi ?
Sizinki kaç cm benim kesemin son hali böyle besi kesesi falan var ama kesenin şekli çok garibime gitti dikdörtgen kese ilk defa gördüm

Eklentiler

• 02A7C6C9-E964-42D4-9F49-E7895697556A.jpeg
    91,1 KB · Görüntüleme: 57
Kaybettiğim iki gebeliğimde de bebeği görebiliyorduk ama gelişmiyordu, öncesinde gelişimi yavaş oluyordu, olması gerektiği kadar büyümüyordu sonra da gelişim tamamen duruyordu, sağlıksız gebelik olunca yani bebekte sıkıntı olunca öyle oluyormuş, seni üzmek istemiyorum ama eğer bebek gelişimi olduğu yerde sayıyorsa büyük ihtimal sağlıksız çıkıyor

Amin canım, Rabbim ne eylerse güzel eyler sen merak etme boş kalmayacak inşallah kucağın.

Peki kese kalp atımı hep geriden mi geldi

Sanırım benim de öyle bir durum var, yavaş ilerleme söz konusu.. dr um iğneye devam dedi kafam karıştı, madem durum belli madem kürtaj söz konusu neden kan sulandırıcı alıyorum anlayamadım.. kürtajda kanama durdurulamz dye endşe ediyorum.. sen kürtaj oldun mu? Ve iğne kullanıyor muydun öncekilerde?

Peki kese kalp atımı hep geriden mi geldi
Kese hep geriydi, kalp atımını zaten duyamadık ikisinde de, ama ilkinde gördük, yavaştı duyamadık
kürtaj oldum maalesef, iğne kullanmıyordum, iğne kullanmaktan korkma doğum öncesi bile birgün önceden kesiyorlar sadece, etkisi uzun değil, aspirin kullanıyorsan onun etkisi daha uzun ama durum belli değilken bence ilaçlarını kesme

Kimle konuşsam senin gbi diyor, bir tek dün iğne yapmadım. Bugün tekrar yaptım, asprine devam ettim.. pazartesi kesin karar verilir heralde.. öncekilerde kendileri düştüğü için sevinirdim, kürtaja gerek kalmadı doğal oldu diye ama bunu da yaşamam gerekecek belki de.. şimdi onun endişesi sardı Allah beterinden korusun hepimizi.. inşallah bu sefer hep sağlıklı devam eder senin için, Allah tekrarlatmasın yaşadıklarını

Öncelikle çok geçmiş olsun .Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin Peki kese geç gözükünce yorumları ne oldu geç döllenmemi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…