-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.301
Allahtan hic bir zaman ümit kesilmez. Benimde 2 düşüğüm vardı, biri kimyasal diğerini 8+5 de kaybettim. Kalbi durmuş kürtaj oldum 18 aralıkta. Bu dünya da alacak nefesi yoksa inan olmuyor, doğmuyor bebekler.
Çok beklemiştik bizde o bebeği ama nasip değilmiş.
Sonra saldım biliyor musun, hayırlısı dedim çokta yanmadım üzülmedim vardır dedim allahın bir bildiği.
Sonrasında sürpriz şekilde hamile kaldım. Şaşırdım, cunku tek bir gece korunmadık. Ha nasıl ilerler bilmiyorum, ama inan bana bir bildiği var. Üzülme olur mu hic sıkma canını eğer yaşayacaksa zaten dağ olsa duramaz önunde. Dualarım seninle
Evet o kadar haklısın ki, sen de zorluklar atlatmışsın, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın.. Nasipse tutunacak ama değilse de vardır bir hayır, Allah beterinden korumuş diyeceğiz..çok teşekkür ederim söylediklerin için. Hakkımızda hayırlısı olsunAllahtan hic bir zaman ümit kesilmez. Benimde 2 düşüğüm vardı, biri kimyasal diğerini 8+5 de kaybettim. Kalbi durmuş kürtaj oldum 18 aralıkta. Bu dünya da alacak nefesi yoksa inan olmuyor, doğmuyor bebekler.
Çok beklemiştik bizde o bebeği ama nasip değilmiş.
Sonra saldım biliyor musun, hayırlısı dedim çokta yanmadım üzülmedim vardır dedim allahın bir bildiği.
Sonrasında sürpriz şekilde hamile kaldım. Şaşırdım, cunku tek bir gece korunmadık. Ha nasıl ilerler bilmiyorum, ama inan bana bir bildiği var. Üzülme olur mu hic sıkma canını eğer yaşayacaksa zaten dağ olsa duramaz önunde. Dualarım seninle
1 düşüğünüz varmış siz bi şey kullanıyor musunuz 2 doktora gittim gerek yok dediler banaBenim ağzımın tadı hiç yok. Progesteronu ağızdan aliyorum ona bagliyorum
Bir düşugum var benden istenmedi ne testi ki
Bir önceki kontrole göre gelişimi nasıl olmuş? Önemli olan oEvet kimyasal dendi hep diğerlerine..Yapıldı tüm testler, mthfr heterezigot ve ace geni çıktı kimi dr a göre önemsiz benim dr a göre de önemli. O yüzden kan sulandrcı ekopirin progestan hepsini kullanıyordum başından beri.. sat a göre 2 hafta geride benek gelişimi. Bu saatten sonra düzelir mi sanmam.. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
Benim 14 mm geçen hafta Perşembe gittiğimde 8 mm di 8 günde 6 cm büyümüşMerhaba . Benim de sat a göre 7+2 de gittim , Perşembe . Görülmedi. Bu hafta tekrar gideceğim, Perşembe ya da çarşamba. Sizin keseniz kaç mm idi ?
Moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim acaba kız bebek mi dedim kızlar geç gelişir kalbi geç atar diyorlar etrafımdaki büyükler48 saatte bir iki katına yakin olması yeterli. Ille ayni oranda artış olacak diye kafanıza takip boşa stres yapmayin
Tabi ki gec döllenme olabilir. Canınızı sıkmayın boşa... göğüsler hergun aynı hashasiyete sahip değil ki...birgun bir gününe uymuyor..iyi haberler alırsınız insallah
Sizinki kaç cm benim kesemin son hali böyle besi kesesi falan var ama kesenin şekli çok garibime gitti dikdörtgen kese ilk defa gördümMerhaba . Benim de sat a göre 7+2 de gittim , Perşembe . Görülmedi. Bu hafta tekrar gideceğim, Perşembe ya da çarşamba. Sizin keseniz kaç mm idi ?
Onunla ilgili birşey söylemedi. Ama sanki 3 mm lafı geçti ama tam emin değilim.. büyümemiş sanırım 8 mm olması gerekiyordu.. çok araştryorum dye fazla bilgi vermiyor.. çok ümitsizimBir önceki kontrole göre gelişimi nasıl olmuş? Önemli olan o
Geçen hafta 1mm mi ölçülmüştü?Onunla ilgili birşey söylemedi. Ama sanki 3 mm lafı geçti ama tam emin değilim.. büyümemiş sanırım 8 mm olması gerekiyordu.. çok araştryorum dye fazla bilgi vermiyor.. çok ümitsizim
3mmGeçen hafta 1mm mi ölçülmüştü?
Kaybettiğim iki gebeliğimde de bebeği görebiliyorduk ama gelişmiyordu, öncesinde gelişimi yavaş oluyordu, olması gerektiği kadar büyümüyordu sonra da gelişim tamamen duruyordu, sağlıksız gebelik olunca yani bebekte sıkıntı olunca öyle oluyormuş, seni üzmek istemiyorum ama eğer bebek gelişimi olduğu yerde sayıyorsa büyük ihtimal sağlıksız çıkıyor
Amin canım, Rabbim ne eylerse güzel eyler sen merak etme boş kalmayacak inşallah kucağın.Evet o kadar haklısın ki, sen de zorluklar atlatmışsın, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın.. Nasipse tutunacak ama değilse de vardır bir hayır, Allah beterinden korumuş diyeceğiz..çok teşekkür ederim söylediklerin için. Hakkımızda hayırlısı olsun
Evet , aynı. Hayirlisi bakalım.İçerik olarak ayni aslında yolk kesesi var sizinde benimde var ama atım yok
Peki kese kalp atımı hep geriden mi geldiKaybettiğim iki gebeliğimde de bebeği görebiliyorduk ama gelişmiyordu, öncesinde gelişimi yavaş oluyordu, olması gerektiği kadar büyümüyordu sonra da gelişim tamamen duruyordu, sağlıksız gebelik olunca yani bebekte sıkıntı olunca öyle oluyormuş, seni üzmek istemiyorum ama eğer bebek gelişimi olduğu yerde sayıyorsa büyük ihtimal sağlıksız çıkıyor
Sanırım benim de öyle bir durum var, yavaş ilerleme söz konusu.. dr um iğneye devam dedi kafam karıştı, madem durum belli madem kürtaj söz konusu neden kan sulandırıcı alıyorum anlayamadım.. kürtajda kanama durdurulamz dye endşe ediyorum.. sen kürtaj oldun mu? Ve iğne kullanıyor muydun öncekilerde?Kaybettiğim iki gebeliğimde de bebeği görebiliyorduk ama gelişmiyordu, öncesinde gelişimi yavaş oluyordu, olması gerektiği kadar büyümüyordu sonra da gelişim tamamen duruyordu, sağlıksız gebelik olunca yani bebekte sıkıntı olunca öyle oluyormuş, seni üzmek istemiyorum ama eğer bebek gelişimi olduğu yerde sayıyorsa büyük ihtimal sağlıksız çıkıyor
Kese hep geriydi, kalp atımını zaten duyamadık ikisinde de, ama ilkinde gördük, yavaştı duyamadıkPeki kese kalp atımı hep geriden mi geldi
kürtaj oldum maalesef, iğne kullanmıyordum, iğne kullanmaktan korkma doğum öncesi bile birgün önceden kesiyorlar sadece, etkisi uzun değil, aspirin kullanıyorsan onun etkisi daha uzun ama durum belli değilken bence ilaçlarını kesmeSanırım benim de öyle bir durum var, yavaş ilerleme söz konusu.. dr um iğneye devam dedi kafam karıştı, madem durum belli madem kürtaj söz konusu neden kan sulandırıcı alıyorum anlayamadım.. kürtajda kanama durdurulamz dye endşe ediyorum.. sen kürtaj oldun mu? Ve iğne kullanıyor muydun öncekilerde?
Kimle konuşsam senin gbi diyor, bir tek dün iğne yapmadım. Bugün tekrar yaptım, asprine devam ettim.. pazartesi kesin karar verilir heralde.. öncekilerde kendileri düştüğü için sevinirdim, kürtaja gerek kalmadı doğal oldu diye ama bunu da yaşamam gerekecek belki de.. şimdi onun endişesi sardıKese hep geriydi, kalp atımını zaten duyamadık ikisinde de, ama ilkinde gördük, yavaştı duyamadık
kürtaj oldum maalesef, iğne kullanmıyordum, iğne kullanmaktan korkma doğum öncesi bile birgün önceden kesiyorlar sadece, etkisi uzun değil, aspirin kullanıyorsan onun etkisi daha uzun ama durum belli değilken bence ilaçlarını kesme
Öncelikle çok geçmiş olsun .Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin Peki kese geç gözükünce yorumları ne oldu geç döllenmemi dedilerKese hep geriydi, kalp atımını zaten duyamadık ikisinde de, ama ilkinde gördük, yavaştı duyamadık
kürtaj oldum maalesef, iğne kullanmıyordum, iğne kullanmaktan korkma doğum öncesi bile birgün önceden kesiyorlar sadece, etkisi uzun değil, aspirin kullanıyorsan onun etkisi daha uzun ama durum belli değilken bence ilaçlarını kesme