2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
.
Günaydın ,herkese hayırlı cumalar
Günler geçmek bilmiyor saat sayıyorum kalp atışını daha duymadım,inşallah sağlıkla duyarım bende
günaydın hayırlı cumalar
valla ben de aynı durumdayım.bugünü saymazsak 3 gün sonra 7 oluyorum inşallah sağlıcakla kalp atışını duyarız da rahatlarız

Aynı şeyi bende düşündüm.ilkte bende öyleydim bunda kanda öğrendim şimdi keseyide görebilirim belki diye haftayı bekliyorum.ben daha Dr bulamadım kendime birde

Günaydın kızlar Geçen hafta erken uyuyup gecenin 4 ünde falan uyanıyordum sonra da uyuyamıyordum düşüncelerden flan. Ama şimdi daha çok uykum geliyor bu hafta, geceleri de uyanmıyorum. Progestanı daha geç vakitte almaya başladım belki ondandır.. ayrıca b vitaminlerinin de gerçekten bulantıyı önlediğini düşünenlerdenim ben de..

Benim iki hafta geçti daha doktora gitmedim kan vermedim ama benim üçüncü olacak nasipse ondan rahat davranıyorum
Ne kullanabiliriz ya. Dün yoktu bugün yine berbat şekilde uyandım. Canım hiçbirsey yemek istemiyor. Herşeyden tiksiniyorum. Çocuklara zorla kahvaltı hazırladım. Eşime eczaneden bulantı ilacı al dedim reçetesiz vermemişler

Teyzeleri biz kalp atışımızı duyduk bugün çok şükür (6+3)
Daha susam bu annesi dedi doktorumuz Doktorumu çok seviyorum taze anne kendiside o kadar rahatlatıyor ki beni Nokta kadarda olsa öğrendiğimiz ilk an sevgisi kocaman içimizde
Darısı bekleyen herkesin başına inşallah güzel haberler paylaşalım heeeeep

Dr um bana apikobal yazdı. B1 B6 ve B12 var içinde hem de sabah akşam içiyorum. Birazcık bulantı olur gbi oluyor ama hemen derin nefes alıyorm taze havaya çıkıyorm geçiyor. Bir sorun isterseniz dr unuza..

Gözünüz aydın sağlıkla devam eder inşallah

Canım gözünaydın darısı basımıza inşallah saglıkla kucagına almakta nasıp olsun ınsallah

PRİLAM DR kullanıyorum bn çok iyi geldi yoksa hiç bişey yiyemiyorum yinede çıkarıyordum

Dr um bana apikobal yazdı. B1 B6 ve B12 var içinde hem de sabah akşam içiyorum. Birazcık bulantı olur gbi oluyor ama hemen derin nefes alıyorm taze havaya çıkıyorm geçiyor. Bir sorun isterseniz dr unuza..
Bende kullanıyorum onu bebeğin beyin gelişimi için önemli B12

İyiyim canım sagol :) daha bızde bulantı yok gercekten cok kötü oluyor kalp atısını duymusmuydun
Maşallah cnm ya inşallah hiç olmasın sabahtan beri kusuyorum hâlbuki ilaç da kullanıyorum yok daha duymadım randevum salı günü i gün duyacam inşallah
PRİLAM DR kullanıyorum bn çok iyi geldi yoksa hiç bişey yiyemiyorum yinede çıkarıyordum
İlacı nasıl alıyorsun merak ettim ben de kullanıyorum ama pek fayda etmiyor sanki

Kızımda cok kötuydu ama bır ıkı haftaya bslayabılır diye dusunuyprum yınede bir umut belkı olmaz

Maşallah canım çok sevindim ,darısı bizlere inşallah
Karından mı baktı acaba ?

Doktor gece ytmadan önce iki tane demişti ben bı tane denedim iyi geldigi için bı tane içiyorum yatarken geçen gece unutmuşum bulantiyla uyandım 2 gibi kalkıp içtim hemen

Bulantı ve grip üst üste beni mahvetti kusmak için gidiyorum lavaboya mideme ağrılar giriyor ama kusamasan geri çıkıyorum. Kiloda verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…