- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.081
Günaydın canım bulantılar beni mahvediyor.Günaydın canım nasılsın
günaydın hayırlı cumalarGünaydın ,herkese hayırlı cumalar
Günler geçmek bilmiyor saat sayıyorumkalp atışını daha duymadım,inşallah sağlıkla duyarım bende
Aynı şeyi bende düşündüm.ilkte bende öyleydim bunda kanda öğrendim şimdi keseyide görebilirim belki diye haftayı bekliyorum.ben daha Dr bulamadım kendime birdeArkadaşlar ben eski usul sadece gebelim olduğunu idrardan tespit ettim haftaya randevu aldım gidicem ama kan testiyle hormonun artışını kontrol etmedim hiç1 hafta sonra gittiğimde bi sıkıntı varsa belli olur nasılsa diye düşünüyorum. Salgın varken sık sık gitmeyeyim dedim. Herkes baktırıyor mu kandan sürekli
inşallah canımgünaydın hayırlı cumalar
valla ben de aynı durumdayım.bugünü saymazsak 3 gün sonra 7 oluyorum inşallah sağlıcakla kalp atışını duyarız da rahatlarız
İyiyim canım sagol :) daha bızde bulantı yok gercekten cok kötü oluyorGünaydın canım bulantılar beni mahvediyor.
Sen nasılsın
Benim iki hafta geçti daha doktora gitmedim kan vermedimArkadaşlar ben eski usul sadece gebelim olduğunu idrardan tespit ettim haftaya randevu aldım gidicem ama kan testiyle hormonun artışını kontrol etmedim hiç1 hafta sonra gittiğimde bi sıkıntı varsa belli olur nasılsa diye düşünüyorum. Salgın varken sık sık gitmeyeyim dedim. Herkes baktırıyor mu kandan sürekli
Ne kullanabiliriz ya. Dün yoktu bugün yine berbat şekilde uyandım. Canım hiçbirsey yemek istemiyor. Herşeyden tiksiniyorum. Çocuklara zorla kahvaltı hazırladım. Eşime eczaneden bulantı ilacı al dedim reçetesiz vermemişlerGünaydın kızlarGeçen hafta erken uyuyup gecenin 4 ünde falan uyanıyordum sonra da uyuyamıyordum düşüncelerden flan. Ama şimdi daha çok uykum geliyor bu hafta, geceleri de uyanmıyorum. Progestanı daha geç vakitte almaya başladım belki ondandır.. ayrıca b vitaminlerinin de gerçekten bulantıyı önlediğini düşünenlerdenim ben de..
Dr um bana apikobal yazdı. B1 B6 ve B12 var içinde hem de sabah akşam içiyorum. Birazcık bulantı olur gbi oluyor ama hemen derin nefes alıyorm taze havaya çıkıyorm geçiyor. Bir sorun isterseniz dr unuza..Benim iki hafta geçti daha doktora gitmedim kan vermedimama benim üçüncü olacak nasipse ondan rahat davranıyorum
Ne kullanabiliriz ya. Dün yoktu bugün yine berbat şekilde uyandım. Canım hiçbirsey yemek istemiyor. Herşeyden tiksiniyorum. Çocuklara zorla kahvaltı hazırladım. Eşime eczaneden bulantı ilacı al dedim reçetesiz vermemişler
Gözünüz aydınTeyzeleri biz kalp atışımızı duyduk bugün çok şükür(6+3)
Daha susam bu annesi dedi doktorumuzDoktorumu çok seviyorum taze anne kendiside o kadar rahatlatıyor ki beni Nokta kadarda olsa öğrendiğimiz ilk an sevgisi kocaman içimizde
Darısı bekleyen herkesin başına inşallah güzel haberler paylaşalım heeeeep
Canım gözünaydınTeyzeleri biz kalp atışımızı duyduk bugün çok şükür(6+3)
Daha susam bu annesi dedi doktorumuzDoktorumu çok seviyorum taze anne kendiside o kadar rahatlatıyor ki beni Nokta kadarda olsa öğrendiğimiz ilk an sevgisi kocaman içimizde
PRİLAM DR kullanıyorum bn çok iyi geldi yoksa hiç bişey yiyemiyorum yinede çıkarıyordumBenim iki hafta geçti daha doktora gitmedim kan vermedimama benim üçüncü olacak nasipse ondan rahat davranıyorum
Ne kullanabiliriz ya. Dün yoktu bugün yine berbat şekilde uyandım. Canım hiçbirsey yemek istemiyor. Herşeyden tiksiniyorum. Çocuklara zorla kahvaltı hazırladım. Eşime eczaneden bulantı ilacı al dedim reçetesiz vermemişler
Bende kullanıyorum onu bebeğin beyin gelişimi için önemli B12Dr um bana apikobal yazdı. B1 B6 ve B12 var içinde hem de sabah akşam içiyorum. Birazcık bulantı olur gbi oluyor ama hemen derin nefes alıyorm taze havaya çıkıyorm geçiyor. Bir sorun isterseniz dr unuza..
Maşallah cnm ya inşallah hiç olmasın sabahtan beri kusuyorum hâlbuki ilaç da kullanıyorumİyiyim canım sagol :) daha bızde bulantı yok gercekten cok kötü oluyorkalp atısını duymusmuydun
İlacı nasıl alıyorsun merak ettim ben de kullanıyorum ama pek fayda etmiyor sankiPRİLAM DR kullanıyorum bn çok iyi geldi yoksa hiç bişey yiyemiyorum yinede çıkarıyordum
Kızımda cok kötuydu ama bır ıkı haftaya bslayabılır diye dusunuyprum yınede bir umut belkı olmazMaşallah cnm ya inşallah hiç olmasın sabahtan beri kusuyorum hâlbuki ilaç da kullanıyorumyok daha duymadım randevum salı günü i gün duyacam inşallah
İlacı nasıl alıyorsun merak ettim ben de kullanıyorum ama pek fayda etmiyor sanki
Maşallah canım çok sevindim ,darısı bizlere inşallahTeyzeleri biz kalp atışımızı duyduk bugün çok şükür(6+3)
Doktor gece ytmadan önce iki tane demişti ben bı tane denedim iyi geldigi için bı tane içiyorum yatarken geçen gece unutmuşum bulantiyla uyandım 2 gibi kalkıp içtim hemenMaşallah cnm ya inşallah hiç olmasın sabahtan beri kusuyorum hâlbuki ilaç da kullanıyorumyok daha duymadım randevum salı günü i gün duyacam inşallah
İlacı nasıl alıyorsun merak ettim ben de kullanıyorum ama pek fayda etmiyor sanki