- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.061
Amin canım.Amin canım amin saniyelik olumsuz düşünce de tansiyonum düştü allahım korusun yavrularımızı acılarını yaşatmasın kimseye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım.Amin canım amin saniyelik olumsuz düşünce de tansiyonum düştü allahım korusun yavrularımızı acılarını yaşatmasın kimseye
Kolay gelsin çok zor olmalıEv yapiyorum, ev tasiyorum, bittim. Kimsem de yok ;(( Tutturdu evi sattigim adam hemen cikin cikin!!! Bir yandan calisiyorum, demin sokaga cikma yasagindan evvel 2 araba koli yapip goturduk. Oldukca birsey tasimiyorum ama hic yapmadan da olmuyor...
Her normal agrida bile stres, Allah esirgesin...
Bugun gunduz uyudum dinlendim, yarin yogun bir gun olacak.. Hepinize selamlar
Aynen cnm bende öyle düşünüyorum zaten öyle farklı çıkabiliyor zaten haftaya yine gidip görcem sorun yok
Ne demekdayler dayler teşekkür ederim cevap icin
Birebir aynı artmayabilir, ufacık hesap yapmayin bence, yuzde 60a kadar normal oluyor. StreslenmeyinBu sonuncu olanı 17 de verdim diğerleri hep sabahtı 48 saat ve katlanmış ikiye ama sonuncu 55 saatte 2 ye katlamamış öyle bir beklenti içine girdim bilemedim
Ben de kan testini gec yaptim, sadece 2 gun önce canim, sen de gitmeden 2 gün önce yaptır saglik ocaginda, tek degerle git bsy olmazArkadaşlar ben eski usul sadece gebelim olduğunu idrardan tespit ettim haftaya randevu aldım gidicem ama kan testiyle hormonun artışını kontrol etmedim hiç 1 hafta sonra gittiğimde bi sıkıntı varsa belli olur nasılsa diye düşünüyorum. Salgın varken sık sık gitmeyeyim dedim. Herkes baktırıyor mu kandan sürekli
Arada bana da vuruyor cnm, nadir de olsa olyor yani. Hic sknti yapmaKasığında zonklama olan var mı Ağrı acı hissetmiyorum, zonklama oluyor
Yok canım iki kat artmışKızlar acil bakarmısınız 14 Mart saat 11:00 bhcg 217 16 Mart saat 11:00 bhcg 465 18 Mart saat 17:00 bhcg 902 sorun mu var acaba bi bakarmısınız
Ya zaten sıkıntı varsa kanama başlıyor işte baktırıp sonradan kuduruyoruz nasıl acaba Bi kere daha mı baktırsam gibiArkadaşlar ben eski usul sadece gebelim olduğunu idrardan tespit ettim haftaya randevu aldım gidicem ama kan testiyle hormonun artışını kontrol etmedim hiç 1 hafta sonra gittiğimde bi sıkıntı varsa belli olur nasılsa diye düşünüyorum. Salgın varken sık sık gitmeyeyim dedim. Herkes baktırıyor mu kandan sürekli
Zonklama değil amatek taraf batma oluyor. Yerleştiği tarafmis doktor o tarafta buldu keseyiKasığında zonklama olan var mı Ağrı acı hissetmiyorum, zonklama oluyor
Bende de oluyor tek taraflı, büyüme çabaları sanırım. Çok rahatsız etmese de hissettriyor, ayaktaysam oturuyorum, oturuyorsam da pozisyon değiştryorum.Kasığında zonklama olan var mı Ağrı acı hissetmiyorum, zonklama oluyor
Drum tek korkacağın şey kanama onun dışındaki tüm agrılar normal dedıIyi aksamlar arkadaşlar. Bugün sadece sağ kasığımda bi agri başladı. Dayanilmayacak gibi değil ama tedirgin oldum. Normalde agrım adet agrisi gibi cift tarafliydi. Boyle bi tecrubeniz bilginiz var mi acaba. Ben henuz keseyi de görmediğim için tedirginim . Kanama vs yok
Teşekkür ederimTeşekkür ederim
Maşallah gözün aydın çok çok sevindim darısı kalp atışını duymaya insllah
Maşallah gözün aydın hoşgeldin diyelim o zaman
Maşallah hayırlı olsun
Çok üzüldüm Allah sabır versin. Sağlıklı bir gebelik değilmiş öyle düşün en yakın zamanda inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinDüşük yapmisim değerlerim düşmüş kızlar demek ki hayırlısı buydu.
Rabbim sizin bebisleri bağışlasın sağlıklı doğumlar hepinize , insalllah çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ❤
Ben de beklemediğim için doktora gittim hormonlarımda bir sorun var sanıyordum göğsümden de süt geliyordu gebelik aklımın ucundan bile geçmiyordu keseyi görüp şok olduktan sonra doktor kan tahlili istemişti bir daha da bakmadım hiç salı günü randevum var o zaman öğrenicem bebişim iyi mi diye.Arkadaşlar ben eski usul sadece gebelim olduğunu idrardan tespit ettim haftaya randevu aldım gidicem ama kan testiyle hormonun artışını kontrol etmedim hiç 1 hafta sonra gittiğimde bi sıkıntı varsa belli olur nasılsa diye düşünüyorum. Salgın varken sık sık gitmeyeyim dedim. Herkes baktırıyor mu kandan sürekli
Hayırlı cumalar canım nasılsın?Hayırlı cumalar Rabbim evlatlarımızı korusun
Günaydın canım nasılsınGününüz aydın olsun
Sürekli uyku halindeyim dün akşam saat 8de uyumuşum çocuklar on gibi uyandırdı onları uyuttum falan derken geri uyuyamadım sabah olmak bilmedi
Teşekkur ederim canım iyiyim sen nasılsın tatlımHayırlı cumalar canım nasılsın?
Cok şükür canım bende iyiyimTeşekkur ederim canım iyiyim sen nasılsın tatlım