2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kolay gelsin çok zor olmalı

Aynen cnm bende öyle düşünüyorum zaten öyle farklı çıkabiliyor zaten haftaya yine gidip görcem sorun yok

dayler dayler teşekkür ederim cevap icin
Ne demek
Bu sonuncu olanı 17 de verdim diğerleri hep sabahtı 48 saat ve katlanmış ikiye ama sonuncu 55 saatte 2 ye katlamamış öyle bir beklenti içine girdim bilemedim
Birebir aynı artmayabilir, ufacık hesap yapmayin bence, yuzde 60a kadar normal oluyor. Streslenmeyin
Ben de kan testini gec yaptim, sadece 2 gun önce canim, sen de gitmeden 2 gün önce yaptır saglik ocaginda, tek degerle git bsy olmaz
Kasığında zonklama olan var mı Ağrı acı hissetmiyorum, zonklama oluyor
Arada bana da vuruyor cnm, nadir de olsa olyor yani. Hic sknti yapma

Ya zaten sıkıntı varsa kanama başlıyor işte baktırıp sonradan kuduruyoruz nasıl acaba Bi kere daha mı baktırsam gibi

Drum tek korkacağın şey kanama onun dışındaki tüm agrılar normal dedı
Bu arada arkadaşlar ben bugün folbıolu bırakıp folıdace kullanmaya başlayacağım. Drum bırsey demedı ama folbıolda yüksek doz olduğunu burdan okudum. Ve folık asıtın fazla alındığında bebeğe zararı olduğunu ama çoğu drun bunu umursamadıgını bılıyorum .

Çok üzüldüm Allah sabır versin. Sağlıklı bir gebelik değilmiş öyle düşün en yakın zamanda inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Ben de beklemediğim için doktora gittim hormonlarımda bir sorun var sanıyordum göğsümden de süt geliyordu gebelik aklımın ucundan bile geçmiyordu keseyi görüp şok olduktan sonra doktor kan tahlili istemişti bir daha da bakmadım hiç salı günü randevum var o zaman öğrenicem bebişim iyi mi diye.
Çok iyi yapmışsın sabrın sonu selameettir. Hamilelik en çok sabır işi sonra da endişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…