2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızımda cok kötuydu ama bır ıkı haftaya bslayabılır diye dusunuyprum yınede bir umut belkı olmaz
Aman aman başlamasin
Doktor gece ytmadan önce iki tane demişti ben bı tane denedim iyi geldigi için bı tane içiyorum yatarken geçen gece unutmuşum bulantiyla uyandım 2 gibi kalkıp içtim hemen
Çok iyi ben sabah bir akşam bir alıyorum ama pek etmiyor

Testleri özelde mi yaptırdın canım? Saglık ocagı yapıyr mu acaba bilgisi olan var mı
Canım özelde yaptırdık,biraz maliyetli dediler gerçektende öyle alttaki 4ü ankaraya laboratuvara gidiyor dediler 900 TL tuttu hepsi .Üsttekiler sağlık ocağında yapılıyor ama.

Canım özelde yaptırdık,biraz maliyetli dediler gerçektende öyle alttaki 4ü ankaraya laboratuvara gidiyor dediler 900 TL tuttu hepsi .Üsttekiler sağlık ocağında yapılıyor ama.
Rubellayı yapan sağlık ocakları varmış bir arkadaş öyle dedi,toksoplazmayı yapmıyorlar ama

Ya evet Demir ilacı etkiliyor olabilir gerçekten ve agzımda bıraktıgı acı tadı anlatamam

Herseyın pahalı oldugu dönemde testlerınde masallahı varmıs yani inşalşah her saglık ocagı yapıyodur

malesef gidemicem işe bak. çalışıyordum biri aradı kayınvalidem korona olmuş bizi de karantinaya aldılar teste geldim şimdi.ne olcak şimdi
Yaa inşallah size bulasmamıstır
İnanır misin ben de önceki hamilelikte 3 ay boyunca paso kustum yine kilo aldım
Bu nasıl iştir dimi bari işe yarasaydı

malesef gidemicem işe bak. çalışıyordum biri aradı kayınvalidem korona olmuş bizi de karantinaya aldılar teste geldim şimdi.ne olcak şimdi
Geçmiş olsun canım ,siz temaslı durumda oldugunuz icin mi karantinaya gireceksiniz.insallah bişey olmayacak canım icini ferah tut kayinvalidene de çok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…