- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.308
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.101
İnşallah canım,amiiiiinMaşallah canım çok sevindim ,darısı bizlere inşallah
Karından mı baktı acaba ?
Evet karından baktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım,amiiiiinMaşallah canım çok sevindim ,darısı bizlere inşallah
Karından mı baktı acaba ?
Canım öyle oluyor malesef ben kızıma birşey olacak diye hep korkardım agrıyınca.Bulantı ve grip üst üste beni mahvetti kusmak için gidiyorum lavaboya mideme ağrılar giriyor ama kusamasan geri çıkıyorum. Kiloda verdim
Aman aman başlamasinKızımda cok kötuydu ama bır ıkı haftaya bslayabılır diye dusunuyprum yınede bir umut belkı olmaz
Çok iyi ben sabah bir akşam bir alıyorum ama pek etmiyorDoktor gece ytmadan önce iki tane demişti ben bı tane denedim iyi geldigi için bı tane içiyorum yatarken geçen gece unutmuşum bulantiyla uyandım 2 gibi kalkıp içtim hemen
Insallah ya bırde ben hem kusup hem kilo aldım ilkınde milletin bulantılar işe yarıuoda az kilo alıyo bariAman aman başlamasin
Çok iyi ben sabah bir akşam bir alıyorum ama pek etmiyor
Sağlık ocağında baktır,yada doktoruna hatırlat canm önemli vitaminler onlarBenım d vıtamınınle b12 ıstememıs dr neden acaba
Testleri özelde mi yaptırdın canım? Saglık ocagı yapıyr mu acaba bilgisi olan var mıBu arada bugün bu testleri verdim kızlar.Eki Görüntüle 2804679
Canım özelde yaptırdık,biraz maliyetli dediler gerçektende öyle alttaki 4ü ankaraya laboratuvara gidiyor dediler 900 TL tuttu hepsi .Üsttekiler sağlık ocağında yapılıyor ama.Testleri özelde mi yaptırdın canım? Saglık ocagı yapıyr mu acaba bilgisi olan var mı
Rubellayı yapan sağlık ocakları varmış bir arkadaş öyle dedi,toksoplazmayı yapmıyorlar amaCanım özelde yaptırdık,biraz maliyetli dediler gerçektende öyle alttaki 4ü ankaraya laboratuvara gidiyor dediler 900 TL tuttu hepsi .Üsttekiler sağlık ocağında yapılıyor ama.
malesef gidemicem işe bak. çalışıyordum biri aradı kayınvalidem korona olmuş bizi de karantinaya aldılar teste geldim şimdi.ne olcak şimdiinşallah canım sağlıkla hangi gün gideceksin ? 7+0 da mı ?
Ya evet Demir ilacı etkiliyor olabilir gerçekten ve agzımda bıraktıgı acı tadı anlatamamKansızlık bendede olduğu için aile hekimi demir ilacı başlamıştı ama kadın doğumcum 4.ayda başlayacaz kullanma bulantıları tetikler dedi (tabi hemoglobin değerim iyi çıktığı için söylemiş bunu). Cidden bıraktım bırakali bulantı konusunda daha iyiyim
İnanır misin ben de önceki hamilelikte 3 ay boyunca paso kustum yine kilo aldımInsallah ya bırde ben hem kusup hem kilo aldım ilkınde milletin bulantılar işe yarıuoda az kilo alıyo bari
Herseyın pahalı oldugu dönemde testlerınde masallahı varmıs yani inşalşah her saglık ocagı yapıyodurCanım özelde yaptırdık,biraz maliyetli dediler gerçektende öyle alttaki 4ü ankaraya laboratuvara gidiyor dediler 900 TL tuttu hepsi .Üsttekiler sağlık ocağında yapılıyor ama.
Yaa inşallah size bulasmamıstırmalesef gidemicem işe bak. çalışıyordum biri aradı kayınvalidem korona olmuş bizi de karantinaya aldılar teste geldim şimdi.ne olcak şimdi
Bu nasıl iştir dimi bari işe yarasaydıİnanır misin ben de önceki hamilelikte 3 ay boyunca paso kustum yine kilo aldım
inşallah canım sağolHerseyın pahalı oldugu dönemde testlerınde masallahı varmıs yani inşalşah her saglık ocagı yapıyodur
Yaa inşallah size bulasmamıstır
Bu nasıl iştir dimi bari işe yarasaydı
Benim yok ama bende toxo negatif cikti ,dikkat etmem gerekliEvde kedi köpeği olanlar varmııı
Geçmiş olsun canım ,siz temaslı durumda oldugunuz icin mi karantinaya gireceksiniz.insallah bişey olmayacak canım icini ferah tut kayinvalidene de çok gecmis olsunmalesef gidemicem işe bak. çalışıyordum biri aradı kayınvalidem korona olmuş bizi de karantinaya aldılar teste geldim şimdi.ne olcak şimdi
Sen nerde verdin canm testi sağlık ocağında mıBenim yok ama bende toxo negatif cikti ,dikkat etmem gerekli