2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Yerleşirken bu tarz agrilar olabiliyormuş

Cok gecmis olsun, insallah en hayirli zamanda, en saglikli sekilde alacaksiniz yavruyu kucağınıza

Benimki de benzer şu anda. Yaklaşık iki gündür regl ağrısına benzer ağrılarım var, ben de biraz endişeleniyorum ama çok normal olduğunu söylüyor herkes. O yüzden iyi düşüneliiiim uzanınca ya da otururken çok daha rahat oluyorum ben, ayakta kalmamaya özen gösteriyorum iki gündür

Ay maşallah Allah nasip ederse benimde 3. Olcak ama daha test için bekliyorum rabbim hayırlı evlatlar versin isteyen herkese

Regl agrisina benzer agrilar gayet normal demisti bana da doktor ama bu tek tarafli olunca endiselendim. Arkadaslar normal yazmislar. Hayirli haberler alalim insallah

Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah herşeyin hayırlısı olsun zaten sağlıklı olunca bizden daha sıkı tutunuyolar bize

Ay evet ya kasım anneleri olarak epey olgunuz Yaşlı demek istemiyorum çünkü. Ve 4.çocuğu bekleyen tecrübeli, annelerimizde varBenim 3.çocuk Yaş 37
Tabii tecrübe önemli maşallah darısı başımıza
Benim de çok şiddetli kasık sancıları oluyodu ama şükür bi sorun olmadı hem yerleşme hem de rahim kalınlaştığı büyüdüğü için oluyormuş folik asit başlayınca azaldı bir de dinlenince

Ev yapiyorum, ev tasiyorum, bittim. Kimsem de yok ;(( Tutturdu evi sattigim adam hemen cikin cikin!!! Bir yandan calisiyorum, demin sokaga cikma yasagindan evvel 2 araba koli yapip goturduk. Oldukca birsey tasimiyorum ama hic yapmadan da olmuyor...
Her normal agrida bile stres, Allah esirgesin...
Bugun gunduz uyudum dinlendim, yarin yogun bir gun olacak.. Hepinize selamlar

Aman dikkat et canım ,kolay gelsin ❣

Arkadaşlar ben eski usul sadece gebelim olduğunu idrardan tespit ettim haftaya randevu aldım gidicem ama kan testiyle hormonun artışını kontrol etmedim hiç 1 hafta sonra gittiğimde bi sıkıntı varsa belli olur nasılsa diye düşünüyorum. Salgın varken sık sık gitmeyeyim dedim. Herkes baktırıyor mu kandan sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…