- 2 Kasım 2016
- 5.599
- 7.628
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.121
Gözün aydınTeyzeleri biz kalp atışımızı duyduk bugün çok şükür(6+3)
Daha susam bu annesi dedi doktorumuzDoktorumu çok seviyorum taze anne kendiside o kadar rahatlatıyor ki beni Nokta kadarda olsa öğrendiğimiz ilk an sevgisi kocaman içimizde
Darısı bekleyen herkesin başına inşallah güzel haberler paylaşalım heeeeep
Aynı benMerhaba hanımlar
Keseyi görmek için 6. Haftayı beklerim demiştim ama dayanamadım randevu aldım bugün 14.30 randevu aldıminşallah görürüm keseyi
Merhaba canım benim köpeğim var evet :)Evde kedi köpeği olanlar varmııı
Gece yatarken iki tane almayı dene istersen belki öyle daha iyi gelirAman aman başlamasin
Çok iyi ben sabah bir akşam bir alıyorum ama pek etmiyor
İki hafta önce öyleydim emziriyorum birde ben normal geldi bana. bulantılar başlayınca iştah falan kalmadı ilaçla hafiflettim yiyebiliyorum şimdi ama öyle çok iştahlı değilKızlar ben eskiden hiç acıkmazdım. Şimdi sürekli acıkıyorum. Yedikten bir süre sonra bile midem kazınıyor resmen. Bu durumda olan var mıdır?
Bende biraz öyle gidiyorum, ilk idrarda pozitif görünce test yaptırdım, bhcg 12.5 çıktı sonra bi daha tekrarlamadım, artışı kanda takip etmedim, 5+3 te de keseyi gördümArkadaşlar ben eski usul sadece gebelim olduğunu idrardan tespit ettim haftaya randevu aldım gidicem ama kan testiyle hormonun artışını kontrol etmedim hiç1 hafta sonra gittiğimde bi sıkıntı varsa belli olur nasılsa diye düşünüyorum. Salgın varken sık sık gitmeyeyim dedim. Herkes baktırıyor mu kandan sürekli
Kızlar ben eskiden hiç acıkmazdım. Şimdi sürekli acıkıyorum. Yedikten bir süre sonra bile midem kazınıyor resmen. Bu durumda olan var mıdır?
Ayy sormaa ben deeee. Gerçi yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama iş arkadaşlarım bile şaşırıyor bu kadar acıkmamakazinmasina dayanamayıp yiyorum. Kilo kontrolü nasıl sağlayacağım hiç bilmiyorum
Aynen aman kusmayim da iyi olalım kilo verilir her türlüHerseyın pahalı oldugu dönemde testlerınde masallahı varmıs yaniinşalşah her saglık ocagı yapıyodur
Yaa inşallah size bulasmamıstır
Bu nasıl iştir dimibari işe yarasaydı
Öyle deniyim bugün sabah içtim bir tane aslında. Akşam da iki tane alıyım uyumaya giderken günde 4 e kadar alınabiliyormus diye okudumGece yatarken iki tane almayı dene istersen belki öyle daha iyi gelir
Yok bende özelde verdim canım, gebelik öncesiSen nerde verdin canm testi sağlık ocağında mı
BenKızlar ben eskiden hiç acıkmazdım. Şimdi sürekli acıkıyorum. Yedikten bir süre sonra bile midem kazınıyor resmen. Bu durumda olan var mıdır?
inşallah olmaz çok sağol canımGeçmiş olsun canım ,siz temaslı durumda oldugunuz icin mi karantinaya gireceksiniz.insallah bişey olmayacak canım icini ferah tutkayinvalidene de çok gecmis olsun
Bendim negatif çıktı çok şükür. Ama fena hastayız kızımlaBi arkadaşımız vardı covid testi yaptıracaktı ,merak ettim hersey yolunda mı
Bizim sağlık ocağı hem rubella hem toxoplasma her şeyi yaptı sadece d vitaminine bakamıyorlarmış ilginç birazRubellayı yapan sağlık ocakları varmış bir arkadaş öyle dedi,toksoplazmayı yapmıyorlar ama
Inşallah negatifsinizdirmalesef gidemicem işe bak. çalışıyordum biri aradı kayınvalidem korona olmuş bizi de karantinaya aldılar teste geldim şimdi.ne olcak şimdi
Ara ara benimde oluyor bazen geçiyor hep midem boş sanki biraz yemek yesemde çok yesem de yinede midem hep boş gibiKızlar ben eskiden hiç acıkmazdım. Şimdi sürekli acıkıyorum. Yedikten bir süre sonra bile midem kazınıyor resmen. Bu durumda olan var mıdır?
inşallah sağolun belirti yok şimdilik bakalımInşallah negatifsinizdir
Test yapıldı mı canım ? Benim esımin abisi ceza almıstı karantinada çiktigı icin ama o pozitifti.negatif olunca cikabilir misin ,hic bir fikrim yok.keseyi gormüs müydün ?inşallah olmaz çok sağol canımevet riskli olduğumuz için 10 gün karantina yazdılar. acaba testim negatif çıkarsa gidemez miyim yine de doktora. kaç gündür bekliyoruz bir 10 gün daha nasıl beklicem
Çok geçmiş olsun ,ek bişey kullanabiliyor musun ?Bendim negatif çıktı çok şükür. Ama fena hastayız kızımla