Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyyy onuda sorma hep yiyorum bendeBenım de midem kazınıyor sürekli, bulantıyi bir kere yasadım sadece, yerimde duramadım, kolay kolay mide bulantısı cekmezdım ben, ınsallah oyle de devam eder
Bende pkoyumm :) dun gittim bsey goremedei cteside doktora gidicem inss hamileyimdir hayirlisiylaCanim bende PKOluyum ama bu gebelikte risk oldugunu sanmiyorum. Sadece hamile kalmayi zorlastiriyo. Oda duzensiz adet ve yumurtlamamizdan zorlasiyo. Ama hamilelikte bir komplikasyon yaptigini dusunmuyorum ben.
Bu aralar hep simit canım cekiyor, davul gıbı olmasaydım 2 aydaAyyyyyy onuda sorma hep yiyorum bende
Siz pkoyla alakali mi dusuk yasadiniz acaba , kusura bakmayim bnde de pko vr oyuzdn soruyorumInşallah öyledir canım birkere düşük yaşadığım için korkuyorum açıkçası yarın doktoruma gideyim en iyisi
Günaydın canımGünaydınlar hanımlar nasılsınız
Kiz bide ben sigarayi biraktim resmen saldiriyom yemege agzim bos kalmasin istiyorum Napim bende boyleyim iste. Saglikla gelsinlerde bebislerimiz.Bu aralar hep simit canım cekiyor, davul gıbı olmasaydım 2 ayda
Bana folidoce verdi doktor canm mor kutuGünaydın hanımlar folik asiti hangi marka kullanıyorsunuz
Folidoce önerdi doktorumGünaydın hanımlar folik asiti hangi marka kullanıyorsunuz
Ginaydin cnm ben daha baalamadim yarin doktora gidecegm söyleyeceğim yazsin bana iyisindenGünaydın hanımlar folik asiti hangi marka kullanıyorsunuz
Yaa cok sevındım bunu duyduğum ıcın, sigarayı bırakman harika olmus, bebişin güzelliklerle geliyorKiz bide ben sigarayi biraktim resmen saldiriyom yemege agzim bos kalmasin istiyorum Napim bende boyleyim iste. Saglikla gelsinlerde bebislerimiz.
FolidoceGünaydın hanımlar folik asiti hangi marka kullanıyorsunuz
Bilmiyorum ki canım ilk evlendiğin dönemdi pkom olup olmadığını da bilmiyordum benden adet başlangıcındaki gibi kahverengi akıntı geldi bende adaçayı içtim adetim sokulsun diye meğer hamileymişim adaçayı da bebeği düşürdü yani kendi malligimdan olduSiz pkoyla alakali mi dusuk yasadiniz acaba , kusura bakmayim bnde de pko vr oyuzdn soruyorum
Ev yogurdu daha faydalı deil mi, ben hep ev yogurdu yaparım, dıger yogurdu yıyemıyorum bileKizlar aranizda ari ekmegi polen tuketen varr mi ? Ben koroma donemi tuketiyordum bagisiklik icin ama suan hamilemiyim degil miyimde bilmiyorum arada yiyorum ama sakincali mi acaba ve birde arkadasim ev yogurdu yeme dedi siz ne dusunuyorsunuz
memur olsam muhtemelen ben de çıkardım. Arkamdan ne döneceğini bilmiyorum. Mühendisim özel sektörde. keşke zamanında bugünleri düşüneydim ben de..
hayirlisi olsun belki bebis yeni
bende oyleyim. ilk olunca insan ne yapsma ne etsem bilemiyorumSayfanın başına baktım da benim gibi ilk çocuğuna hamişşş çok varrrr
Çarpsalar parçalarım heralde dediğün giibi yan komşudan emanet almış gibiyim koptu kopucakEvet ,ön tarafta yüklü bir ağırlık var yanlışlıkla çarpsalar yakacağım.
bende koronadan dolayi d vitamini kullandim d vitamini koronaya bagisiklik sagliyormis ama doktor su an kullanma diyor.Ev yogurdu daha faydalı deil mi, ben hep ev yogurdu yaparım, dıger yogurdu yıyemıyorum bile