2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Günaydın kızlarrrr 🐣 mide bulantım oluyor kasık ağrım da devam ediyor doktora henüz gitmedim 7-8 haftayı beklicem ben , folik asite de başlamadım ama başlayacağım 🍀🍀

Canim bende PKOluyum ama bu gebelikte risk oldugunu sanmiyorum. Sadece hamile kalmayi zorlastiriyo. Oda duzensiz adet ve yumurtlamamizdan zorlasiyo. Ama hamilelikte bir komplikasyon yaptigini dusunmuyorum ben.
Bende pkoyumm :) dun gittim bsey goremedei cteside doktora gidicem inss hamileyimdir hayirlisiyla 🙏

Kizlar aranizda ari ekmegi polen tuketen varr mi ? Ben koroma donemi tuketiyordum bagisiklik icin ama suan hamilemiyim degil miyimde bilmiyorum😂 arada yiyorum ama sakincali mi acaba ve birde arkadasim ev yogurdu yeme dedi siz ne dusunuyorsunuz

Siz pkoyla alakali mi dusuk yasadiniz acaba , kusura bakmayim bnde de pko vr oyuzdn soruyorum🙏
Bilmiyorum ki canım ilk evlendiğin dönemdi pkom olup olmadığını da bilmiyordum benden adet başlangıcındaki gibi kahverengi akıntı geldi bende adaçayı içtim adetim sokulsun diye meğer hamileymişim adaçayı da bebeği düşürdü yani kendi malligimdan oldu

Kizlar aranizda ari ekmegi polen tuketen varr mi ? Ben koroma donemi tuketiyordum bagisiklik icin ama suan hamilemiyim degil miyimde bilmiyorum😂 arada yiyorum ama sakincali mi acaba ve birde arkadasim ev yogurdu yeme dedi siz ne dusunuyorsunuz
Ev yogurdu daha faydalı deil mi, ben hep ev yogurdu yaparım, dıger yogurdu yıyemıyorum bile

X