- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.081
- 36
Hayirlisi size o şekilde muamele yapmalari kötü sizin için en iyisi olsunmemur olsam muhtemelen ben de çıkardım. Arkamdan ne döneceğini bilmiyorum. Mühendisim özel sektörde. keşke zamanında bugünleri düşüneydim ben de.. :)
Muhtemelen giderseniz görürsünüz keseyi benceKızlar sağlık ocağından sonucum geldi. Pazar günü 2700 olan değer 5200 olmuş. Tekrar yaptırmama gerek yok artık heralde
Kardeşimde mühendislik bitirdi çabaliyor şimdi özel sektör acimasiz gerçi devletinde farkli kalmadi ben ne stres yaşadim çikana kadar hatta lekelenmem oldu umarim gecer hepimiz iyi atlatiriz bu sürecimemur olsam muhtemelen ben de çıkardım. Arkamdan ne döneceğini bilmiyorum. Mühendisim özel sektörde. keşke zamanında bugünleri düşüneydim ben de.. :)
Sen hala ağızdan alıyorsun progestani demi canım?Kardeşimde mühendislik bitirdi çabaliyor şimdi özel sektör acimasiz gerçi devletinde farkli kalmadi ben ne stres yaşadim çikana kadar hatta lekelenmem oldu umarim gecer hepimiz iyi atlatiriz bu süreci
Artık kese görünür canım alttan garanti de üstten de görünebilirKızlar sağlık ocağından sonucum geldi. Pazar günü 2700 olan değer 5200 olmuş. Tekrar yaptırmama gerek yok artık heralde
Evet canimSen hala ağızdan alıyorsun progestani demi canım?
Artık kese görünür canım alttan garanti de üstten de görünebilir
Evet canim
Yan etkileri seni rahatsız etmiyor mu gün içinde. Ben az önce de alttan koymaya çalıştım ama ben mi beceriksizim anlamadımEvet canim
biraz afallik şişkinlik hazimsizlik yapiyor sanirim aliştim amaYan etkileri seni rahatsız etmiyor mu gün içinde. Ben az önce de alttan koymaya çalıştım ama ben mi beceriksizim anlamadım
Krem rengi gibi birkere geldi tekrar gelmedi Çok şükür tekrar gelirse zaten hemen dr giderim ama umarım gelmez herşeyden panik oluyorum artık yaTelaş yapma dr ına ulaş ben de çok kötü olmustum muhtemelen progestan verir dinler der canim sakin
Günaydınlar hanımlar nasılsınız
Gunaydin abla iyiz allaha sukur siz
Muhtemelen giderseniz görürsünüz keseyi bence
Sen hala ağızdan alıyorsun progestani demi canım?
Artık kese görünür canım alttan garanti de üstten de görünebilir
Gunaydin kizlar bugun nasilsiniz agri sanci bulanti ne durumda?? Bende ara ara sancilar var ama baska bisey yok. ❤
Nasil kötü kiz ? Uykuyu diyosan bendede ayni vallah dayanamiyorumgünaydın canım ben iyiyi bir sıkıntı yok. Öğle saatlerinde daha kötü oluyorum :)
Nasil kötü kiz ? Uykuyu diyosan bendede ayni vallah dayanamiyorum
Ayyyyy kokuyu deme hiç zaten allahim bulanmayan midem bulaniyor kotu koktugu zamanaynen öğlenleri feci uyku çöküyor üstüme ayakta duramıyorum. Bir de koku hassasiyeti çıktı tövbeler tövbesi
Benım de midem kazınıyor sürekli, bulantıyi bir kere yasadım sadece, yerimde duramadım, kolay kolay mide bulantısı cekmezdım ben, ınsallah oyle de devam ederAyyyyy kokuyu deme hiç zaten allahim bulanmayan midem bulaniyor kotu koktugu zaman