2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
H huzuur52
Artık mesaj alıntılamayı da unutuyorum
İnsan endişeleniyor ya bir anda dert dediğin şeylerin bir anlamı olmadığını hayatta en önemli şeyin kendi parçan olduğunu anlıyorsun çok büyük ve herkesin yaşaması gereken duygular gerçekten rabbim her isteyene nasip eder inşallah cumartesi günü gideceğim inşallah sonra tekrar yazarım çok sağolun gerçekten rahatladım biraz başka yaşayanlar olunca insan onların hikayesini duyunca bilgi sahibi oluyor derdini paylaşıyor en azından

Kesinlikle, herseyden cok herkesten cok düşündüğümüz tek sey şu an susam tanesi gercekten bu platform bizler için büyük bi nimet kimseye anlatamadıgımız soramadıgımız birçok şeyi konusup dertleşebiliyoruz.. İnşallah hersey yolunda gidecek bu topikte ki herkes saglıcakla kucagına da alacak inşallah

Daha beş haftalıkmışım. Ikı hafta sonra gel dedi Dr
Sen kese görmeye gitmiş miydin cnm?, benim doktor ikisine birlikte bakmak ıcın sanırım haftaya cagırdı
Ben hiç doktora gitmedim,sadece test yaptırdım ve telefonda görüştüm.ne zaman geleyim diye de sormadım doktor zaten almıştım randevumu.direkt 5+2de yani 6.haftanin içindeyken gitmis olacağım.kese gozuksun,kalp atışları duyulsun istedim.zaten erken ogrendim.folik asit de kullanmıyorum,daha önce doktorumla bu konuyu görüşmüştük.

Anladım cnm, benı de haftaya cagırdı, ben de daha hıc gıtmedım, kan testı ıstedı hep, 6+2 de gitmiş olcagım inşallah kalp seslerini de duyabıliriz

Evet ben devlet memuruyum ayrilmak için uğraştim hatta. sağlikçiyim.

Sağlık ocağı tahlilleri güvenilir mi? Yanlış sonuç alan oldu mu hiç

Yok artık nasıl anlamış hamile olduğunu. Ben kadın halimle anlamam kimseyi
Ben de anlamam valla. Sanırım laf almaya çalıştı plan var mı diye. Ara ara da soruyordu çocuk düşünüyor musun yanına birini alalım diye. Hep kısmet dedim bu işler planlı olmaz sizin bütçeniz varsa alın dedim.
biraz da fazla cin gözü bende bu ara. Bir de eşim de çalışıyor diye şu an bir küçülmeye gidilirse zaten ben çıkarılıcam. Bu ay 2 kişi gönderildi. Onlar da kadın. Sıra bana geldi. Erkekler ev geçindiriyor gözüyle bakılıyor. O yüzden hamileliği gizliyorum. Bir şekilde konu oraya gelecek.

senin uykun olmasi geceden calisman olmasin yoksa vardiyada etkili olabilir. cikin temiz hava alin uykunuz gecer.

biyolojik saatim alışmıştı aslında marttan beri böyleydim. ama şimdi dengem şaştı. Düzgün saatlerde çalışsam tabi bukadar etkilenmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…