İnsan endişeleniyor ya bir anda dert dediğin şeylerin bir anlamı olmadığını hayatta en önemli şeyin kendi parçan olduğunu anlıyorsun çok büyük ve herkesin yaşaması gereken duygular gerçekten rabbim her isteyene nasip eder inşallah cumartesi günü gideceğim inşallah sonra tekrar yazarım çok sağolun gerçekten rahatladım biraz başka yaşayanlar olunca insan onların hikayesini duyunca bilgi sahibi oluyor derdini paylaşıyor en azından
Kesinlikle, herseyden cok herkesten cok düşündüğümüz tek sey şu an susam tanesiİnsan endişeleniyor ya bir anda dert dediğin şeylerin bir anlamı olmadığını hayatta en önemli şeyin kendi parçan olduğunu anlıyorsun çok büyük ve herkesin yaşaması gereken duygular gerçekten rabbim her isteyene nasip eder inşallah cumartesi günü gideceğim inşallah sonra tekrar yazarım çok sağolun gerçekten rahatladım biraz başka yaşayanlar olunca insan onların hikayesini duyunca bilgi sahibi oluyor derdini paylaşıyor en azından
Daha beş haftalıkmışım. Ikı hafta sonra gel dedi Dr
Ben hiç doktora gitmedim,sadece test yaptırdım ve telefonda görüştüm.ne zaman geleyim diye de sormadım doktor zaten almıştım randevumu.direkt 5+2de yani 6.haftanin içindeyken gitmis olacağım.kese gozuksun,kalp atışları duyulsun istedim.zaten erken ogrendim.folik asit de kullanmıyorum,daha önce doktorumla bu konuyu görüşmüştük.Sen kese görmeye gitmiş miydin cnm?, benim doktor ikisine birlikte bakmak ıcın sanırım haftaya cagırdı
Anladım cnm, benı de haftaya cagırdı, ben de daha hıc gıtmedım, kan testı ıstedı hep, 6+2 de gitmiş olcagım inşallah kalp seslerini de duyabılirizBen hiç doktora gitmedim,sadece test yaptırdım ve telefonda görüştüm.ne zaman geleyim diye de sormadım doktor zaten almıştım randevumu.direkt 5+2de yani 6.haftanin içindeyken gitmis olacağım.kese gozuksun,kalp atışları duyulsun istedim.zaten erken ogrendim
İnşallah duyarsin.Anladım cnm, benı de haftaya cagırdı, ben de daha hıc gıtmedım, kan testı ıstedı hep, 6+2 de gitmiş olcagım inşallah kalp seslerini de duyabıliriz
Evet cnmİnşallah duyarsin.Folik asit alıyor musun?
Benim bu hafta kramplarim başladı 2gundur ufacık ufacık.sende durumlar nasilEvet cnm
Ben de hep batmalar oluyor, bi dolgunluk hiisi var, goguslerım feci acıyor yalnız..Benim bu hafta kramplarim başladı 2gundur ufacık ufacık.sende durumlar nasil
Evet ,ön tarafta yüklü bir ağırlık varBen de hep batmalar oluyor, bi dolgunluk hiisi var, goguslerım feci acıyor yalnız..
Amann dikkat et, ben de merdivenden inerken falan basamakalra baka baka, korkuyorum ya kolay bulmadıkEvet ,ön tarafta yüklü bir ağırlık varyanlışlıkla çarpsalar yakacağım.
Asonsore binicem yarin.Havalar serinledi sert rüzgarlar da başladı .artık uçma riskimiz de yok. en kötü ihtimalle labut gibi devriliriz.Amann dikkat et, ben de merdivenden inerken falan basamakalra baka baka, korkuyorum ya kolay bulmadık
Ayy Allah korusun kızAsonsore binicem yarin.Havalar serinledi sert rüzgarlar da başladı .artık uçma riskimiz de yok. en kötü ihtimalle labut gibi devriliriz.
Evet ben devlet memuruyum ayrilmak için uğraştim hatta. sağlikçiyim.Ben çıkmak istemiyorum. Maddi olarak da değil ama evde kafayı yerim. Bir de böyle bir muameleyi kaldıramıyorum. Zorunlu ücretsize çıkaramaz ben isteyince çıkarım. Siz kendi isteğinizle mi çıktınız?
Telaş yapma dr ına ulaş ben de çok kötü olmustum muhtemelen progestan verir dinler der canim sakinKizlar benden acik kahve rengi akıntı geldi ay ağlıcam çok telaş yaptım acaba dr alttan baktığı için mı oldu moralim çok bozuk ya
Ne oldu ki sonucun ne ciktiSağlık ocağı tahlilleri güvenilir mi? Yanlış sonuç alan oldu mu hiç
Yok sonucum pozitif de Baska seyden dolayı merak ettim.Ne oldu ki sonucun ne cikti
Ben de anlamam valla. Sanırım laf almaya çalıştı plan var mı diye. Ara ara da soruyordu çocuk düşünüyor musun yanına birini alalım diye. Hep kısmet dedim bu işler planlı olmaz sizin bütçeniz varsa alın dedim.Yok artık nasıl anlamış hamile olduğunu. Ben kadın halimle anlamam kimseyi
senin uykun olmasi geceden calisman olmasin yoksa vardiyada etkili olabilir. cikin temiz hava alin uykunuz gecer.
Evet ben devlet memuruyum ayrilmak için uğraştim hatta. sağlikçiyim.