- 7 Ekim 2020
- 271
- 182
İnşallah öyle düşünüyorum.Inşallah canım ses kaydı al mutlaka ömur boyu dinlersin ben ilk cocugumun ilk kalp atışını ve son doğuma yakın nst 'te almıştım iyiki yapmışım diyorum
Yok artık nasıl anlamış hamile olduğunu. Ben kadın halimle anlamam kimseyiBen iş yerimden saklıyordum gebeliği. Bugün müdürüm bana hamile misin sen dedi. Eşim iki çocuk doğurdu tipinden anlarım dedi. Hay rabbm. Hayır diyemiyorum evet diyemiyorum. Hayır desem yarın öbür gün yalan söyledin diyecek. Kısmet dedim. Geçtim. Öğrendikleri an ücretsiz izindeyim. Pandeminin şirketlere kazandırdığı. İstediği personeli istediği zaman ücretsize atıyor. Senin sağlığın için.. yersen. Evet performansım düştü gerçekten son 2 haftadır. Sürekli terliyorum. Oturduğum yerde meyve kuru yemiş ağzım durmuyor. Napayım. Pof kadın olmak ne zor. Şimdi de ağlıyorum. Bir de vardiyalı çalışıyorum uyku düzenim yok.
Hic sorma az degilmis vallah muduruYok artık nasıl anlamış hamile olduğunu. Ben kadın halimle anlamam kimseyi
Sen kese görmeye gitmiş miydin cnm?, benim doktor ikisine birlikte bakmak ıcın sanırım haftaya cagırdıKaç haftaliksin?ben de cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım.
Ben de çok heyecanlıyım.keske haftaici gitseydim diye hayiflaniyorum.haftasonunu beklemek zorundayım.
H huzuur52Bence olur o zamana kadar 3000onu dusunme kuzum benım pko olan arkadsım d yumurta takıbı İle 2. Ayında hamıle kaldı, cok saglıklı Bı gebelık gecırdı, hıc bır sorun aksılık yoktu, bebıs olana kadar yoruyor sadece, ama ıyı Bı takıple o da sıkıntı deıl, kiiiiii sen artık hamilesin, bunları dusunup bebişine olumsuz enerjı gönderme herşey yolunda merak etme
Keseyi gördünüz mü kalp atışı için mı 2 hafta sonra dediDaha beş haftalıkmışım. Ikı hafta sonra gel dedi Dr
Bilmiyorum ki alıntım falan olmadı bugün okulda ilk defa kahverengi leke geldi çok fazla ayakta kaldığım için mi oldu bilmiyorumBöyle bir durum için belirtilerinmi var canim ??
Bence doktorunu aramalisin. Normal olabilir ama emin olmak adina ara bence.Bilmiyorum ki alıntım falan olmadı bugün okulda ilk defa kahverengi leke geldi çok fazla ayakta kaldığım için mi oldu bilmiyorum
Ben ücretsiz izine ayrildim iyi olsun başka bir istediğim yok şu zamanlar geçsin sadece evde dinleniyorum Senin içinde böylesi hayırlıdır belki
Aradım ultrasonla bakmadan bişey diyemem dedi cumartesini beklemek zorundayımBence doktorunu aramalisin. Normal olabilir ama emin olmak adina ara bence.
kac haftaliksini. bende de uyku degil ama reflu basladi zaten reflu hastasiyimyok söylemiyorum. Yorgunum diye geçiştiriyorum sürekli. Ama uyku haliyle başedemiyorum.
evde kaldiginda biraz daha cok insan kendisiyle ilgileniyor haklisiniz ama mecburum bu surecte bizimde evden egitim.Ben çıkmak istemiyorum. Maddi olarak da değil ama evde kafayı yerim. Bir de böyle bir muameleyi kaldıramıyorum. Zorunlu ücretsize çıkaramaz ben isteyince çıkarım. Siz kendi isteğinizle mi çıktınız?
surekli yukselme oluyor bence yukselir bir agrim sizin yoksa dert etme. insllah iyi olur.Merhabalar anne adayları
Ben de cuma günü öğrendim değerim 118 di pazartesi günü 510 olmuştu şimdi 3000 olmasını bekliyormuş doktorum 3000 olunca gel dedi sizce nasıl bir ilerleme var
bence agzindan laf almak istemis sacmalamis yaa nasil olduda yeni hamileligi anlar.Yok artık nasıl anlamış hamile olduğunu. Ben kadın halimle anlamam kimseyi
Kese görüldü şükür. Ikı hafta sonra kalp atışı dendi bakalım zaman geçmek bilmiyorKeseyi gördünüz mü kalp atışı için mı 2 hafta sonra dedi
kac haftaliksini. bende de uyku degil ama reflu basladi zaten reflu hastasiyimilerde reflu daha da artar diyorlar ne yapacam bilmiyorum reflum var ilacta kullaniyordum.
bence agzindan laf almak istemis sacmalamis yaa nasil olduda yeni hamileligi anlar.
evde kaldiginda biraz daha cok insan kendisiyle ilgileniyor haklisiniz ama mecburum bu surecte bizimde evden egitim.