2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Düşük tehlikesi olanlar var mi. Yada tehlikesi olup doguranlar. Çok endişeliyim

Selam canım ben prulutun Depot iğne hafta da bir vurulcam tsh yüksekti ilk ogrendigimizde doktorum önlem amaçlı vurulcaksin dedi keseyi görene kadar :) Allah'ım evlatlarımızı bizlere bağışlasın hayırlı sağlıklı bir şekilde

İyi akşamlar kizlar bende Haziran annesi olacağım ins sat 18 Eylül ben hafta sonuna doktor randevusu aldım adetten önce öğrendim gebeliği ilk kan testim 34, sonra cuma öğlen verdim 96 şuan bekliyorum Çarşamba günü tekrar vereceğim ben doktora gittiğimde kese görünür mü?

hcg bu şekilde çıktı normal mi
sağlık ocaği devlet hastanesi ve özel hastane değerler değişiyor canım bide çoğul gebelik de daha yüksek çıktığını biliyorum bence normal bı değer önceki gebeligimde 3.5 haftalık da 3500 çıkmıştı kafana takma hayırlı olsun

bana 10 gün sonra gel dedi, sanırım hemkese hemkalp bırlıkte bakıcak
bizi haberdar et,güzel haberlerle gel inşallah
Amin canım inşallah benim 3 kere hcg mı takip etti çünkü adet olmadan öğrenmiştim gebeliğimi en son 6 ekimde 241 çıktı hcg tekrar teste gerek yok 13 salı günü kontrole gel bakalım artışın sağlıklı dedi inşallah güzel haberlerle size gelirim

Ben 4 kere test verdım, ben de acelecı davrandım biraz asılamanın 12.günü ögrendim, en son bugun verdım 1161 cıktı, 10 gün sonra göreyim seni dedi kese ve kalp birlikte bakıcak sanıyorum

13 haziran oluyor tahmın canm, doktor soylerse degıstırırız tekrardan, hesaplama programları var, ordan da ögrenebilrisin❤
Ya yanlis anlamazsaniz bişey sorcam ne listesi ben çok yeniyim bilmiyorum ilk yazmalarim bunlar diyebilirim o yüzden soruyorum

Ben 4 kere test verdım, ben de acelecı davrandım biraz asılamanın 12.günü ögrendim, en son bugun verdım 1161 cıktı, 10 gün sonra göreyim seni dedi kese ve kalp birlikte bakıcak sanıyorum
Inşallah mutlu haberleri alırsın canım vallahi hepimiz için tek duam sağlıcakla bebislerimize kavuşmamız

Ya yanlis anlamazsaniz bişey sorcam ne listesi ben çok yeniyim bilmiyorum ilk yazmalarim bunlar diyebilirim o yüzden soruyorum
1. Sayfada liste var bebeğim, yaşını, son adet tarıhıni, bebeğin tahmını doğumu, ve kacıncı bebeğin oldugunu yazarsan seni de eklerim

1. Sayfada liste var bebeğim, yaşını, son adet tarıhıni, bebeğin tahmını doğumu, ve kacıncı bebeğin oldugunu yazarsan seni de eklerim
Teşekkür ederim 25 yaşındayım sat 1 Eylül 8 Haziran tahmini doğum 3.bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…