- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
Düşük tehlikesi olanlar var mi. Yada tehlikesi olup doguranlar. Çok endişeliyim
sağlık ocaği devlet hastanesi ve özel hastane değerler değişiyor canım bide çoğul gebelik de daha yüksek çıktığını biliyorum bence normal bı değer önceki gebeligimde 3.5 haftalık da 3500 çıkmıştı kafana takma hayırlı olsunhcg bu şekilde çıktı normal mi
bana 10 gün sonra gel dedi, sanırım hemkese hemkalp bırlıkte bakıcakAynen öyle benim sabah 10 da randevum heyecan ve merak içindeyim uyuyamam bu gece artık bakalım ne diyecek dr
Amin canım inşallah benim 3 kere hcg mı takip etti çünkü adet olmadan öğrenmiştim gebeliğimi en son 6 ekimde 241 çıktı hcg tekrar teste gerek yok 13 salı günü kontrole gel bakalım artışın sağlıklı dedi inşallah güzel haberlerle size gelirimbana 10 gün sonra gel dedi, sanırım hemkese hemkalp bırlıkte bakıcak
bizi haberdar et,güzel haberlerle gel inşallah
Test gününüz bat gibi mi düşünsek, benım de asılamaydı, normal battan 4 gün onceyi girdim benBenim tüp bebek nasıl olacak acaba
13 haziran oluyor tahmın canm, doktor soylerse degıstırırız tekrardan, hesaplama programları var, ordan da ögrenebilrisinSohrab cnm beni de ekleyebilirsin
Yas 23
Sat 06.09.2020
Tahmini dogumu bilmiyorum persembe doktor söyler herhalde
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı bizeKalp atışını duyduk sonunda bebişinUltrasona göre 6+1miş
Ben 4 kere test verdım, ben de acelecı davrandım biraz asılamanın 12.günü ögrendim, en son bugun verdım 1161 cıktı, 10 gün sonra göreyim seni dediAmin canım inşallah benim 3 kere hcg mı takip etti çünkü adet olmadan öğrenmiştim gebeliğimi en son 6 ekimde 241 çıktı hcg tekrar teste gerek yok 13 salı günü kontrole gel bakalım artışın sağlıklı dedi inşallah güzel haberlerle size gelirim
Ya yanlis anlamazsaniz bişey sorcam ne listesi ben çok yeniyim bilmiyorum ilk yazmalarim bunlar diyebilirim o yüzden soruyorum13 haziran oluyor tahmın canm, doktor soylerse degıstırırız tekrardan, hesaplama programları var, ordan da ögrenebilrisin❤
Inşallah mutlu haberleri alırsın canım vallahi hepimiz için tek duam sağlıcakla bebislerimize kavuşmamızBen 4 kere test verdım, ben de acelecı davrandım biraz asılamanın 12.günü ögrendim, en son bugun verdım 1161 cıktı, 10 gün sonra göreyim seni dedikese ve kalp birlikte bakıcak sanıyorum
Hıhıı
1. Sayfada liste var bebeğim, yaşını, son adet tarıhıni, bebeğin tahmını doğumu, ve kacıncı bebeğin oldugunu yazarsan seni de eklerimYa yanlis anlamazsaniz bişey sorcam ne listesi ben çok yeniyim bilmiyorum ilk yazmalarim bunlar diyebilirim o yüzden soruyorum
İnşallahh canım, saglıkla hepımız kavusalım bebişlerimize inşallahInşallah mutlu haberleri alırsın canım vallahi hepimiz için tek duam sağlıcakla bebislerimize kavuşmamız
benim tiroid de 3.3 canım 2.5ve altı olması lazim. Kontrolünde mutlaka hatırlat doktora. hcg 15binse çok iyi kese de bebek de gorunurYa hiç yüksek falan biley demedi tiroid için 15 bin galiba
Aa çok sevindim maasallahKalp atışını duyduk sonunda bebişinUltrasona göre 6+1miş
Teşekkür ederim1. Sayfada liste var bebeğim, yaşını, son adet tarıhıni, bebeğin tahmını doğumu, ve kacıncı bebeğin oldugunu yazarsan seni de eklerim❤
Insallah kuzumm insallah bende bu ay gelirimHıhıı❤
hiç sormadılar da direk eklemişler, ögrendim tabloya ekleme yapmayı dabekliyoruz seni de kuzucum