- 6 Şubat 2020
- 1.235
- 1.257
- 33
Hangi sehirdeyseniz o şehri google yazın sağlık ocağı tahlil sonucu diye aratin çıkıyor ben gebzedeyim hep öyle bakiyorumBu sağlık ocağı labim sonuçları geç vakitte mi çıkıyor ya hala çıkmamiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi sehirdeyseniz o şehri google yazın sağlık ocağı tahlil sonucu diye aratin çıkıyor ben gebzedeyim hep öyle bakiyorumBu sağlık ocağı labim sonuçları geç vakitte mi çıkıyor ya hala çıkmamiş
Barkod numaram var giriyorum ama henüz sonuçlar çıkmamiş:)Hangi sehirdeyseniz o şehri google yazın sağlık ocağı tahlil sonucu diye aratin çıkıyor ben gebzedeyim hep öyle bakiyorum
Eskiden akşama doğru çıkıyordu ya. Eskiden dediğimde geçen sene. Merak ediyor insan vallaEvet canım benim bir gün sonra çıkmıştı
Benide listeye eklermisin
Sat 6 eylül 5+1
Doğum 13 haziran 2021
Daha çıkmamış demekki ben sabah 9 da veriyorum öglen 2 de çıkıyor sonuçBarkod numaram var giriyorum ama henüz sonuçlar çıkmamiş:)
Bir dahaki kontrolde doktora söylersin mutlaka. Ben ağır iş yapınca sancı giriyor. Kanaman yoksa Bir sorun yoktur inşallah. Dinlenmeye calis❤Kızlar ben 6. Haftaya girdim baş dönmesi var bi de karnıma sancı giriyor arada mide bulantısı başlamadı henüz. Mide bulantısı başlayan var mı? Bi de bu kasık sancıları beni çok endişelendiriyor bisey olmaz değil mi
Bendede gogus hassasiyeti ve ara ara kasik agrisi oluyo mide bulantisi kusma filan yok bu normal birseymi ki acaba mide bulantisi kusma filan olmasi gerekiyo mu kiMerhaba kizlar ben şu an 5+5 deyim ama bişey hissetmiyorum var mı yok mu onu bile anlamıyorum sizler nasılsınız? Kasık ağrısı mide bulantısı yada göğüs hassasiyeti her hangi birşey ariyorum ama yok
Endişelenme olayı bendede çok aniden bazen sanci girince korkutuyorKızlar ben 6. Haftaya girdim baş dönmesi var bi de karnıma sancı giriyor arada mide bulantısı başlamadı henüz. Mide bulantısı başlayan var mı? Bi de bu kasık sancıları beni çok endişelendiriyor bisey olmaz değil mi
Ben 2 kere yedim abla bir sikinti olmadi hatta istahim arttiEşim kaç gündür balık yemen lazım dedi yaptık yedik ama kokusu beni benden aldi hala midem kötü.
Bir daha yapacağımı sanmıyorum bu bulantida Siz yiyor musunuz?
Ben yiyorum diyetisyenim haftada 3 gün balık yemen lazım dedi bazen ben yapıyorum fırında bazen eşim dışarda yaptırıp getiriyor ama kokusu cidden iyi değil ama mecbur yiyorumEşim kaç gündür balık yemen lazım dedi yaptık yedik ama kokusu beni benden aldi hala midem kötü.
Bir daha yapacağımı sanmıyorum bu bulantida Siz yiyor musunuz?
haftada 3gun balık yenir mi ki ya haftada bir yapabilsem benden iyisi yokBen yiyorum diyetisyenim haftada 3 gün balık yemen lazım dedi bazen ben yapıyorum fırında bazen eşim dışarda yaptırıp getiriyor ama kokusu cidden iyi değil ama mecbur yiyorum
ac git canım. Inşallah keseyi de görürsün hemencik:)Hanımlar bu gün çok aktif olamadım normalde yazıları okurdum bu gün onu bile yapamadım inşaAllah hepiniz çok iyisinizdir ve bebişlerinizde sağlıklı büyüyordur.
Asıl konuya geleyim Çarşamba Allah nasip ederse ilk kez doktora gidicem o yüzden aşırı gerginim o gün 6+1 olmuş oluyorum kan testi falan ister dimi ve kan testine aç gitmem gerekir dimi
Bulantim yokken bende baya iştahlı yemiştim ama şimdi bi parçasını bile zor yedim valla salatayla doyurdum karnimiBen 2 kere yedim abla bir sikinti olmadi hatta istahim artti
3 kere kan tahlili verdim ben hepsinde katladı ikiye canım biraz korkum var acaba kaybeder miyim diye ilk gebelik daha ondan sordum kusura bakmaİyi akşamlar canım benim değerim 800 küsüre yükselmişti sonra kanaman oldu çok az bir kaç gün sonra 50 düşmüştü dr kimyasal dedi ilaçları kesti iki gün sonra yoğun kanama başlamıştı önemli olan değerin 2 günde bir 2 kat artış göstermesi
Ya hiç yüksek falan biley demedi tiroid için 15 bin galibaCanım tiroitle biraz yüksek ona ilaç vermesi lazım.
Ama hcg kaç anlamadım 150binmi?