2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Selam hanımlar :KK200: Sanırım bende aranıza katılıcam :anneadayı: Akşam kan verdim değerim 596 çıktı. 28 yaşındayım eğer olursa 2. Çocuğum olacak inşallah :KK68: Sat 14.09.2020

Teşekkür ederim 🥰 kasıklarımda sertlik var bu normal mi ara ara da kasık ağrım oluyor
Sizin le adet tarihimiz aynı doktor a gittiniz mi siz ben kan testi ile öğrendim tekrar edip yükselince ultrason düşünüyorum tahmini ne zaman kese görünür siz gittiyseniz belki bilirsiniz

Sizin le adet tarihimiz aynı doktor a gittiniz mi siz ben kan testi ile öğrendim tekrar edip yükselince ultrason düşünüyorum tahmini ne zaman kese görünür siz gittiyseniz belki bilirsiniz
Bende kan verdim üç kez şimdi cuma günü tekrar vericem ona göre randevu ayarlıcaklar nasipse sizin beta kaçtı

Bende 20 aydir bekliyordum :) kizlar sizinde kasiklarinizda baskı hissi var mı gun boyu devam eden
Ben de var özellikle ayakta çok kalınca,bi de ben sol tarafımaa yatmaya korkuyorum solda diye,aslında ıstedıgımıztarafa yatabılırmısız baslarda ,ama ıstemsızce korkuyprum

Bende kan verdim üç kez şimdi cuma günü tekrar vericem ona göre randevu ayarlıcaklar nasipse sizin beta kaçtı
Cuma günü 133 çıktı bugün 299 çıktı perşembe tekrarlıycam bende genelde binlerin üstünde ultrason da görünüyor galiba sizin kan değerleri iz nasıl dı

X