- 2 Haziran 2019
- 242
- 246
Bende bilemedim neyse çarşamba öğrenince buraya yazarım canımTest gününüz bat gibi mi düşünsek, benım de asılamaydı, normal battan 4 gün onceyi girdim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bilemedim neyse çarşamba öğrenince buraya yazarım canımTest gününüz bat gibi mi düşünsek, benım de asılamaydı, normal battan 4 gün onceyi girdim ben
Tamm kuzum tahmini doğumu da söyler doktorunBende bilemedim neyse çarşamba öğrenince buraya yazarım canım
Tesekkur ederim cnm benidme dogum gunum 18 haziran belki ayni gun olur :)13 haziran oluyor tahmın canm, doktor soylerse degıstırırız tekrardan, hesaplama programları var, ordan da ögrenebilrisin❤
benımkı tam da dogumgunume denk geldı ayarlasam olmazdıTesekkur ederim cnm benidme dogum gunum 18 haziran belki ayni gun olur :)
Bu arada ilk bebegim olacak insallah
9 ay gözümde 9 yil gibi nasil gececek bilmiyorum ins saglikli sekilde dogum yapariz bebeklerimiz saglikli olurbenımkı tam da dogumgunume denk geldı ayarlasam olmazdı
ama tahmınden erken dogarmıs genelde sanırım
Nasıl etiket yapılıyor bilmiyorumbenımkı tam da dogumgunume denk geldı ayarlasam olmazdı
ama tahmınden erken dogarmıs genelde sanırım
geçer geçer 2 bucuk yıl bekledım ben bugunler ıcın9 ay gözümde 9 yil gibi nasil gececek bilmiyorum ins saglikli sekilde dogum yapariz bebeklerimiz saglikli olur
Sizin le adet tarihimiz aynı doktor a gittiniz mi siz ben kan testi ile öğrendim tekrar edip yükselince ultrason düşünüyorum tahmini ne zaman kese görünür siz gittiyseniz belki bilirsinizTeşekkür ederim kasıklarımda sertlik var bu normal mi ara ara da kasık ağrım oluyor
Bilgilerinizi yazarsanız ekleyebilirim listeyeHerkese iyi aksamlar beni de gruba dahil edebilir misiniz
5 hafta 6 gunlukBilgilerinizi yazarsanız ekleyebilirim listeye ❤
Merhaba 37 yasindayim. 5 hafta 6 gunluk gebeyim. insallah 10 haziran tahmini dogum tarihi olacak.Bilgilerinizi yazarsanız ekleyebilirim listeye ❤
Bende kan verdim üç kez şimdi cuma günü tekrar vericem ona göre randevu ayarlıcaklar nasipse sizin beta kaçtıSizin le adet tarihimiz aynı doktor a gittiniz mi siz ben kan testi ile öğrendim tekrar edip yükselince ultrason düşünüyorum tahmini ne zaman kese görünür siz gittiyseniz belki bilirsiniz
Kacıncı bebeğimiz5 hafta 6 gunluk
Merhaba 37 yasindayim. 5 hafta 6 gunluk gebeyim. insallah 10 haziran tahmini dogum tarihi olacak.
Ilk bebegim olacak bundan 2 ay once 6 haftalik dusuk yaptimKacıncı bebeğimiz❤
Çok üzüldüm cnm, cok şükür cok bekletmemiş rabbim, insallah saglıcakla kucagına alırsın❤Ilk bebegim olacak bundan 2 ay once 6 haftalik dusuk yaptim
Amin Allahim.isteyen herkese nasip eder insallahÇok üzüldüm cnm, cok şükür cok bekletmemiş rabbim, insallah saglıcakla kucagına alırsın❤
Bende 20 aydir bekliyordum :) kizlar sizinde kasiklarinizda baskı hissi var mı gun boyu devam edengeçer geçer 2 bucuk yıl bekledım ben bugunler ıcın
Ben de var özellikle ayakta çok kalınca,bi de ben sol tarafımaa yatmaya korkuyorum solda diye,aslında ıstedıgımıztarafa yatabılırmısız baslarda ,ama ıstemsızce korkuyprumBende 20 aydir bekliyordum :) kizlar sizinde kasiklarinizda baskı hissi var mı gun boyu devam eden
Cuma günü 133 çıktı bugün 299 çıktı perşembe tekrarlıycam bende genelde binlerin üstünde ultrason da görünüyor galiba sizin kan değerleri iz nasıl dıBende kan verdim üç kez şimdi cuma günü tekrar vericem ona göre randevu ayarlıcaklar nasipse sizin beta kaçtı