2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Tamam iste o zaman sikintiya girmenede gerek yok canim. Bak ben PKOluyum. 2 senedir tedavi goruyorum 1 kimyasal 1 dusuk yaptim. Ama bak mucadelemin sonu insallah guzel olucak. 3. ayimi bekliyorum inanmak icin ama allah geciktiriyorsa bil ki senin hayrina ❤
Aslında sıkıntı var diye düşünüp hareket edip hayal kurup sonra olmaması yoksa rabbim en iyisini bilir inşallah zamanı gelince yine verir ve sanada geçmiş olsun ve inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebegini

Maşallah hayırlı evlât olsunlar kızlarınız .
Melekleriniz bir sonraki hayatınızda sızı ilk karsilayanlardan olacak inşallah. Bende evlendikten 2 ay sonra 19 oldum 3 senedir bebek bekliyoruz şimdi çok şükür çok yeni hamileyim
Rabbim sagsaglim kucaginiza almanizi nasip etsin, bizlerede insallah ❤️

Aslında sıkıntı var diye düşünüp hareket edip hayal kurup sonra olmaması yoksa rabbim en iyisini bilir inşallah zamanı gelince yine verir ve sanada geçmiş olsun ve inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebegini
Ya tabiki oyledir bitanem. Kolay degil biliyorum. Allahim yuzune baksin umarim kucuk oldugu icin gorunmemistir. Ama oyle bile olmazsa uzme kendini yine hamile kalirsin yine hayal kurarsin. Zaten 3 aya kadar kimsenin garantisi yok sadece bunu soylemek istemistim.

Ya tabiki oyledir bitanem. Kolay degil biliyorum. Allahim yuzune baksin umarim kucuk oldugu icin gorunmemistir. Ama oyle bile olmazsa uzme kendini yine hamile kalirsin yine hayal kurarsin. Zaten 3 aya kadar kimsenin garantisi yok sadece bunu soylemek istemistim.
Sende haklısın canım hayırlısıyla inşallah doğru zamanda sağlıklı bebeklerimiz olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım

Merhaba hanımlar 5+4 günlük hamileyim bnde idrar yolu enfeksiyonu çıktı sizlerde durum nasıl

Bnde o civrlr test yptm ckmadi ama resmn hamile gibym de baska brsyde olablr sdce birsy oldgna eminm ama ne olduguna emn deilim :))))
Al Benden de o kadar. İlk defa böyleyim. Doktorumda şehir dışında. Adet gününü bekle sabret dedi. Ama resmen hissediyorum 🙃

2 gün önce yaptım dayanamayıp çıkmadı. Onu da söyledim. Çok erken çıkmazdı dedi. O yüzden adet gününü bekliyorum. Büyük sabırla. Sen öğrenebildinmi bekliyor musun?
Hayırlısı olsun inşallah ben 5+4 gunluk hamile olduğumuu öğrendim bugun keseyi de gördüm

merhaba
Ben hala kan testi yaptıramadım. Eşimin dedesi vefat etti memlekete geldik. Kimseye gebeliği söyleyemedim ayakta duramıyorum ama sürekli koşturmam gerekiyor. Hiç böyle bir şey yaşayacağımı düşğnmemiştim. Pazartesi sabah işten 1-2 saat izin alıp yaptıracağım artık. Doktora ne zaman gideceksiniz peki. Ben de erteledim artık.
Başınız sağolsun. Yarın sağlık ocağına gideceğim genel tahliller için. Onların sonucu çıkarsa inş çatşamba da kadın doğuma gitmeyi istiyorum. Biraz daha bekleyeyim kalbinin atmasını da görelim istedim ama keseyi görmek istiyorum artık içim rahat değil pek. Kaşık karın ve bel ağrısı çok zorluyor beni.

Canım bende de aynı durum sik sik bakıyorum lekelenme var mi diye.
Geceleri kendiligimden uyanuyom uyuyom endişe bizimkisi nasıl ilerliycek diye
Bende sürekli bakıyorum lekelenme kanama var mı diye ve geceleri kabus görüyorum. Kanamam oluyor ya da covid oluyorum rüyalarımda uyanıp uyuyamıyorum ☹️

Al Benden de o kadar. İlk defa böyleyim. Doktorumda şehir dışında. Adet gününü bekle sabret dedi. Ama resmen hissediyorum 🙃
Yahu zatn o eziyet smdi bir hafta bn hocbrseye odaklanamam sonucsuz kalmak bnim hayatmi alt ust edior :) bgunde kasik agrm basladi insaallah kist deildir cocuktur :)))

X