Amin sağlikla kavuşmamızı nasip etsin rabbimAmin canım hepimizin bebisleri ıyi sağlıklı gelsin inşallah
Biraz dinlen canım bu süreçte bana çok riskli gelmio tarif ettiğin durum ama yine de Allah esirgesinAkintim devam ediyor sabah yine gördüm dr gittim hemşire muayene etsin dedi kabul etmedim devlette çok vicdansizlar. sonra özel bi hastanede iğne yapildi tekrar prosgestan aldım sümüksü yapişkan yarisi beyaz kalan kismi siyah uzun bi akinti açik kahveler devam ediyodu peçeteyle bakinca geldi bebeğim benimle kalir inşallah çok üzgünüm çamaşira gelen bir şeyde yok ama böyle ped taktim bir daha bakmiycam dinlenicem inşallah
Var olmaz mı, ayakta biraz kalınca batmaya baslıyor, uzanınca gecıyor.. Ama adet gunu de sıddetlı adet sancım vardı, o sancı yok cok sukurBenmde persembe 100.87 idi cumartesi 275.10
Neredeyse ayni zaman yumurtlamisiz karnin ve belinde agri var mi cnm arada
Evet canım evlendikten sonra 19 oldumOoo sen cok erken evlenmıssınben teyzen yaşında olabılırim 2 bucuk yıldır da beklıyorum cnm 31 yasındayım
Sizler de de vardır dimi 19 unda kendi rızasıyla evlenenlerOoo sen cok erken evlenmıssınben teyzen yaşında olabılırim 2 bucuk yıldır da beklıyorum cnm 31 yasındayım
Sizler de de vardır dimi 19 unda kendi rızasıyla evlenenler
Diyebilirsin kuzum, teyze bile diyebilirsinEvet canım evlendikten sonra 19 oldum
Çok mutluyumda elhamdulillah eşimi de çok seviyom
Abla dimmi o zaman
Cnm benim iskiden 11 gun sonra lekelemeyin oldu gebelik testti yaptim ve gebe oldugumu öğrendim olabilir benim bu ay hiç yumurtlama akintim olmadi normalde her ay olurdu ama bu ay olmadiMerhaba herkese. Hepinize hayırlı bi hamilelik süreci sağlıklı bebekler diliyorum. Benim bir sorum var. Cevaplayan olursa sevinirim. Sat 15 Eylül bat tahmini 20 Eylül. Bebek düşünüyoruz ve korunmuyoruz. 5 Ekim’de peçeteye sildikçe gelen silik pembe akıntım oldu. 6 ve 7 Ekim’de de devam etti. Sonra bitti. Sorum şu adetten 10-15 gün kadar önce yerleşme kanaması olur mu? Bir de yumurtlama akıntısı ise 3 gün sürer mi? Test için hangi tarihi beklemeliyim
Tabi illaki oluyordur, benım memlekette kızlar cok gec evlenıyor hatta evlenemiyor kımseyi begenmedıklerınden, genelde ortalama yas 30 cıvarı cevremde gorduklerım..Sizler de de vardır dimi 19 unda kendi rızasıyla evlenenler
Evet gerçekten tam olarak öyle hissediyorum ona haksızlık yapıyor musun gibi neden öyle hissediyorum anlamadım ama
18 19 20 21 22 23 te evleniyorlar buralarda çevremde 30 da evlenenler varmi duymadim. Takdir-i ilahî ablacığım. Sanada Rabbim uzunuuun hayırlı ömürler versin.amanın 1998 senin doğum tarihin mi yoksa. Allah seni :) ben de 30da evlendim 32yim. Ne güzel erken erken anne olucan.
Teşekkür ederim ablaDiyebilirsin kuzum, teyze bile diyebilirsincok sevındım mutlu olmana
18 19 20 21 22 23 te evleniyorlar buralarda çevremde 30 da evlenenler varmi duymadim. Takdir-i ilahî ablacığım. Sanada Rabbim uzunuuun hayırlı ömürler versin.
Evet bende erken evlendim
Evet dogum tarihim. :)
Ona verdiğim ilgiyi zamanı parayi veremeyeceğimi düşünerek haksızlık dedim ama bakış açısı tabi o da güzel yanları insan evlatları için hep iyiyi ister düşünür ya bende ondan bir şey eksilmesin diye düşününce öyle hissettim aman gerçekten hormonlar bizi yönlendiriyor hemde nereden nereyeereHaksızlık mı ? Neden böyle düşünüyorsunuz ki? Ona çok güzel bir hediye veriyorsunuz siz?
Benim kardeşim benden 13 yaş küçük. Çocukluğum hep yalnız geçti çok kötü bir şey. Ama iyi ki var ya hiç olmasaydı. Ya tek bıraksaydılar beni diye düşünüyorum bazen.
siz de mutlu olun çocuğunuzun bir kardeşi olacak ve hayatında onu canından çok sevecek bir kişi daha olacak.
Kazakistanliyim ablanerelisin sen? Benim lise arkadaşlarımdan evlenen sadece 2 kişiyiz
Kazakistanliyim ablaTabi illaki oluyordur, benım memlekette kızlar cok gec evlenıyor hatta evlenemiyor kımseyi begenmedıklerınden, genelde ortalama yas 30 cıvarı cevremde gorduklerım..Sen nerelisin kuzum
Sağol canim bana da öyle gelmiyo devam eder diye korkuyorm inşallah kesilir sağolasinBiraz dinlen canım bu süreçte bana çok riskli gelmio tarif ettiğin durum ama yine de Allah esirgesin