2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Biraz dinlen canım bu süreçte bana çok riskli gelmio tarif ettiğin durum ama yine de Allah esirgesin

Benmde persembe 100.87 idi cumartesi 275.10
Neredeyse ayni zaman yumurtlamisiz karnin ve belinde agri var mi cnm arada
Var olmaz mı, ayakta biraz kalınca batmaya baslıyor, uzanınca gecıyor.. Ama adet gunu de sıddetlı adet sancım vardı, o sancı yok cok sukur

Kızlar selamlar,
O kadar çok şey yaşadım ki son 2-3 haftada kan tahlilini yarın sağlık ocağında verecektim ama artık dayanamadım az önce gittim yaptırdım.
Sat 6 eylül.
Beta hcg 2712
Bu sonucu alana kadar hissedememişim sanırım. Şu an aşırı heyecanlandım.
:)

Cnm benim iskiden 11 gun sonra lekelemeyin oldu gebelik testti yaptim ve gebe oldugumu öğrendim olabilir benim bu ay hiç yumurtlama akintim olmadi normalde her ay olurdu ama bu ay olmadi

Evet gerçekten tam olarak öyle hissediyorum ona haksızlık yapıyor musun gibi neden öyle hissediyorum anlamadım ama

Haksızlık mı ? Neden böyle düşünüyorsunuz ki? Ona çok güzel bir hediye veriyorsunuz siz?
Benim kardeşim benden 13 yaş küçük. Çocukluğum hep yalnız geçti çok kötü bir şey. Ama iyi ki var ya hiç olmasaydı. Ya tek bıraksaydılar beni diye düşünüyorum bazen.
siz de mutlu olun çocuğunuzun bir kardeşi olacak ve hayatında onu canından çok sevecek bir kişi daha olacak.

amanın 1998 senin doğum tarihin mi yoksa. Allah seni :) ben de 30da evlendim 32yim. Ne güzel erken erken anne olucan.
18 19 20 21 22 23 te evleniyorlar buralarda çevremde 30 da evlenenler varmi duymadim. Takdir-i ilahî ablacığım. Sanada Rabbim uzunuuun hayırlı ömürler versin.
Evet bende erken evlendim
Evet dogum tarihim. :)

18 19 20 21 22 23 te evleniyorlar buralarda çevremde 30 da evlenenler varmi duymadim. Takdir-i ilahî ablacığım. Sanada Rabbim uzunuuun hayırlı ömürler versin.
Evet bende erken evlendim
Evet dogum tarihim. :)

nerelisin sen? Benim lise arkadaşlarımdan evlenen sadece 2 kişiyiz

Ona verdiğim ilgiyi zamanı parayi veremeyeceğimi düşünerek haksızlık dedim ama bakış açısı tabi o da güzel yanları insan evlatları için hep iyiyi ister düşünür ya bende ondan bir şey eksilmesin diye düşününce öyle hissettim aman gerçekten hormonlar bizi yönlendiriyor hemde nereden nereyeere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…