2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar selamlar,
O kadar çok şey yaşadım ki son 2-3 haftada kan tahlilini yarın sağlık ocağında verecektim ama artık dayanamadım az önce gittim yaptırdım.
Sat 6 eylül.
Beta hcg 2712
Bu sonucu alana kadar hissedememişim sanırım. Şu an aşırı heyecanlandım.
:)
Hayırlı olsun canım bende yarın gidicem bakalım

Kızlar selamlar,
O kadar çok şey yaşadım ki son 2-3 haftada kan tahlilini yarın sağlık ocağında verecektim ama artık dayanamadım az önce gittim yaptırdım.
Sat 6 eylül.
Beta hcg 2712
Bu sonucu alana kadar hissedememişim sanırım. Şu an aşırı heyecanlandım.
:)
Hayirli olsun bat tarihin ne zamandi

Benim şu an geç döllenme olmuş canim normal 28gunden 3gun geçti çok çok silik çıktı. Adetlerim düzensizdi ama ve yumurta olgulasmamisti adetin 2. Haftası muhtemelen 3m hafta çatladı ondan baya baya silik çıktı istersen atabilirim.
Atarmısın canom merak ettim :)

Akintim devam ediyor sabah yine gördüm dr gittim hemşire muayene etsin dedi kabul etmedim devlette çok vicdansizlar. sonra özel bi hastanede iğne yapildi tekrar prosgestan aldım sümüksü yapişkan yarisi beyaz kalan kismi siyah uzun bi akinti açik kahveler devam ediyodu peçeteyle bakinca geldi bebeğim benimle kalir inşallah çok üzgünüm çamaşira gelen bir şeyde yok ama böyle ped taktim bir daha bakmiycam dinlenicem inşallah
canım benimde az önce yine kahve akıntı geldi . Dün agir geliyor diye progestani içmedim ondan oldu galiba.bugun hemen içtim. Biraz temizlik yaptık evde ondan mi oldu acaba diyorum.
Arkadaşlar bişey sorucam 5+2 yim ilişki yaşamak sıkıntı olurmu bilginiz var mi
ben korkuyorum canım en azindan 3 ay geçsin biraz bekleyecegiz. Zaten kahve akıntım da oluyor. Ama sorun olmayanlarda vardır tabi
Merhaba sat 13 Eylül Allah izin verirse benimde bir bebişim olucak 🧿🤲 Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseyi evlat acısıyla evlat hasretiyle sinamasin 🥰
Merhabalar gozunuzaydin:KK5:

canım benimde az önce yine kahve akıntı geldi . Dün agir geliyor diye progestani içmedim ondan oldu galiba.bugun hemen içtim. Biraz temizlik yaptık evde ondan mi oldu acaba diyorum.
ben korkuyorum canım en azindan 3 ay geçsin biraz bekleyecegiz. Zaten kahve akıntım da oluyor. Ama sorun olmayanlarda vardır tabi

Prosgestanı atlama canim zamanla alişirsin ilaca ağir işler yapmak bazen etkileyebiliyor ben de bakmiyorum pek pede gelen yok dinlen İnşallah bir şey olmaz bebeklerimize peçeteye mi geldi senin sürekli uzanmak beklemekte zor insan yeter ki iyi olsunlar

Teşekkür ederim 🥰 kasıklarımda sertlik var bu normal mi ara ara da kasık ağrım oluyor

Prosgestanı atlama canim zamanla alişirsin ilaca ağir işler yapmak bazen etkileyebiliyor ben de bakmiyorum pek pede gelen yok dinlen İnşallah bir şey olmaz bebeklerimize peçeteye mi geldi senin sürekli uzanmak beklemekte zor insan yeter ki iyi olsunlar
benim peceteye geliyor canım. Bu 3.oldu bir daha olmaz inşallah. Kahverenk olduğu için ümitliyim sadece inşallah sorun olmadan kesilir senin de benim de
Teşekkür ederim 🥰 kasıklarımda sertlik var bu normal mi ara ara da kasık ağrım oluyor
kasık ağrısı burdaki kızlarda da oluyordu bende pek olmadı ama sorun değildir diye düşünüyorum

Kızlar ben aşırı gerildim tahlil sonucunu alınca bugün. Bugüne kadar biliyordum tabi ama yüzleşmemiştim. Ailelerinize ne zaman söylediniz? Ne zaman söylenmeli. Bana kalsa 10 haftaya beklemek istiyorum. Ama eşim çok geriyor beni söyle söyle diye. Onun dışında ultrasona ne zaman girmeli. Tekrar tekrar soruyorum ama :KK43:

Kızlar ben aşırı gerildim tahlil sonucunu alınca bugün. Bugüne kadar biliyordum tabi ama yüzleşmemiştim. Ailelerinize ne zaman söylediniz? Ne zaman söylenmeli. Bana kalsa 10 haftaya beklemek istiyorum. Ama eşim çok geriyor beni söyle söyle diye. Onun dışında ultrasona ne zaman girmeli. Tekrar tekrar soruyorum ama :KK43:
Merhaba öncelikle tebrikler ☺️ Ailenize söleyeblrsnz bence duaya ihtiyacınızın oldugu bi surectesiniz sonucta ben ole tercih ediorm yani ablam ve annem bilsin dua etsinler die ikisine soluorm, dier kardeslerime ve yakinlarima kalp atisini duymayi bekliorm:KK66: degerine gore bence keseyi gormek icin gideblesn bu hafta, sonra da bebegi gormk ve kalp atisini duymak icin gidersin

benim peceteye geliyor canım. Bu 3.oldu bir daha olmaz inşallah. Kahverenk olduğu için ümitliyim sadece inşallah sorun olmadan kesilir senin de benim de
kasık ağrısı burdaki kızlarda da oluyordu bende pek olmadı ama sorun değildir diye düşünüyorum
İnşallah canim

X