Bende 89 doğumluyum birkaç ay sonra 32 olacağım üç yıllık evliyim 5+2 yim şuan yarın kan tahlili vermeye gidicem inşallah herşey güzel oluramanın 1998 senin doğum tarihin mi yoksa. Allah seni :) ben de 30da evlendim 32yim. Ne güzel erken erken anne olucan.
Hayırlı olsun canım bende yarın gidicem bakalımKızlar selamlar,
O kadar çok şey yaşadım ki son 2-3 haftada kan tahlilini yarın sağlık ocağında verecektim ama artık dayanamadım az önce gittim yaptırdım.
Sat 6 eylül.
Beta hcg 2712
Bu sonucu alana kadar hissedememişim sanırım. Şu an aşırı heyecanlandım.
:)
Benmde şiddetli agrilarim gectiVar olmaz mı, ayakta biraz kalınca batmaya baslıyor, uzanınca gecıyor.. Ama adet gunu de sıddetlı adet sancım vardı, o sancı yok cok sukur
Hayirli olsun bat tarihin ne zamandiKızlar selamlar,
O kadar çok şey yaşadım ki son 2-3 haftada kan tahlilini yarın sağlık ocağında verecektim ama artık dayanamadım az önce gittim yaptırdım.
Sat 6 eylül.
Beta hcg 2712
Bu sonucu alana kadar hissedememişim sanırım. Şu an aşırı heyecanlandım.
:)
Hayirli olsun bat tarihin ne zamandi
Hayırlı olsun canım bende yarın gidicem bakalım
Nerdeyse aynıymışız. Ultrasona ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?Bende 89 doğumluyum birkaç ay sonra 32 olacağım üç yıllık evliyim 5+2 yim şuan yarın kan tahlili vermeye gidicem inşallah herşey güzel olur
Kazakistanliyim abla
Bebek için geç kalmazlar değil mi 32 iyse daha evlenmemisler se
Atarmısın canom merak ettim :)Benim şu an geç döllenme olmuş canim normal 28gunden 3gun geçti çok çok silik çıktı. Adetlerim düzensizdi ama ve yumurta olgulasmamisti adetin 2. Haftası muhtemelen 3m hafta çatladı ondan baya baya silik çıktı istersen atabilirim.
canım benimde az önce yine kahve akıntı geldi . Dün agir geliyor diye progestani içmedim ondan oldu galiba.bugun hemen içtim. Biraz temizlik yaptık evde ondan mi oldu acaba diyorum.Akintim devam ediyor sabah yine gördüm dr gittim hemşire muayene etsin dedi kabul etmedim devlette çok vicdansizlar. sonra özel bi hastanede iğne yapildi tekrar prosgestan aldım sümüksü yapişkan yarisi beyaz kalan kismi siyah uzun bi akinti açik kahveler devam ediyodu peçeteyle bakinca geldi bebeğim benimle kalir inşallah çok üzgünüm çamaşira gelen bir şeyde yok ama böyle ped taktim bir daha bakmiycam dinlenicem inşallah
ben korkuyorum canım en azindan 3 ay geçsin biraz bekleyecegiz. Zaten kahve akıntım da oluyor. Ama sorun olmayanlarda vardır tabiArkadaşlar bişey sorucam 5+2 yim ilişki yaşamak sıkıntı olurmu bilginiz var mi
Merhabalar gozunuzaydinMerhaba sat 13 Eylül Allah izin verirse benimde bir bebişim olucakRabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseyi evlat acısıyla evlat hasretiyle sinamasin
Prosgestanı atlama canim zamanla alişirsin ilaca ağir işler yapmak bazen etkileyebiliyor ben de bakmiyorum pek pede gelen yok dinlen İnşallah bir şey olmaz bebeklerimize peçeteye mi geldi senin sürekli uzanmak beklemekte zor insan yeter ki iyi olsunlarcanım benimde az önce yine kahve akıntı geldi . Dün agir geliyor diye progestani içmedim ondan oldu galiba.bugun hemen içtim. Biraz temizlik yaptık evde ondan mi oldu acaba diyorum.
ben korkuyorum canım en azindan 3 ay geçsin biraz bekleyecegiz. Zaten kahve akıntım da oluyor. Ama sorun olmayanlarda vardır tabi
Merhabalar gozunuzaydin
canım benimde az önce yine kahve akıntı geldi . Dün agir geliyor diye progestani içmedim ondan oldu galiba.bugun hemen içtim. Biraz temizlik yaptık evde ondan mi oldu acaba diyorum.
ben korkuyorum canım en azindan 3 ay geçsin biraz bekleyecegiz. Zaten kahve akıntım da oluyor. Ama sorun olmayanlarda vardır tabi
Merhabalar gozunuzaydin
benim peceteye geliyor canım. Bu 3.oldu bir daha olmaz inşallah. Kahverenk olduğu için ümitliyim sadece inşallah sorun olmadan kesilir senin de benim deProsgestanı atlama canim zamanla alişirsin ilaca ağir işler yapmak bazen etkileyebiliyor ben de bakmiyorum pek pede gelen yok dinlen İnşallah bir şey olmaz bebeklerimize peçeteye mi geldi senin sürekli uzanmak beklemekte zor insan yeter ki iyi olsunlar
kasık ağrısı burdaki kızlarda da oluyordu bende pek olmadı ama sorun değildir diye düşünüyorumTeşekkür ederimkasıklarımda sertlik var bu normal mi ara ara da kasık ağrım oluyor
Teşekkür ederimkasıklarımda sertlik var bu normal mi ara ara da kasık ağrım oluyor
YaaaKazakistanliyim abla
Adet zamanı olabilirmiş yine o ağrılarBenmde şiddetli agrilarim gecti
Merhaba öncelikle tebriklerKızlar ben aşırı gerildim tahlil sonucunu alınca bugün. Bugüne kadar biliyordum tabi ama yüzleşmemiştim. Ailelerinize ne zaman söylediniz? Ne zaman söylenmeli. Bana kalsa 10 haftaya beklemek istiyorum. Ama eşim çok geriyor beni söyle söyle diye. Onun dışında ultrasona ne zaman girmeli. Tekrar tekrar soruyorum ama
İnşallah canimbenim peceteye geliyor canım. Bu 3.oldu bir daha olmaz inşallah. Kahverenk olduğu için ümitliyim sadece inşallah sorun olmadan kesilir senin de benim de
kasık ağrısı burdaki kızlarda da oluyordu bende pek olmadı ama sorun değildir diye düşünüyorum