2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimde 5+3 özelden randevu aldım doktor sağlık ocağından bu testleri yaptır gel dedi
Bütün testleri söyledi yani evet öyle daha mantıklı olabılır ben genelde testleri o hastanede yaptırtırım sağlık sigortam olduğu için . O yüzden bütün hepsi tek yerden alınsın istiyorum . Tokso , rubella Her sağlık ocağında yapılmıyor çümkü . 2-3 kere kan vermek istemiyorum benım birwz skıntılı çünkü kan aldırmam

Sağol canim bugüne geçti şükür progestan kullanıyorum şimdi damla gibi de gelmedi ıslaklık hissettim sonra peceteyle baktikca geldi az az yerleşme lekelenmesidir belki

Birde bende şöyle bir durum olmuştu covid olduğumu öğrendiğim 2.gün tuvaletimi yaptım kalktım tam sifona basacakken bildiğiniz kan yapmışım tuvaletimi ama ne çamaşırımda nede sildiğimde peçeteye kan falan gelmedi o zaman gebe olduğumu bilmiyordum heralde covid ilaçları yaptı diye düşünmüştüm 2 gün sonrada gebe oldugumu öğrendim aslında o zamanda gebeymişim sizce neden olmuş olabilir fikri olan varmı arkadaşlar

Reactions: H E
Bu testleri istedi benden

Eklentiler

• 343AE71D-551B-4B9E-A0CB-90CD1A5388AB.jpeg
    41,6 KB · Görüntüleme: 40
Yerleşme kanaması gibi bişey olabılır acaba . Ben hiç böyle bişey yaşamadım ya . Tekrar etmediyse endişelenme doktoruna durumdan bahset

Yerleşme kanaması gibi bişey olabılır acaba . Ben hiç böyle bişey yaşamadım ya . Tekrar etmediyse endişelenme doktoruna durumdan bahset
Tekrar etmedi ama bilmediğimden ben ilaçları kullandım bir günlük ilaçlarım kalmıştı öğrendiğimde onları da içmedim

Ben de ilkinde kullandim oradan da biliyorum progestan yapar 4-5 sefer geldi ben de ama çok açıktı kesildi inşallah bi daha olmaz canim

Bu testleri istedi benden
Evet evet normal hepsi . Ben genelde yapılmayanları söyledim .
bir önceki gebeliğimde de aynı bu şekilde yapmıştık. Önce ultrason sonra kan tahlilleri ama ben yine aynı 6+2 de gittim

Özel sağlık sigortan mi var çok güzel bişey benim eşiminde var benim kendi sgk olduğu için eşimden faydalanamıyorum o yüzden özel çok pahalıya patlıcak bana

Özel sağlık sigortan mi var çok güzel bişey benim eşiminde var benim kendi sgk olduğu için eşimden faydalanamıyorum o yüzden özel çok pahalıya patlıcak bana
Evet kızımda da vardı doğum dahil hiçbir ücret ödemedim . Birtek detaylı ultrasona para vermiştim gebelik boyunca .
buda öyle olucak Allah’ın izniyle .

Evet kızımda da vardı doğum dahil hiçbir ücret ödemedim . Birtek detaylı ultrasona para vermiştim gebelik boyunca .
buda öyle olucak Allah’ın izniyle .
Özel olarak mi yaptırdın biraz araştırdım da Sigorta paketlerI oluyormuş heralde

Özel olarak mi yaptırdın biraz araştırdım da Sigorta paketlerI oluyormuş heralde
Canım benım eşimin şirketi aile bireylerine yaptırıyor . Yani hamilelik için değil ama biz hamilelikle ilgili herşey dahil olsun demiştik yaptırırken . 1500 milyar gibi bişey verildi sanırım ama hamile olmadan yapılmaşı gerek diye biliyorum .
hamile olduktan sonra bitek demirhayat sigorta yaptırıyor oda 2 sene önce 6-7 milyarda şuan kaç paradır bilmiyorum

test pozitif yeni yaptim haftyada doktora gidecegiz.
idrar testiyle cikti adet gecikmesi var
Bende öğretmenim pazartesi başlıcam hamile olduğu öğrendiğimden beri evdeydim 5+2 yim bende Şimdiden korkuyorum çok zor olacak benim için
bende de korkular var ozlelikle son donemler icin ama bence Allah bize sabrini verir korkmaya gerek yok. bende evdeyim uzaktan egitim yapiyoruz bu korona sureciyle burlikte evde kaldik. umarim korona da tez zamanda biter

Benim kv yakın 20dk aracla mesafede ama hamileligimden haberleri yok o yüzden cagiramiyorum

Evet cnm test akmis bence bozuk buyuk ihtimal gece inceleynce emin oldm idrr birikmistinorda iz yapms kismet deilmis

Kızlar 4 gün var bat a test yaptım çıkmadı olsa çıkardı herhalde
Benim şu an geç döllenme olmuş canim normal 28gunden 3gun geçti çok çok silik çıktı. Adetlerim düzensizdi ama ve yumurta olgulasmamisti adetin 2. Haftası muhtemelen 3m hafta çatladı ondan baya baya silik çıktı istersen atabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…