2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
16 eylul yumurta büyümüş dedi doktor 17 eylul ilişki olmuştu 18 eylul gittigimde yumurta çatlamiş demişti
4 veya 5 gün var aramızda o zaman ❤️o zaman dğerin normal kuzum, insaşşalh benımkı de pazartesi öyle çıkar carsamba verdım en son yarın verıcem 5. Gün olmus oluyor

4 veya 5 gün var aramızda o zaman ❤️o zaman dğerin normal kuzum, insaşşalh benımkı de pazartesi öyle çıkar carsamba verdım en son yarın verıcem 5. Gün olmus oluyor
Canım inşallah senin için hayırlısı olsun ben de yarın doktora gidecem inşallah keseyi görürürüz dua edelim. Haberdar et hep tamam mı canım ben 22 yaşındayım 3 senedir bekliyom sen de nasıl?

Canım inşallah senin için hayırlısı olsun ben de yarın doktora gidecem inşallah keseyi görürürüz dua edelim. Haberdar et hep tamam mı canım ben 22 yaşındayım 3 senedir bekliyom sen de nasıl?
Ooo sen cok erken evlenmıssın❤️ ben teyzen yaşında olabılırim 🙈 2 bucuk yıldır da beklıyorum cnm 31 yasındayım 😘

Akintim devam ediyor sabah yine gördüm dr gittim hemşire muayene etsin dedi kabul etmedim devlette çok vicdansizlar. sonra özel bi hastanede iğne yapildi tekrar prosgestan aldım sümüksü yapişkan yarisi beyaz kalan kismi siyah uzun bi akinti açik kahveler devam ediyodu peçeteyle bakinca geldi bebeğim benimle kalir inşallah çok üzgünüm çamaşira gelen bir şeyde yok ama böyle ped taktim bir daha bakmiycam dinlenicem inşallah

Akintim devam ediyor sabah yine gördüm dr gittim hemşire muayene etsin dedi kabul etmedim devlette çok vicdansizlar. sonra özel bi hastanede iğne yapildi tekrar prosgestan aldım sümüksü yapişkan yarisi beyaz kalan kismi siyah uzun bi akinti açik kahveler devam ediyodu peçeteyle bakinca geldi bebeğim benimle kalir inşallah çok üzgünüm çamaşira gelen bir şeyde yok ama böyle ped taktim bir daha bakmiycam dinlenicem inşallah
Üzülüp stres yapma canım çok sık gidip wc bakma biraz kendini rahatlat internette yerleşme kanaması diyordu bu duruma adet kadını gibi kirmizi değilse bir problem yok Allah inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder 🤲🏻🤗

Üzülüp stres yapma canım çok sık gidip wc bakma biraz kendini rahatlat internette yerleşme kanaması diyordu bu duruma adet kadını gibi kirmizi değilse bir problem yok Allah inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder 🤲🏻🤗
Allah razi olsun iyi ki varsiniz inşallah 🤲

Birde bende şöyle bir durum olmuştu covid olduğumu öğrendiğim 2.gün tuvaletimi yaptım kalktım tam sifona basacakken bildiğiniz kan yapmışım tuvaletimi ama ne çamaşırımda nede sildiğimde peçeteye kan falan gelmedi o zaman gebe olduğumu bilmiyordum heralde covid ilaçları yaptı diye düşünmüştüm 2 gün sonrada gebe oldugumu öğrendim aslında o zamanda gebeymişim sizce neden olmuş olabilir fikri olan varmı arkadaşlar
İdrarın rengi değişmiş olabilir, ilaçlar zaten idrarın rengini değiştiriyor normalde hcgyle birleşince kan rengi olmuş olabilir ama mutlaka doktorunuza bilgi verin

Benmde persembe 100.87 idi cumartesi 275.10
Neredeyse ayni zaman yumurtlamisiz karnin ve belinde agri var mi cnm arada

Dinliycem mutlaka me güzel insansınız dilimde dua çok sağolun sizde sağ sağlim kavuşun inşallah 🙏
Amin canım çok sagol bende hep korku içinde olduğum için bunları hergun uyguluyorum çok rahatlatıyor insanı. Icini ferah tut Rabbim her şeyi görür inşallah seninde mucizeni koruyacaktır 🤲🏻

Hamileliğin güvenli geçmesi için (düşük ve erken doğumdan emanda olmak için) okunması tavsiye edilen dualar:

1. Eller karına konup, 99 kere “Ya Mübdî” المبدىء (Varlık veren) denir.

2. Her gün Ayetel Kürsi okunur.

3. Kafirun, İhlas, Felak ve Nas Sureleri düzenli olarak okunmalıdır.

4. Devamlı, “Ya Berr” (Kullarına iyilik ve ihsanı, nimetleri bol olan) denir.

5. Kadir Suresi’ni devamlı okuyun.

6. Fatiha Suresi’ni devamlı okuyun.

7. Her gün 121 kez “Ya Kaviyy” (Pek kuvvetli) denir.

8. Yusuf Suresi devamlı okunmalıdır

9. Aşağıda yazılı olan Allah’ın isimleri bir suya okunup içilmelidir:

Ya Musavvir (Tasvir eden, her şeye bir şekil ve hususiyet veren): 21 kez
Ya Berr (Kullarına iyilik ve ihsanı, nimetleri bol olan): 21 kez
Ya Kuddüs (Her türlü eksiklik ve ayıplardan münezzeh olan): 11 kez

Amin canım çok sagol bende hep korku içinde olduğum için bunları hergun uyguluyorum çok rahatlatıyor insanı. Icini ferah tut Rabbim her şeyi görür inşallah seninde mucizeni koruyacaktır 🤲🏻

Hamileliğin güvenli geçmesi için (düşük ve erken doğumdan emanda olmak için) okunması tavsiye edilen dualar:

1. Eller karına konup, 99 kere “Ya Mübdî” المبدىء (Varlık veren) denir.

2. Her gün Ayetel Kürsi okunur.

3. Kafirun, İhlas, Felak ve Nas Sureleri düzenli olarak okunmalıdır.

4. Devamlı, “Ya Berr” (Kullarına iyilik ve ihsanı, nimetleri bol olan) denir.

5. Kadir Suresi’ni devamlı okuyun.

6. Fatiha Suresi’ni devamlı okuyun.

7. Her gün 121 kez “Ya Kaviyy” (Pek kuvvetli) denir.

8. Yusuf Suresi devamlı okunmalıdır

9. Aşağıda yazılı olan Allah’ın isimleri bir suya okunup içilmelidir:

Ya Musavvir (Tasvir eden, her şeye bir şekil ve hususiyet veren): 21 kez
Ya Berr (Kullarına iyilik ve ihsanı, nimetleri bol olan): 21 kez
Ya Kuddüs (Her türlü eksiklik ve ayıplardan münezzeh olan): 11 kez
Çok sağol canim ya ben de böyle bir şey ariyordum teşekkür ederim❤️💖 Çok iyi geldin bana bebeğinde sana iyi gelsin sağlikla ❤️

X