Bence onu çok sevdk dieriyle sevgisini paylaşamıcakmşz gibi hissedioruz hatta bazen ikinciyi de hiç sevemicekmişiz gibi gelmio mu? Doğunca her çocuğumuzun yerinin ayrı olacağını anlıcaz doğana kdr bu böyle olcak sanrmEvet gerçekten tam olarak öyle hissediyorum ona haksızlık yapıyor musun gibi neden öyle hissediyorum anlamadım ama
Artış gayet iyi ve ağrılar normal, ben hiç hissetmedm ama hiç ağrı hissetmem ztn normalde deKizlar ayin 8 de beta 100.87 cikti
10 da 275.10 cikti kizlar arada kasik agrilarim oluyor belim de de agri var bugun sizlerde de var mi normal mi bu
Ben sordum aklıma geldi
benimde dün bitti karantinam yarın sağlık ocağına gidicem kan tahlili vermeye senin kaç haftalık canım canımMerhaba kızlar ,
Bende hala karantinadayımneyseki son 4 gün
inanılmaz bunaldım .
eşiöde pazartesi 1-2 günlük tura gidiyor . İyice heyetler üstümde çok asabi bişey oldum
Onun harici hala bulantılarım gelmedi ama şu oldu bugun bi değişiktim rahatsızdır sanki tansiyonum yükselmiş gibi bi durumum vardı . 4-5 saat sürdü .
Allahtan eşim evde Kızımıza baktı da bende uyudum
Sizler nasılsınız?
kalp atışı duyan
Kese görennn
Kan verennn ??
Saol cnm ilk ya herseye takılıyorum :)Artış gayet iyi ve ağrılar normal, ben hiç hissetmedm ama hiç ağrı hissetmem ztn normalde de ☺
Benimde aynı kasiklarimla belime arada ağrı giriyor senin gibi herşeyi takıyorum normal mi değil mi diye sanırım ilk kez hamile kalanların hepsi bizim gibidirSaol cnm ilk ya herseye takılıyorum :)
Benimde sizinki gibi düzensizdi 28’le 40 gün arasıydı ben 29. gün test yaptım bence sizde 34. gün yapın biİste bu ay ne zaman olrm blmiormki 33 de olablr 40 gnde de adet olabliorm suan 28. Gnmdeym ve supheli iliskilern uzernden 7-8 gn gecti bukadr erken olmaz bncede test bozk herlde
Aynen cnm sanirim oyle birde ben çıt kırıldınm :) hemen her agriyi hissediyorumBenimde aynı kasiklarimla belime arada ağrı giriyor senin gibi herşeyi takıyorum normal mi değil mi diye sanırım ilk kez hamile kalanların hepsi bizim gibidir
Aynen öyle hatta dün aksam da biraz sandım vardı oğlumda uyuyacaktı eşim doktora gidelim mi dedi bende yok gazdır falan dedim oğlum uyudu geldim ağladım dedim eymene hamileyken düşünmeden hemen giderdim bir şey mi oldu diye şimdi o uyuyacak diye gitmedim haksızlık yapıyorum karnimdakine de ya bir şey olduysa diyeBence onu çok sevdk dieriyle sevgisini paylaşamıcakmşz gibi hissedioruz hatta bazen ikinciyi de hiç sevemicekmişiz gibi gelmio mu? Doğunca her çocuğumuzun yerinin ayrı olacağını anlıcaz doğana kdr bu böyle olcak sanrm
Internet değil de uzerinde yazana bakmak daha mantıklı.Arkadaşlar beş haftalık gebeyim covid olduğum için henüz doktora gidemedim kendi hesaplamama göre şuan gam beş haftalığım bugün folik asit aldırdım üzerinde aç karnına yazıyor internette baktım tok karnına diyor nasıl içmem gerekiyor bilgisi olan var mı
2. Olsa da farklı olmazsn :)Saol cnm ilk ya herseye takılıyorum :)
Bazen duygularımızdan göremeyebilioruz bişileri burda eşimize kulak vermek doğru olablr benceAynen öyle hatta dün aksam da biraz sandım vardı oğlumda uyuyacaktı eşim doktora gidelim mi dedi bende yok gazdır falan dedim oğlum uyudu geldim ağladım dedim eymene hamileyken düşünmeden hemen giderdim bir şey mi oldu diye şimdi o uyuyacak diye gitmedim haksızlık yapıyorum karnimdakine de ya bir şey olduysa diye
Doğru söylüyorsun ama o duygusallıkla genelde onuda uzuyor ya da haşliyorumBazen duygularımızdan göremeyebilioruz bişileri burda eşimize kulak vermek doğru olablr bence
Pazartesi kan testi istemişti cnm, sonra gün verecek sanırım kese için carsamba 141 idi degerim en sonCanım sen naptın? Birdahaki kontrol p.tesi miydi?
Eee o kdr da olck napalım :)Doğru söylüyorsun ama o duygusallıkla genelde onuda uzuyor ya da haşliyorum
Brn bi de yerleşme lekesi yasadım, hıckıra hıckıra agladım bişey oldu diye deliye döndüm , sonra ögrendim ki normal bi durummusBenimde aynı kasiklarimla belime arada ağrı giriyor senin gibi herşeyi takıyorum normal mi değil mi diye sanırım ilk kez hamile kalanların hepsi bizim gibidir
Şuan 5+5 iz karantina bitimi 6+2 olucam .benimde dün bitti karantinam yarın sağlık ocağına gidicem kan tahlili vermeye senin kaç haftalık canım canım
Bizde öyle ilkine hamileyken bisey olsa hemen giderdik ama Şimdi kızım var gece zaten hastaneye gitmek çok zor bir de mesela bizim burda ne kv ne annemler kimsemiz yok çocuğu bırakacak veya bisey olsa yardıma çağıracak bi akraba.ilkinde daha uzak sehirdeydim bisekilde basimizin çaresine bakıyoruz mecbur.Aynen öyle hatta dün aksam da biraz sandım vardı oğlumda uyuyacaktı eşim doktora gidelim mi dedi bende yok gazdır falan dedim oğlum uyudu geldim ağladım dedim eymene hamileyken düşünmeden hemen giderdim bir şey mi oldu diye şimdi o uyuyacak diye gitmedim haksızlık yapıyorum karnimdakine de ya bir şey olduysa diye
Doğrudur canım bende yaşasam kesin ağlardım çünkü ilk gebeligin düşükle sonlandı direk aklıma düşük yaptığım gelirdi Allah korusun sağlıcakla kucagimiza alalım InşallahBrn bi de yerleşme lekesi yasadım, hıckıra hıckıra agladım bişey oldu diye deliye döndüm , sonra ögrendim ki normal bi durummus
Benimde 5+3 özelden randevu aldım doktor sağlık ocağından bu testleri yaptır gel dediŞuan 5+5 iz karantina bitimi 6+2 olucam .
ben direk kadın doğumagidicem ultrasona kan falan doktor istet ozaman aldırırım değerlere falanda bakılıyor ya .
inşallah sağlıklıdır .
senin kaç haftalık?