2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynen öle menfaatsiz oldgn icin baskasina yaptgn dua daha temiz bi kalple yapilmis gibi olur Oğlunu Allah bağışlasın maşallah büyümüş

Ah çok zor bi geceydi.
Diş falan geliyor sanırm saat başı kalktık .

İnşallah geç döllenmedir
ne zaman tekrar gidiyorsun doktora
Insallah canim ve perşembe çağırdı ama bugün sandım var sanattandır biraz böyle devam ederse akşama doğru acile giderim hem orada da başka bir doktora batırırım fikir olur diye düşünüyorum

Reactions: H E
Kızlar 4 gün var bat a test yaptım çıkmadı olsa çıkardı herhalde
aa çok şaşırdım ilk yaptığında hayali çizgi vardı sanki
Ah çok zor bi geceydi.
Diş falan geliyor sanırm saat başı kalktık .
zor o dış olayları da Allah kolaylık versin.
Bende sebepsiz uyanıp duruyorum hiç rahat uyyamiyorum neden bilmem

Aynen öle menfaatsiz oldgn icin baskasina yaptgn dua daha temiz bi kalple yapilmis gibi olur Oğlunu Allah bağışlasın maşallah büyümüş ☺
Öyle her işini yapıyor çok şükür çok güzel oldu ama gözüme hala küçük geliyor benim hamilelik haberi biraz supriz oldu ilk öğrendiğimde oğlum daha küçümseme emiyor diye ağladığımı biliyorum annelik işte duygusallık çok

Insallah canim ve perşembe çağırdı ama bugün sandım var sanattandır biraz böyle devam ederse akşama doğru acile giderim hem orada da başka bir doktora batırırım fikir olur diye düşünüyorum
Tabi ki ne güzel olur.
sana da fikir olur..
zaten sen her ihtimale karşı 8-9 haftalık bekle..

O erken gebelik testiydi ama evet onsa hayali vardı bugün normal yaptım

Hamilelikten olabılır bende öyleydim hamileliğimde ama şimdi vakit kalmıyor uyanık olmaya zaten uaynığım

Tabi ki ne güzel olur.
sana da fikir olur..
zaten sen her ihtimale karşı 8-9 haftalık bekle..
Evet zaten sata göre 8 haftaligim 7+5 bugün büyük ihtimal doktor o yüzden perşembe gel dedi dahada görünmezse geç döllenme için bile geç olacak

O erken gebelik testiydi ama evet onsa hayali vardı bugün normal yaptım
anladım canım hakkında hayirlisi olsun. Adet günü öğrenen de oluyor . Bekleyelim
Hamilelikten olabılır bende öyleydim hamileliğimde ama şimdi vakit kalmıyor uyanık olmaya zaten uaynığım
Şöyle sanki çok yemişim de nefes alamıyorum bana çok gelmiş gibi oluyor. bu beni baya rahatsız ediyor. sığınamıyorum şuan bile öyleyim

Benimki 4yaşında şuan ben bile süprüz olmamasına rağmen baktıkça duygusallaşıorm annelik böle işte demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…