2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ama şüpheli ilişkinin üzerinden 7-8 gün geçti diyo cano bebeğin yumurtalığa yolculuğu zaten 6 gün tutun edin derken 10 günden önce çıkmaz bilimsel olarak ,
Erken öğrenenlerin yumurtlaması erken olmustur.
bazı testler silik çizgi veriyor . Hatta çok kişi vardır onu görüp sonra regli gelen . Mesela 2. Gebeliğimde bende 7 gün varken öğrendim ama yumurtlama tarihim çatladınız tarih hepsi belliydi . O bile 6 saat sonra çıktı çizgi. Hatta dikkate almadım . 6 gün varken gördük çizgiyi çok silikti .

yani bu konuda çok okudum ilk kaybımdan sonra 🤣 Bilimsel olarak birazzor gibi
İşte şüpheli olmayan da bi ilişki mi var ki 🤪

Ben uyuyorum . Kızlar hepinizi öptüm .
yarın Kıza eşim bakacağı için bu saate kadar sörf yaptım 😂
Hayırlı haberler alacağımız bi gün olsun ♥️

Bilmez mym biz de korunduğumuzu sandğmz evliliğimizin ilk aylarında oğlumu karnımda koşmaya başladığında öğrendik zira testlerde çıkmıodu süprüz yumurtam🤣
VLla en güzeli buymuş biliyormusun . Reglim geçti Allah dedim 🤣🤣 Amann kıza ne uğraştım 🤦🏼‍♀️
7 gün önceden test yapamaya inanılmaz stresli

Merhaba henüz bu gebeliğime bakılmadı ama kızımda 6+2 de kalp atışı duymuştuk.
bu tabi herkesin aynı olamaybılır .Cihaz kalitesi , yumurtlama tarihi , hamile kişinin kilolu olmasısonu ları değiştirebilir.
Ben kalp atışından çok bebeği kesede göremediğimiz için tedirginim doktorda en ufak bir şey göremedi o yüzden böyle endişeliyim

• Beğen
Reactions: H E
Ben kalp atışından çok bebeği kesede göremediğimiz için tedirginim doktorda en ufak bir şey göremedi o yüzden böyle endişeliyim
Çok öle endişelenme canım bnm ilk gebeliğimde 7+4te zor görünmüştü kalbi de çok zor duyulmştu, devlete gtmştm belki cihaz eskiydi. Sende de öle bi durum vardr belki. Bi de ben de şimdilik sadece keseyi gördm bebek yoktu haftaya gtcm dr haftaya bebeği görürüz ama kalp atışı kesin deil dedi. Ben keseyi 5+0da gördm. Sen ne zmn gtmştn dr a ?+?

Çok öle endişelenme canım bnm ilk gebeliğimde 7+4te zor görünmüştü kalbi de çok zor duyulmştu, devlete gtmştm belki cihaz eskiydi. Sende de öle bi durum vardr belki. Bi de ben de şimdilik sadece keseyi gördm bebek yoktu haftaya gtcm dr haftaya bebeği görürüz ama kalp atışı kesin deil dedi. Ben keseyi 5+0da gördm. Sen ne zmn gtmştn dr a ?+?
Benim sata göre 6+2 de gittim kese 4+9 du geç döllenme olabilir dedi sonra 7+1 de gittim kese biraz büyümüş 6+1 gösteriyor ölçüm ama yine içinde bebek görünmüyo dokotr perşembe gel dedi o zamanda içinde göremezsek boş gebelik dedi ama çok geç dollenmiste olabilir dedi ama benim âdetlerim çok sarkmaz herşey olabilir kendini ikisinede hazırla dedi

Benim sata göre 6+2 de gittim kese 4+9 du geç döllenme olabilir dedi sonra 7+1 de gittim kese biraz büyümüş 6+1 gösteriyor ölçüm ama yine içinde bebek görünmüyo dokotr perşembe gel dedi o zamanda içinde göremezsek boş gebelik dedi ama çok geç dollenmiste olabilir dedi ama benim âdetlerim çok sarkmaz herşey olabilir kendini ikisinede hazırla dedi
Tamam dr un direk boş gebelik dememiş sadece olumsuza da hazırlamak istemiş seni. Bence erken bebeği görmek kalp atışı duymak içi. Kaç güne bir adet oluosun?

Tamam dr un direk boş gebelik dememiş sadece olumsuza da hazırlamak istemiş seni. Bence erken bebeği görmek kalp atışı duymak içi. Kaç güne bir adet oluosun?
29 30 günü çok geçmez canım 18 ağustos sat olunca yumurtlamadan itibaren 5 hafta geçiyor 4 hafta bile olsa yine benim aklıma yatmıyor ama Allah büyük ne olacak bilemiyoruz hiç.. özelde muayene oldum hatta 2 farklı hastane ikisinde de göremedik bilmiyorum kimi bekle diyor kimi p.tesi git pek bir şey değişmez diyor kafam okadar karışık ki

29 30 günü çok geçmez canım 18 ağustos sat olunca yumurtlamadan itibaren 5 hafta geçiyor 4 hafta bile olsa yine benim aklıma yatmıyor ama Allah büyük ne olacak bilemiyoruz hiç.. özelde muayene oldum hatta 2 farklı hastane ikisinde de göremedik bilmiyorum kimi bekle diyor kimi p.tesi git pek bir şey değişmez diyor kafam okadar karışık ki
Dur canım panik yapma, biliorm sölemesi kolay ama gerçekten sakin olmak şart, tekrar gittiğinde görceksin inşallah🙏🏿 Bu ilk haftalar ha gördm ha göremedm ha duydm ha duyamadm ha leke geldi ha gelmedi die endişe haftaları anlaşılan. Bak hepimiz bi şekilde tedirginiz. Ama allah büyük diyip dua ederek sakin kalmaya çalışmak en iyisi 😉 bnm de duam seninle olck sen gönlünü ferah tutmaya çalış, bu saatte pazar pazar uyanık oldgna göre uyku da turmuo herald seni kıyamam😞 ne zmn gtcksn tekrar?

Dur canım panik yapma, biliorm sölemesi kolay ama gerçekten sakin olmak şart, tekrar gittiğinde görceksin inşallah🙏🏿 Bu ilk haftalar ha gördm ha göremedm ha duydm ha duyamadm ha leke geldi ha gelmedi die endişe haftaları anlaşılan. Bak hepimiz bi şekilde tedirginiz. Ama allah büyük diyip dua ederek sakin kalmaya çalışmak en iyisi 😉 bnm de duam seninle olck sen gönlünü ferah tutmaya çalış, bu saatte pazar pazar uyanık oldgna göre uyku da turmuo herald seni kıyamam😞 ne zmn gtcksn tekrar?
Bir oğlum var ellerinde öper 2 yaşına girecek hiç uykusu yok 6 da kalkar hep mecbur kalktım ama gece de uyuyamadım öyle mi olur böylemi derken kafam doluyor uyku kaçıyor..öyle hepimiz endişeliyiz ama inşallah herkes sağlıkla alır kucağına bebislerini ve çok çok teşekkür ederim iyi kalbin duaların için başkasına edilen dualar daha makbulmus ben hic tanımıyorum sizleri ama herkes için sürekli dua ediyorum sizde bana ederseniz rabbim sıkıntı göstermesin dara düşürmesin isteyenin kucağınıda boş bırakmasın inşallah

Merhaba kızlar ,
Bende hala karantinadayım🤮 neyseki son 4 gün 🤦🏼‍♀️
inanılmaz bunaldım .
eşiöde pazartesi 1-2 günlük tura gidiyor . İyice heyetler üstümde çok asabi bişey oldum 🙄
Onun harici hala bulantılarım gelmedi ama şu oldu bugun bi değişiktim rahatsızdır sanki tansiyonum yükselmiş gibi bi durumum vardı . 4-5 saat sürdü .
Allahtan eşim evde Kızımıza baktı da bende uyudum 🥺
Sizler nasılsınız?
kalp atışı duyan
Kese görennn
Kan verennn ??
canım benim de önceki gün tansiyonum düştü. Bu tansiyon düştü çıktı olaylarını çok anlamıyorum ama sanki havada yürüyordum basım döndü neden bilmiyorum.
Baya korktum ama oylece uyumusum
Kizlar sizce var mi yoksa testin kendi cizgisimi birde ilk idrr ck kaldi o kisminda kirmizilk sonrdan gitti ve cizgi kaldi testmi bozuktu acaba
var gibi canım ama çizgi eğri duruyor diyorsan test bozuktur. Birde adete 3 4 gün kala yap garanti olsun 7 8Gun kala baya erken. Bende 3gun kala yapmıştım. Iliskinin üstünden 10gun geçsin en azından.
canım bende 5 arti2de gittim ama usgde 6 artı 2 yazıyordu . Bende düşünüyorum usg tarihine göre gorunmesi gerekmezmiydi ama görünmedi. Hatta alttan bakacakmısiniz dedim gerek yok dedi.keşke baksaydı daha rahat görünürdü. Ben idrara sıkışık da değildim dr bir dahakine bol su iç gel dedi. Ona sende dikkat et cnm

canım benim de önceki gün tansiyonum düştü. Bu tansiyon düştü çıktı olaylarını çok anlamıyorum ama sanki havada yürüyordum basım döndü neden bilmiyorum.
Baya korktum ama oylece uyumusum
var gibi canım ama çizgi eğri duruyor diyorsan test bozuktur. Birde adete 3 4 gün kala yap garanti olsun 7 8Gun kala baya erken. Bende 3gun kala yapmıştım. Iliskinin üstünden 10gun geçsin en azından.
canım bende 5 arti2de gittim ama usgde 6 artı 2 yazıyordu . Bende düşünüyorum usg tarihine göre gorunmesi gerekmezmiydi ama görünmedi. Hatta alttan bakacakmısiniz dedim gerek yok dedi.keşke baksaydı daha rahat görünürdü. Ben idrara sıkışık da değildim dr bir dahakine bol su iç gel dedi. Ona sende dikkat et cnm
Ultrasonda fazla ya da eksik görünmesi sorun olmuyor bazen yanlış ölçüm bazen bebeğin yavaş hızlı gelişimi doğuma kadar böyle şeyler olur bende yaşadım normal ama tek sorun olan bebeği görememek ama bende fazlaca şu içip gidicem söylemiştin aklımda zaten sadece karından bakar ve göremezse vajinal bak dicem ne olur ne olmaz diye ama zaman işte hem dert hem deva

X