- 13 Haziran 2020
- 527
- 451
- 30
Ya şöyle bı durum var ben ne zaman gebe kaldığımi bilmiyorum adetin 2. Haftası yunurtalama yoktu hatta doktor adet olunca gel dedi . Şimdi gittiğimde dedi ki geç yunurtalama olmuş ama ne zman olmua belli değil belki adetin 25. Günü kaldımm o yüzden tedirginim de biraZ Çarşamba günü değerim 130du eğer değerim düşseydi şu ana kadar düşer kanama olur şu diyorum doğru mu düşünüyorum acaba ki. Son adet tarihim 4 EylülVallahi canim sanki beni anlattin var ya.. Ayni seyleri bende yasiyorum benim idrar torbamda kucuk, 15 dakikada bir tuvalete gidiyorum. Bol bol su iciyorum bide simdi daha fazlaNeyse ama mide bulantisi sonradan gelebiliyormus canim. Hic gelmeye de bilirmis ama bilmiyorum bekleyip gorucez artik.. Sorma ya canim 3 ayi atlatirsak bizden yigidi yok... Benim kaldi 7 hafta
Evet benimde ilk sen ilk muayeneye ne zaman gideceksin canım :)şansa bak.amin inşallah.senin de mi ilk çocuk?:)
Canim ne zaman randevun var doktorda ?? Emin olmak icin istersen yine baktir kanda. Bilemedim ben simdi bitanem. Ama geç yumurtlama bendede oldu. Adetimin 19. gunu yumurtadim mesela.Ya şöyle bı durum var ben ne zaman gebe kaldığımi bilmiyorum adetin 2. Haftası yunurtalama yoktu hatta doktor adet olunca gel dedi . Şimdi gittiğimde dedi ki geç yunurtalama olmuş ama ne zman olmua belli değil belki adetin 25. Günü kaldımm o yüzden tedirginim de biraZ Çarşamba günü değerim 130du eğer değerim düşseydi şu ana kadar düşer kanama olur şu diyorum doğru mu düşünüyorum acaba ki. Son adet tarihim 4 Eylül
11 Eylül de de rahim filmine girdim acaba 11 Eylül de kanamam gelmişti 2 gün onu adet mi sandı ki vücut ona göre mi hesaplasam bilemiyorum fikrin var mı yada mesajımı okuyanların fikri varsa yardımcı olun bana kızlar uzun oldu kusura bakmayın
17 Ekimde gidicem ama keşke bu haftasonu gitsemiydim acaba diye düşünmedim değil.Doğum yapmış arkadaşlarım yok tam zamanı rahat rahat görürsün bebeğini,kalp atışını duyarsın diyor.seninki ne zaman?Evet benimde ilk sen ilk muayeneye ne zaman gideceksin canım :)
hoşgeldinnnn :) inşallah Rabbim hayırlısını versin.yaşamaz olur muyuz.ben sırt ve mide ağrısından hastanelik oldum, bi de yedim yedim kilo almadım 5 gün gram oynamadı kilom.İyi gunler hanımlar. Allah izin verirse bende bu ay haziran annesi olurum inşallahletu diye yumurtlama ilacı kullandım bu ay. Sat 20 Eylül. Bakalım tutacak mı. Hayırlısı.
Sizlere sorum adet tarihinizden önce belirti yaşadınız mı? Yaşadıysanz neler? Şimdiden tesekkür ederim.
Canim geçen hafta cuma öğrendim ben tesadüf değerim 16 idi. P.tesi günü baktırdım değerim 85 olmuş . Çarşamba kendi doktoruma gittim yine kan aldı 130 çıktı işte. Doktorum p tesi kan testini gece verdiğim için saate göre doktor çok iyi artmış sağlıklı gözüküyor cuma ya gel dedi. O gün baktı hatta Rahmin kalın bebek tutabilecek durumda rahat dur baktırma bir daha dedi iste. Haftaya cuma gidecem inşallahCanim ne zaman randevun var doktorda ?? Emin olmak icin istersen yine baktir kanda. Bilemedim ben simdi bitanem. Ama geç yumurtlama bendede oldu. Adetimin 19. gunu yumurtadim mesela.
O zaman bekliyoruz canim benim endiselenme.Canim geçen hafta cuma öğrendim ben tesadüf değerim 16 idi. P.tesi günü baktırdım değerim 85 olmuş . Çarşamba kendi doktoruma gittim yine kan aldı 130 çıktı işte. Doktorum p tesi kan testini gece verdiğim için saate göre doktor çok iyi artmış sağlıklı gözüküyor cuma ya gel dedi. O gün baktı hatta Rahmin kalın bebek tutabilecek durumda rahat dur baktırma bir daha dedi iste. Haftaya cuma gidecem inşallah
Slmlar. Benim de kasık ağrılarım oluyor. Miyom çıktı takip edeceğiz dedi Dr. Rahim dışındaymış. Kötü yerde değil dedi ama başka bir doktora daha mı gitsem acaba. Ne tavsiye edersinizGünaydın kızlar nasılsınız :) nasıl gidiyor hamilelik ..
kızlar kasık ağrısı normal dimi bir de ilk doktor kontrolüne ne zaman gidilmesi gerekir.. ☘
Benim sinirda çikti 75 yazdi ama ben 100 kullaniyorum uzun zamandir kullaninca anca yeter diye düşündüm. bir hafta oldu tekrar tahlil yaptiricam.Merhaba kizlar bende adetime bir hafta kala ogrendim hamile oldugumu troid hastayım benim gibi olan var mi aranizda troid bebeğe zarar verir diyorlar özellikle beyin gelişiminde yarin ilk kontrolumuz var hem kadın doguma hemde endokrinoloji. Bölümüne korkuyor ins bir sıkıntı olmaz
Teşekkür ederim canim en yakin zamanda sen de güzel haberleri al ama yine de gel buraya güzel kalpli bi insansin Allah gönlüne göre versingüncelleme: aşılamanın 12. Günü adet oldum.
(Banlıydım ve bu kötü haberi vermemiştim)
Çok üzüldüm ama geçti bitti, hala umutla bakabiliyorumİnşallah birgün bende anne olacağım
Ayriyeten Bu topikte olamayacağım içinde çok üzgünüm. İnşallah hepiniz yavrularınızı kucağınıza sağlıcakla alırsınız.
@hullaglnc ❤LesaM ❤ Wings06 ❤ @Bismilhayrun ❤ @brtn03 ❤
Allaha emanet olun
Ben şuan emzirdiğim için baya beslenıyorum meyve sebze balık Kuru baklagil ve kırmızı et ağlırlıklı .kimyasal gebelik nasil gerceklesti
nasil beslenme nmeye basladiniz hergun gunluk ne yiyorsunuz
Evet canım birde iğnem var haftada bir
Bugün daha iyiyim ama dün sersemletti beniDoktorunun numarası varsa Sor istersen . ağızdan alırken çok ağır geliyorsa vajinal alınmasını öneriyorlar.
umarim kisa zamanda Allah dileklerini kabul eder hic belli olmaz bu isler. bu oyle olmussemirra87 canım kanama oldu. Normal adet. Tam doktora gidecekken iç çamaşırıma nohut büyüklüğünde kırmızı bir parça düştü, içinde de bulgur kadar küçük beyaz bir şey vardı. O an kimyasal olduğunu anladım. Rahmimin resmen onu dışa attığına şahit oldum. Sonra da hemen normal adet oldum.
bir kitao okudum son adet gunune gore hesapliyordu son adetten itibaren baslamis yien doktora sorun benceYa şöyle bı durum var ben ne zaman gebe kaldığımi bilmiyorum adetin 2. Haftası yunurtalama yoktu hatta doktor adet olunca gel dedi . Şimdi gittiğimde dedi ki geç yunurtalama olmuş ama ne zman olmua belli değil belki adetin 25. Günü kaldımm o yüzden tedirginim de biraZ Çarşamba günü değerim 130du eğer değerim düşseydi şu ana kadar düşer kanama olur şu diyorum doğru mu düşünüyorum acaba ki. Son adet tarihim 4 Eylül
11 Eylül de de rahim filmine girdim acaba 11 Eylül de kanamam gelmişti 2 gün onu adet mi sandı ki vücut ona göre mi hesaplasam bilemiyorum fikrin var mı yada mesajımı okuyanların fikri varsa yardımcı olun bana kızlar uzun oldu kusura bakmayın
ikinci bebisin mi ilk miMerhaba haziran anneleribenimde sat 11.09.2020, idrar testim çift çizgi henüz doktora gitmedim. Galiba yerim sizin yanınız
Evet benimde ilk sen ilk muayeneye ne zaman gideceksin canım :)
3ümüzün sat lar aynı tarih. kızlarrrrr.Hoşgeldin tospiğin annesi :)Merhaba haziran anneleribenimde sat 11.09.2020, idrar testim çift çizgi henüz doktora gitmedim. Galiba yerim sizin yanınız