Tstleri senin için attim.cnm allahin izniyle vardır ins bende çok tedavi oldum 7 yıl bebegim olmadi defalarca tup bebek denedim sonra kizim oldu ve ondan sonra normal gebe kaldimKuzum okadar belli belirsiz ki herhalde çok erken davrandım birde bu erken testler yanıltıcı olabilirmiş daha çok karıştı kafamartık 14ünü beklemek farz olduu
Yaaa kalbi güzel arkadsımgüncelleme: aşılamanın 12. Günü adet oldum.
(Banlıydım ve bu kötü haberi vermemiştim)
Çok üzüldüm ama geçti bitti, hala umutla bakabiliyorumİnşallah birgün bende anne olacağım
Ayriyeten Bu topikte olamayacağım içinde çok üzgünüm. İnşallah hepiniz yavrularınızı kucağınıza sağlıcakla alırsınız.
hullaglnc ❤ LesaM ❤ @Bglm_ ❤ @Bismilhayrun ❤ @brtn03 ❤
Allaha emanet olun
Cnm testte ışık vurmuş biraz testti yan tutup çekermiş genelde ben hiç bir gebeligimde erken gebelik testlerinde yanılmadım ama bunda ışık vurduğu için zor.gorunuyorKuzum okadar belli belirsiz ki herhalde çok erken davrandım birde bu erken testler yanıltıcı olabilirmiş daha çok karıştı kafamartık 14ünü beklemek farz olduu
Ben hamile değilken kaç defa test yaptım hiç öyle hafif çizgi filan olmadı, bildiğin dümdüz bembeyazdı hepKızlar günaydın dayanamadım merağıma yenik düştüm test yaptım. Predictor un erken testini aldım. Çok çok çok ince ikinci çizgi göründü :) ama moda girmek istemiyorum zaten duygularım alt üst. Ben herhalde bat ı hesapliyamadım :/ sat 14.09 du normalinde 1 gün öne geliyor 13.09 olur ozamanda. Yinede erken yapmış oldum herhalde, sonuç yanıltıcı olabilir. Yaa sizdemi böylesiniz insan bilmek istiyor var yada yok ona göre piskolojik hazırlık yapıcam
Insllah ya daha kan vermedim ama 3 tane test yaptım 3 De de çıktı hepsi mi yanlış diyormBenım testim de böyleydi, 27.8 cıkmıstıhayırlı olsun
Yanlıs deıldırInsllah ya daha kan vermedim ama 3 tane test yaptım 3 De de çıktı hepsi mi yanlış diyorm
Icini ferah tut eminim sağlıkla alırsın kucağına bebeğiniÖnceden yoktu tiroidim Son gebeliğimde çıktı Doktorum istedi test sonuçlarına yaptırdım test Şu an için bir şey gözükmüyor Ben de tiroidler hızlı çalışıyor ve Zehirli guatr var Yani biraz sıkıntılı yız �nşallah dediğiniz gibi olur sınırda tutabilirim
kimyasal gebelik nasil gerceklestiSelam kızlar benim adetime daha 12 gün var ama inşallah tutarNisan’da kimyasal gebelik yaşadım, yoksa Aralık 2020 annesi olacaktım :) Allah en iyisini bilir belki Haziran 2021 annesi olurum
kimyasal gebelik nasil gerceklestiSelam kızlar benim adetime daha 12 gün var ama inşallah tutarNisan’da kimyasal gebelik yaşadım, yoksa Aralık 2020 annesi olacaktım :) Allah en iyisini bilir belki Haziran 2021 annesi olurum
nasil beslenme nmeye basladiniz hergun gunluk ne yiyorsunuzBat ne zaman?
ayşeee canım üzülme gelecek ay senin ayın olsun inşallahhhgüncelleme: aşılamanın 12. Günü adet oldum.
Çok üzüldüm ama geçti bitti, hala umutla bakabiliyorumİnşallah birgün bende anne olacağım
Ayriyeten Bu topikte olamayacağım içinde çok üzgünüm. İnşallah hepiniz yavrularınızı kucağınıza sağlıcakla alırsınız.
Allaha emanet olun
Bu ara midem bulanıyor pek yiyemiyorum benkimyasal gebelik nasil gerceklesti
nasil beslenme nmeye basladiniz hergun gunluk ne yiyorsunuz
benim de 3.3 çıktı tiroit ilacı kullanıyorum 1 ay sonra tekrar ölcturecegim. Ilaç aldıktan sonra sıkıntı olmaz inşallah.Merhaba kizlar bende adetime bir hafta kala ogrendim hamile oldugumu troid hastayım benim gibi olan var mi aranizda troid bebeğe zarar verir diyorlar özellikle beyin gelişiminde yarin ilk kontrolumuz var hem kadın doguma hemde endokrinoloji. Bölümüne korkuyor ins bir sıkıntı olmaz
çok üzüldüm canım ya. Inşallah diğer aya hamile kalirsingüncelleme: aşılamanın 12. Günü adet oldum.
Allaha emanet olun
canım kaç gün vardı adete. Yine de çıkmış. olmasa hiç çıkmazdı gözünaydınKızlar günaydın dayanamadım merağıma yenik düştüm test yaptım. Predictor un erken testini aldım. Çok çok çok ince ikinci çizgi göründü :) ama moda girmek istemiyorum zaten duygularım alt üst. Ben herhalde bat ı hesapliyamadım :/ sat 14.09 du normalinde 1 gün öne geliyor 13.09 olur ozamanda. Yinede erken yapmış oldum herhalde, sonuç yanıltıcı olabilir. Yaa sizdemi böylesiniz insan bilmek istiyor var yada yok ona göre piskolojik hazırlık yapıcam
kimyasal gebelik nasil gerceklesti
nasil beslenme nmeye basladiniz hergun gunluk ne yiyorsunuz
Sağlıcakla artsın inşallahKizlar sizce var mı
Normal canım. Ben 1 aydır yemde iğne kullanıyorum belirtileri daha fazla hissettiriyorBu progestan hapi beni sersem yaptı kızlar bildiğiniz depresan ilacı almış gibi oldum. Zor attım kendimi koltuga uyumuşum şimdi uyandım Bir bende mi böyle etki yaptı acaba
hamileyken kahve içmemek gerekiyor diye biliyorum. sanırım 1 fincandan bisey olmaz ama aklinizda olsun yine de. Birde hurma da doguma yakın yenilmesi daha iyi olur.ben de sizler ne yiyorsunuz merak ediyorum ben not tutmaya başladım doktora gösteririm diye ama buraya 1 fincan kahve 1 tatlı kaşığı balı eklemeyi unutmuşum onları da yedim aslında
ayrıca bugün ağzımda metal tadıyla uyandım o yüzde soda hurma yemeyi düşünüyorum,muhtemelen demir az geliyor artık
Öğlende de makarna hazırlamıştım karbonhidrat için ama yiyemedim midem bulandı
Eki Görüntüle 2702184
ben kahvaltıdan sonra içiyorum ama markadan markaya degisebilirkahve 1 fincan zararlı olmaz heralde ama içmemek daha iyi diye biliyorum hamilelikte.
Arkadaşlar beş haftalık gebeyim covid olduğum için henüz doktora gidemedim kendi hesaplamama göre şuan gam beş haftalığım bugün folik asit aldırdım üzerinde aç karnına yazıyor internette baktım tok karnına diyor nasıl içmem gerekiyor bilgisi olan var mı
Bende dün iğne oldum 5tane iğne verdi doktor haftada 1 vurulacakmisimNormal canım. Ben 1 aydır yemde iğne kullanıyorum belirtileri daha fazla hissettiriyor
doktorum bana gerek olmadığı halde folik asit alanlara çok kızıyorum demişti.bir önceki doktorum ise bana hamilelik düşündüğünde başla dediği için içmeye başlamıştım.normalde tek gün şaşmayan regl düzenim 3 ayda ve sonrasında bozulmuştu ,berbat olmuştu.hatta o yüzden 8 ay hamile kalamadığıma eminim ,folik asit kulladığım için.folik asit kullanırken dikkat edin.yeni doktorum gerekmedği sürece hamilelere de vermediğim oluyor folik asit her bünyenin ihitiyacı var diye bir şey yok demişti.ihitiyacnız olmayan şeyi vücudunuza almayın.haa tabiki bir önceki doktoruma folik asiti verdiği için bana da kullandığım için kızdı,boşuna kilo aldığımla kaldım bi de.doktorların da kafası karışık,ben bu işi anlamadımArkadaşlar beş haftalık gebeyim covid olduğum için henüz doktora gidemedim kendi hesaplamama göre şuan gam beş haftalığım bugün folik asit aldırdım üzerinde aç karnına yazıyor internette baktım tok karnına diyor nasıl içmem gerekiyor bilgisi olan var mı
nasil beslenme nmeye basladiniz hergun gunluk ne yiyorsunuzBat ne zaman?
ben ac karnina kan hapiyla aliyorum folik asit icin kuru incirde yiyebilrisiniz.Arkadaşlar beş haftalık gebeyim covid olduğum için henüz doktora gidemedim kendi hesaplamama göre şuan gam beş haftalığım bugün folik asit aldırdım üzerinde aç karnına yazıyor internette baktım tok karnına diyor nasıl içmem gerekiyor bilgisi olan var mı