• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kızlar sabah tuvalete gittiğimde bir kan boşaldı. Hiç ağrım bişeyim yoktu. Hemen doktorumu aradım gel bakalım dedi. Muayene etti hamdolsun bebeğim iyi kalp atışları devam kese düzgün. Rahimin içinde hafif kanama noktaları var dedi. Halen kanamam devam ediyor. Vajinalda ultrason ve muayene etti. Yatırdı beni bu akşam kal kanamanı takip edelim dedi. Şimdi hastanede yatıyorum. Ama çok korktum kanamayı görünce öyle böyle kanama değil yani halen oluk oluk. Hamdolsun bebeğim iyiymiş. Kesin değil ama büyük ihtimalle kız dedi bu arada 😍❤️ dua edin bana lütfen bi sıkıntı olmasın.
Geçmiş olsun canım Allah sana bağışlasın minik kızını inşaallah sağlıkla al kucağına ♥️

Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim 3. hamileliğim. İlkini 2014'te 25. haftada erken doğumla kaybettim. ikincisinde 22. haftada rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu ve serklaj yapıldı. 37. haftaya kadar yatarak geçirdim ve diikiş alınır alınmaz doğum gerçekleşti. 2015'te sağlıklı bir kızım oldu ve şu an 5 yaşında. şuan tekrar bir hamileliğim var. 7+5'teyim. 14. haftadan sonra yine serklaj işlemi yapılacak. 3cm'lik bir kistim var ve yüksek oranda da idrar yolu enfeksiyonu. Antibiyotik ve progestan kullanıyorum. bulantı ve halsizlik baya yoruyor şu sıralar ama buna da şükür. birde evden de olsa çalışıyorum. bugün grubu gördüm ve dahil oldum. birbirimize destek ve umut oluruz inşallah...
Allah bebeğini sağlıklı kucağına almanı nasip etsin. Bir önceki gebelikte sorun olunca ondan sonraki gebelikle korkutucu. Ben çok stres yapıyorum her an bişey olacakmış gibi. İlkinde bebeğim 35 haftalık 960gr doğdu ve 56 günlük ken kaybettik. Gelişme geriliği vardı. Şuan 8+6 yım ve inanılmaz gerginim her kontrolde . Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi bize bağışlasın

Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim 3. hamileliğim. İlkini 2014'te 25. haftada erken doğumla kaybettim. ikincisinde 22. haftada rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu ve serklaj yapıldı. 37. haftaya kadar yatarak geçirdim ve diikiş alınır alınmaz doğum gerçekleşti. 2015'te sağlıklı bir kızım oldu ve şu an 5 yaşında. şuan tekrar bir hamileliğim var. 7+5'teyim. 14. haftadan sonra yine serklaj işlemi yapılacak. 3cm'lik bir kistim var ve yüksek oranda da idrar yolu enfeksiyonu. Antibiyotik ve progestan kullanıyorum. bulantı ve halsizlik baya yoruyor şu sıralar ama buna da şükür. birde evden de olsa çalışıyorum. bugün grubu gördüm ve dahil oldum. birbirimize destek ve umut oluruz inşallah...
Hoşgeldin hayırlısıyla al kucağına inşallah 🤲🏻🥰

Merhs
Bu arada ben en son 5. Haftalarda kontrole gitmiştim 9. haftaya girdim çok merak ediyorum . Umarım herşey yolundadır Allah a emanet bekliyoruz. Bulantılar başladı et grubu görmeye bile dayanamıyorum 🙈
Merhabalar bende 9.haftaya girdim bugün benim bulantilarim azaldi daha

Allah bebeğini sağlıklı kucağına almanı nasip etsin. Bir önceki gebelikte sorun olunca ondan sonraki gebelikle korkutucu. Ben çok stres yapıyorum her an bişey olacakmış gibi. İlkinde bebeğim 35 haftalık 960gr doğdu ve 56 günlük ken kaybettik. Gelişme geriliği vardı. Şuan 8+6 yım ve inanılmaz gerginim her kontrolde . Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi bize bağışlasın
Ben yaşadıklarımdan sonra her ihtimali düşünerek hareket ediyorum. Elimden gelen tüm önlemleri alıp sonra Allah hayırlısını nasip etsin diye dua ediyorum. Sizin içinde dua edicem.

Benimde öyleydi dahiliyeye gittim ilaç verdi
Peki ilaç ne zamana kadar kullanılacak. Aile hekimi beni çok korkuttu. Direk çocuk zekasındA problem olacagını söyledi . Moralimi cok bozdu yarın ayrımtılı tsh bakıp kemdi kadın dogum doktorum ilaç verecek .

Peki ilaç ne zamana kadar kullanılacak. Aile hekimi beni çok korkuttu. Direk çocuk zekasındA problem olacagını söyledi . Moralimi cok bozdu yarın ayrımtılı tsh bakıp kemdi kadın dogum doktorum ilaç verecek .
Gerçekten çok korkutmuş. İlacı kullanıp kontrol altında olmak gerektiğini söyledi doktorum ilacı kullanınca düşeceği için çocuğa bi zararı olmayacağını söyledi.

Ayrıca bu formda çok bir kaç arkadaşımız daha kullanıyor ilaç

Ben yaşadıklarımdan sonra her ihtimali düşünerek hareket ediyorum. Elimden gelen tüm önlemleri alıp sonra Allah hayırlısını nasip etsin diye dua ediyorum. Sizin içinde dua edicem.
Allah razı olsun . Maalesef 40 hafta bazılarına çok heycanlı mutluluk verici geçiyor, bazılarına da yumurta üstünde yürüyormuş gibi geçiyor .. zor allah hepimize sabır ve güç versin

Benim doktor 13. Haftada %80 erkek demişti 15.haftada da kesin belli oldu erkek olduğu, inşallah bunda öğreniriz hemen kızlarımızı🥰🥰 ama benim kızdan beklentim o kadar yüksek ki erkek çıkarsa hayal kırıklığı yaşayacakmışım gibi geliyor, önce sağlıklı olsun tabiki önemli olan o:))
Benimde çok yüksek hele çevremde herkes senin oglumda kız güzelliği var kesin ikincin kiz olur diye diye verdikleri gazla iyice nirvana da beklentim😅 ama ben konu açılınca bazen oğlum doğsun dedikce ilahi bi mesaj olduğuna inanıp bununda erkek olduğunu düşünüyorum 😅😅

İllaki bişe der ben 11+4 üm. Büyük ihtimal kız dedi. Kesin değil ama kız gibi dedi. Tabi ilerde kesinleşir ama hayırlısı. Ben hep ilk çpcuğum kız olsun istiyordum ama baştan beri içime erkek gibi doğuyordu. Bide bu çin rus japon takvimine baktım hep erkek çıktı. Kız plursa o takvimlerde yalan demekki 😂
Çin takviminde benim kız çıktı nolur yalan olmasin😅😅😅😅

Benimde çok yüksek hele çevremde herkes senin oglumda kız güzelliği var kesin ikincin kiz olur diye diye verdikleri gazla iyice nirvana da beklentim😅 ama ben konu açılınca bazen oğlum doğsun dedikce ilahi bi mesaj olduğuna inanıp bununda erkek olduğunu düşünüyorum 😅😅
Dimi ya bana da öyle oluyor rüyamda erkek gördüm ben bide🙈

Rüyada erkek gördüysen muhtemelen kız seninki yani insallah😅 ben ogluma hamileyken hep rüyamda kız çocuğum oluyordu😅😅
evet bende oğluma hamileyken kız bebek görmüştüm bir kere inşallah tutar:KK200: aslında erkek bebek vardı ve bende erkek bebege hamileydim tuhaftı:skandal:

Back
X