2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Alınma şekline bağlı değişebiliyor iyi almakla alakası var

Olabilecekleri söylüyor ihtimali çok azda olsa bir de çok yüksek olacak felan ki öyle ki onlara rağmen nice sağlıklı olan var. Endokrin uzmanına giderseniz daha iyi abartılacak bi rahatsızlık değil görüldüğü gibi inşallah bi sıkıntı olmaz hiçbirimizde.

32. haftada iki kiloydu benim bebeğim sizin herhangi bi sıkıntı mı vardı acaba düşük olmuş ağırlığı Allah sağ salim kucağınıza aldırsın inşallah

Kizlar bu gece gene kanamam olmus uyurken dr aradim dinlen diyor kese etrafında geldiğinde kan vardi zaten diyor ama ben korkuyorum
Merak etme cnm. Ben de 2 hafta once gittimde kese etrafinda kan oldugunu kanamn olursa korkma demisti. Kanaman olursa 3 gun boyunca yatacaksin demisti. sen de wc disinda ayaga kalkma sakin

Selam arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik benim bu son 2 haftadır akşamları bulantım oluyor biraz yemek yiyemiyorum ,kahvaltıda sıkıntı yok ama 8+1 olduk bugün bir önceki gittiğimizde kalp atışını duymuştuk bebişin

Tanıdığımız eski bir hemşire ayakta geçirebileceklere negatif dendiğini söyledi. Annemin bi arkadaşı grip olduğu halde anneme gelmiş. Testinin negatif çıktığını söylemiş. Ama sonra annemde korona belirtileri ortaya çıktı ve 2 haftada falan anca kendine gelebildi.
Arkadaşı da misafirlikten sonra fenalaşınca bir daha hastahaneye gitmiş ve bu defa pozitif deyip yatış vermişler.

Ben hamile kalmadan once antikor testi yaptirdim. Test sonucuna gore gecirmis vucudum antikor uretmis. Bence hastaneye gitmek yerine kizilayda baktirabilirsiniz. Ben hic belirti yasamasim sadece mart ayinda bi ateslenmistim o kadar

32. haftada iki kiloydu benim bebeğim sizin herhangi bi sıkıntı mı vardı acaba düşük olmuş ağırlığı Allah sağ salim kucağınıza aldırsın inşallah
Gelişme geriliği vardı bişey bulamadılar kilo almıyordu beslenemiyordu. Kan pıhtılaşması olabilir dediler ama çok geç farkedildiği için kan sulandırıcı da yasaktı

Ben hamile kalmadan once antikor testi yaptirdim. Test sonucuna gore gecirmis vucudum antikor uretmis. Bence hastaneye gitmek yerine kizilayda baktirabilirsiniz. Ben hic belirti yasamasim sadece mart ayinda bi ateslenmistim o kadar
Evet öyle daha iyi olabilir galiba..size de çok geçmiş olsun:))

kızlar merhaba doktorum tahliller istemişti verdim . Tsh degerim 2,5 üstünde cıktı. Yarın tekrar tahlil yapacam böyle durumla karsılasan varmı. Tüm enerjim gitti .
Ben de dun testlerimi yaptirdim. Ben guatr hastasiyim bundan 8 sene once troid bezlerimi aldirmistim. 1 ay once hic bir problem yoktu degerlerimde simsi 0,31 cikti cok dusuk maalesef hamilelik surecinde degerler etkileniyor. Carsamba gunu soracagim. Bi de kanim cok dusuk o kadar sabahlari pekmez iciyirum. Gun icinde kan yapici seyler yiyorum ama etki etmemis demek

Merhaba hoşgeldiniz hikâyeniz benimkine çok. Benziyor Benim de ilk Çocuğumda 26 haftalık iken Rahim ağzına dikiş atıldı 38 haftanın başında sezeryanla doğurdum.Şimdi ise 3 dış gebeliğin arkasına (sonuncu mayısta.sezeryan ile sonlandırıldı bir tüpüm alındı) şükür normal bir gebelik elde ettim bunda da 12. haftada dikiş atılacağı söylendi. Şu anda 9 +5 im..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…