Ya şey diye duydum ben bu sürüntü testleri çoğu zaman doğru sonuç vermiyormuş Arkadaşımın babasının bütün belirtileri varmış mesela hemde koronalı biriyle temasta bulunmuş özelde pozitif devlette negatif çıkmış
Peki ilaç ne zamana kadar kullanılacak. Aile hekimi beni çok korkuttu. Direk çocuk zekasındA problem olacagını söyledi . Moralimi cok bozdu yarın ayrımtılı tsh bakıp kemdi kadın dogum doktorum ilaç verecek .
Olabilecekleri söylüyor ihtimali çok azda olsa bir de çok yüksek olacak felan ki öyle ki onlara rağmen nice sağlıklı olan var. Endokrin uzmanına giderseniz daha iyi abartılacak bi rahatsızlık değil görüldüğü gibi inşallah bi sıkıntı olmaz hiçbirimizde.
Ya şey diye duydum ben bu sürüntü testleri çoğu zaman doğru sonuç vermiyormuş Arkadaşımın babasının bütün belirtileri varmış mesela hemde koronalı biriyle temasta bulunmuş özelde pozitif devlette negatif çıkmış
Allah bebeğini sağlıklı kucağına almanı nasip etsin. Bir önceki gebelikte sorun olunca ondan sonraki gebelikle korkutucu. Ben çok stres yapıyorum her an bişey olacakmış gibi. İlkinde bebeğim 35 haftalık 960gr doğdu ve 56 günlük ken kaybettik. Gelişme geriliği vardı. Şuan 8+6 yım ve inanılmaz gerginim her kontrolde . Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi bize bağışlasın
Merak etme cnm. Ben de 2 hafta once gittimde kese etrafinda kan oldugunu kanamn olursa korkma demisti. Kanaman olursa 3 gun boyunca yatacaksin demisti. sen de wc disinda ayaga kalkma sakin
Selam arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik benim bu son 2 haftadır akşamları bulantım oluyor biraz yemek yiyemiyorum ,kahvaltıda sıkıntı yok ama 8+1 olduk bugün bir önceki gittiğimizde kalp atışını duymuştuk bebişin
Tanıdığımız eski bir hemşire ayakta geçirebileceklere negatif dendiğini söyledi. Annemin bi arkadaşı grip olduğu halde anneme gelmiş. Testinin negatif çıktığını söylemiş. Ama sonra annemde korona belirtileri ortaya çıktı ve 2 haftada falan anca kendine gelebildi.
Arkadaşı da misafirlikten sonra fenalaşınca bir daha hastahaneye gitmiş ve bu defa pozitif deyip yatış vermişler.
Yaa çok geçmiş olsun canım herkes atlatacak galiba böyle böyle grupta birkaç kişi bize de test yaparlar diyince..bizim kendimiz gitmemiz lazım galiba ama emin değilim gitsek mi diye orada daha beter hasta oluruz herhalde ben c vitamini stoklamaya başlayayım o zaman..ay gülünce çok fena öksürük geldi Allah korusun..
Ben hamile kalmadan once antikor testi yaptirdim. Test sonucuna gore gecirmis vucudum antikor uretmis. Bence hastaneye gitmek yerine kizilayda baktirabilirsiniz. Ben hic belirti yasamasim sadece mart ayinda bi ateslenmistim o kadar
Gelişme geriliği vardı bişey bulamadılar kilo almıyordu beslenemiyordu. Kan pıhtılaşması olabilir dediler ama çok geç farkedildiği için kan sulandırıcı da yasaktı
Gelişme geriliği vardı bişey bulamadılar kilo almıyordu beslenemiyordu. Kan pıhtılaşması olabilir dediler ama çok geç farkedildiği için kan sulandırıcı da yasaktı
Ben hamile kalmadan once antikor testi yaptirdim. Test sonucuna gore gecirmis vucudum antikor uretmis. Bence hastaneye gitmek yerine kizilayda baktirabilirsiniz. Ben hic belirti yasamasim sadece mart ayinda bi ateslenmistim o kadar
kızlar merhaba doktorum tahliller istemişti verdim . Tsh degerim 2,5 üstünde cıktı. Yarın tekrar tahlil yapacam böyle durumla karsılasan varmı. Tüm enerjim gitti .
Ben de dun testlerimi yaptirdim. Ben guatr hastasiyim bundan 8 sene once troid bezlerimi aldirmistim. 1 ay once hic bir problem yoktu degerlerimde simsi 0,31 cikti cok dusuk maalesef hamilelik surecinde degerler etkileniyor. Carsamba gunu soracagim. Bi de kanim cok dusuk o kadar sabahlari pekmez iciyirum. Gun icinde kan yapici seyler yiyorum ama etki etmemis demek
Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim 3. hamileliğim. İlkini 2014'te 25. haftada erken doğumla kaybettim. ikincisinde 22. haftada rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu ve serklaj yapıldı. 37. haftaya kadar yatarak geçirdim ve diikiş alınır alınmaz doğum gerçekleşti. 2015'te sağlıklı bir kızım oldu ve şu an 5 yaşında. şuan tekrar bir hamileliğim var. 7+5'teyim. 14. haftadan sonra yine serklaj işlemi yapılacak. 3cm'lik bir kistim var ve yüksek oranda da idrar yolu enfeksiyonu. Antibiyotik ve progestan kullanıyorum. bulantı ve halsizlik baya yoruyor şu sıralar ama buna da şükür. birde evden de olsa çalışıyorum. bugün grubu gördüm ve dahil oldum. birbirimize destek ve umut oluruz inşallah...
Merhaba hoşgeldiniz hikâyeniz benimkine çok. Benziyor Benim de ilk Çocuğumda 26 haftalık iken Rahim ağzına dikiş atıldı 38 haftanın başında sezeryanla doğurdum.Şimdi ise 3 dış gebeliğin arkasına (sonuncu mayısta.sezeryan ile sonlandırıldı bir tüpüm alındı) şükür normal bir gebelik elde ettim bunda da 12. haftada dikiş atılacağı söylendi. Şu anda 9 +5 im..
Bu arada ben en son 5. Haftalarda kontrole gitmiştim 9. haftaya girdim çok merak ediyorum . Umarım herşey yolundadır Allah a emanet bekliyoruz. Bulantılar başladı et grubu görmeye bile dayanamıyorum