• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar teşekkür ederim .. devlet hastanesinden geliyorum. Özel klinikte 8+5 çıkmıştım devlette 6+5 çıktım. Devlet hastanesindeki doktor henüz çok küçük kese de var bebek de 8. Haftya kadar beklememiz lazım dedi. Özel klinikteki hem önde gidiyordu hem kalp atışı duymuştu.
Ya belki öyle değildir,8.haftaya kadar bekleyin bakalım bebek da varmış özelde de duymuşsunuz,doktor yine de bekletelim demiş,bence hala bir ümit var gibi🙏

Bebegini kaybeden arkadaslar basiniz sagolsun. İnsaallah sonraki gebelikleriniz saglikla sihhatle tamamina erer.

Bebeğini kaybeden arkadaşlar çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelikler bebişler nasip eder inşallah🤲🤲

Kızlar sizdede saç derisinde pullanma kepeklenme oldu mu kuru saçlarım aşırı yağlanıp pullandi acayipte saçlarım dökülüyor

Kızlar teşekkür ederim .. devlet hastanesinden geliyorum. Özel klinikte 8+5 çıkmıştım devlette 6+5 çıktım. Devlet hastanesindeki doktor henüz çok küçük kese de var bebek de 8. Haftya kadar beklememiz lazım dedi. Özel klinikteki hem önde gidiyordu hem kalp atışı duymuştu.
kurtulma olasılığı var mıymış şimdi benim kafam karıştı

Merhaba kızlar,
Ben kirpiklerimden şıkayetçiyim hamile kalmadan önce kirpiklerim gayet güzeldi bir sıkıntı yoktu,ama şuan aşırı derece karışıklar resmen birbirine girmiş durumdalar rimel sürünce daha da kötü görünüyor,kirpik tarağı ile düzeltmeye çalıştım yok öyle de olmadı gözüme giriyorlar bide yapışık yapışık:( Sonra da gözüme birşey kaçtı diyip yüzümü yıkamaya gidiyorum ama aslında kirpiğim kaçmış oluyor..
Sizde de böyle mi, ve nasıl çözüm buluyorsunuz?

Benim yeni başladı pullanma şampuanı mı değiştirsem acaba
Bende saç dökülmesinden şikayetçiyim hamilelikten sonra başladı kremsiz şampuanlar azaltıyor ama o da saç taramayı zorlaştırıyor ben artık kremliyle kremsizi karıştırıp kullanıyorum 🤦🏼‍♀️

Benim yeni başladı pullanma şampuanı mı değiştirsem acaba
saç kremi kullanıyorsan diplerine sürmemeye çalış sadece uçlarına sür ben öyle bir çözüm buldum olmadı bir daha zaten çok azdı böyle bir iki parça
Bende saç dökülmesinden şikayetçiyim hamilelikten sonra başladı kremsiz şampuanlar azaltıyor ama o da saç taramayı zorlaştırıyor ben artık kremliyle kremsizi karıştırıp kullanıyorum 🤦🏼‍♀️
Benim hamilelikten önce daha çok dökülüyordu şimdi sanki duruldu gibi kremle şampuanı ayrı kullan istersen uçlarına sürersin sadece

Merhaba kızlar,
Ben kirpiklerimden şıkayetçiyim hamile kalmadan önce kirpiklerim gayet güzeldi bir sıkıntı yoktu,ama şuan aşırı derece karışıklar resmen birbirine girmiş durumdalar rimel sürünce daha da kötü görünüyor,kirpik tarağı ile düzeltmeye çalıştım yok öyle de olmadı gözüme giriyorlar bide yapışık yapışık:KK43: Sonra da gözüme birşey kaçtı diyip yüzümü yıkamaya gidiyorum ama aslında kirpiğim kaçmış oluyor..
Sizde de böyle mi, ve nasıl çözüm buluyorsunuz?
Belki artan hormonlara mı bağlı dicem ama ilk defa duyuyorum doktoruna bir danış istersen belki mikrop vardır

saç kremi kullanıyorsan diplerine sürmemeye çalış sadece uçlarına sür ben öyle bir çözüm buldum olmadı bir daha zaten çok azdı böyle bir iki parça

Benim hamilelikten önce daha çok dökülüyordu şimdi sanki duruldu gibi kremle şampuanı ayrı kullan istersen uçlarına sürersin sadece
Ben kremi her türlü kullanıyorum şampuanda da ayrı da,ama bide hindistan cevizi yağı var süper oluyor geçen kullandım azalttı gibi biraz ama kokusunu sevemedim maalesef saç spreyi kullandım kokusu gitsin diye o da yağlandırıyor kısır döngüye girdim yani:(

Belki artan hormonlara mı bağlı dicem ama ilk defa duyuyorum doktoruna bir danış istersen belki mikrop vardır
Olabilir, internetten baktım biraz hamilelikte çok oluyormuş ama kirpik tarağı ile düzeltebilirsiniz diyorlar ama öyle de düzelmiyor kaş kirpik birbirine girdi 🤣

En de saçlarımı komple kesesim var biçimsiz duruyor bi saç dökülmesine karşı şampuan kullanıyorum iyi geliyordu ama keçe gibi yapıyor zararlı olur mu bilemedim bid. saçlarımı elidorla yıkadım geçen gün biraz daha iyi oldu kirpiklerini kuaförde az kısaltırsan mı öyle bi sorun yaşamadım hiç bilemedim

Back
X