- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.334
- 598
Nerde o gunlerYarın duyacaksınız ya işte kuzum inşallahrapor yarına çıkar herhalde pazartesiye tamamdır,ikimiz birden rahat ederiz
![]()

Senin içinde ıyı olur ogluna da kendıne de vakıt ayırmıs olursun hem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde o gunlerYarın duyacaksınız ya işte kuzum inşallahrapor yarına çıkar herhalde pazartesiye tamamdır,ikimiz birden rahat ederiz
![]()
Canım inanmıyorum çok üzüldüm ya senin kadar şok oldum. İnşallah en kısa sürede Rabbim yine nasip eder. Belirtin falan var mıydı neden gitmiştin doktoraMalesef kalbi durmuş.. yarın kürtaj olacağım
Ayy evet sabah ola hayrola bakalım,dua edeceğim Allah sana bağışlasın bebeğini inşallahNerde o gunlerdur bakalım yarın olsun hayrolsunn, ben hesap yapınca tutmuyor
en ıyısı beklemek
Senin içinde ıyı olur ogluna da kendıne de vakıt ayırmıs olursun hem![]()
Ben de senelerdir namaz kılıyordum. Sonra bir bahaneden bıraktım. Allah tekrar şevk versin inşallahNefsimiz ve şeytanın vesvesesi... Nefse herşey güzel gelir rahatlık ister çok şükür ama 2 yıldır ben nefsimi hep terbiye ettim daha iyi namazım ibadetlerim sadece işte ilim alırken sıkıntı yaşıyorum bazen kitap okuyasım gelmiyor ne yapsam onun için bilemiyorum![]()
Evet Bornova dayım ben canımSende mi izmirdesin neresinde oturuyorsun?
Tamam canım 18 inde gideceğim inşallah mutlaka soracağım bendeBEl agrisi bende de vardi bunun icin progestan verdi doktor fazla ağrının normal olmadığını söylemişti bana bence doktoruna danış
Cok gecmis olsun canim cok uzuldumKizlar dun hafif kanamam oldu bugunde devam edince dr gittik bebegin kalbi 2hafta once durmus kurtaj oldumnasip degilmis haziran annesi olmak hepinize saglikli guzel dogumlar diliyorum hoscakalin :)
Geçmiş olsun canım Rabbim inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsinKizlar dun hafif kanamam oldu bugunde devam edince dr gittik bebegin kalbi 2hafta once durmus kurtaj oldumnasip degilmis haziran annesi olmak hepinize saglikli guzel dogumlar diliyorum hoscakalin :)
Çok geçmiş olsun, Allahım sabır versin kuzumKizlar dun hafif kanamam oldu bugunde devam edince dr gittik bebegin kalbi 2hafta once durmus kurtaj oldumnasip degilmis haziran annesi olmak hepinize saglikli guzel dogumlar diliyorum hoscakalin :)
Günaydın bebeğim
Saolun inşallah. Allah tez vakitte tekrar nasip etsin size de. Nasip değilmiş. Allah hayırlısını versin. Geçmiş olsunKizlar dun hafif kanamam oldu bugunde devam edince dr gittik bebegin kalbi 2hafta once durmus kurtaj oldumnasip degilmis haziran annesi olmak hepinize saglikli guzel dogumlar diliyorum hoscakalin :)
Göğüs ağrım vardı sadece; o kyboldu.Canım inanmıyorum çok üzüldüm ya senin kadar şok oldum. İnşallah en kısa sürede Rabbim yine nasip eder. Belirtin falan var mıydı neden gitmiştin doktora
Geçmiş olsun canım çok üzüldümKizlar dun hafif kanamam oldu bugunde devam edince dr gittik bebegin kalbi 2hafta once durmus kurtaj oldumnasip degilmis haziran annesi olmak hepinize saglikli guzel dogumlar diliyorum hoscakalin :)