• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ör gitsin ya ne olacak:) Allah korusun bisey olmaz inşallah ama olursa yine hamile kalmayı düşünürsün illaki her türlü kullanırsın bence . Tabiki bebeklerimize Allah sağlık versin inşalalh sorunsuz doğarlar.

Ay yok ben kötüyüm 🤦‍♀️ bu haftasonu kızımın doğum günü var birkaç süs eşyası alalım diye cikayim dedim arabada kustum afedersin tutamadım kendimi. Eve geldim 🙁
Geçmiş olsun ben iki kere kustum şimdiye kadar sabah aç olunca. tiksinme var bugun dinçtim bi şeninde geçer iki haftaya

Canım belliki geç döllenme olmuş çok net görünüyor içini ferah tut ben 6+0 da duydum kalp atışlarını ama doktorun kullandığı cihaz çok önemliymiş
İnşallah öyledir, aşılama oldugum ıcın doktor bu kadar gecıkecegını düşünmedi.. Hayırlısı ınsallah, bakalım neler olcak carsamba günü 🙏🏻

Sağlık ocagi ilk randevu olarak ne zaman çağirdi sizi gidenler? İlk izlem olarak yani

Arkadaşlar özür dileyerek soruyorum aşırı derecede tükürük üretimi sizdede oluyormu çok berbat bir durum ne yapmalıyım acaba

Kızlar 6. Haftama bugün girdim akıntım çok fazla ve bazen kanlı şekilde akıntım oluyo sizdede oluyomu normalmi

Bu haftalarda belirtiler tık diye gider miydi ya bulantı yok denecek kadar azaldı ve enerji geliverdi 🤔
Artık ilk üç zorlu ayı atlattın bence. Ikıncı üç aylık döneme gırıyorsun ondan. Yıne de doktoruna sor

Back