- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
Rica ederim cnm e nabızdan görürsün sonuçlarınıBilmiyorum canım ya tlfda konustuk önümüzdeki ay gidicem bı daha. Teşekkür ederim canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim cnm e nabızdan görürsün sonuçlarınıBilmiyorum canım ya tlfda konustuk önümüzdeki ay gidicem bı daha. Teşekkür ederim canım![]()
Canim sen çok telaş yapıyorsun. Biraz rahat ol stres olmamak çok önemli. Çok etkiliyor bebeği ve hamilelik gidişatını. Dur bakalım her şey yoluna girer. Bu kadar stres yapmaKizlar 5 haftalikken kese boyutunuz kacti acaba
Ahhhh elimde olsa bir hafta arayla 2 doktora gittim 2side cok iii hersey yolunda dedi ama bn yine streslerdeCanim sen çok telaş yapıyorsun. Biraz rahat ol stres olmamak çok önemli. Çok etkiliyor bebeği ve hamilelik gidişatını. Dur bakalım her şey yoluna girer. Bu kadar stres yapma![]()
Kalp atsini bi duysam blki biraz stresim gecerAhhhh elimde olsa bir hafta arayla 2 doktora gittim 2side cok iii hersey yolunda dedi ama bn yine streslerde
Şuan kalp atışı için beklemek zorundasın zaten yani stres yapsanda yapmasan da bekliceksin iyisi mi keyfini çıkar zamanın gelmesini bekle.Ahhhh elimde olsa bir hafta arayla 2 doktora gittim 2side cok iii hersey yolunda dedi ama bn yine streslerde
Ins cnm 28 ekimde gittimde 15 gun sonra gel belki kalp atslarini duyarz demisti ozeldeki doktorm carsamba gitcem bklm devlet hastanesinde baska bi doktora cuma gunu gittm 5+4demisti kalp atsi yok ama daha cok erken demsti bklm carsamba ins duyarmŞuan kalp atışı için beklemek zorundasın zaten yani stres yapsanda yapmasan da bekliceksin iyisi mi keyfini çıkar zamanın gelmesini bekle.
Daha başlarda böyle yaparsan ilerde naparsin:) bekle her şey olacağına varır insallah
Sen şuan 6arti0sin o zaman yanı 7.haftaya girdin. Bu hafta duyarsın artık bizler de 6+larda duyduk. 5+larda duyulmaz zaten çok nadir yani. Hayırlısı olsunIns cnm 28 ekimde gittimde 15 gun sonra gel belki kalp atslarini duyarz demisti ozeldeki doktorm carsamba gitcem bklm devlet hastanesinde baska bi doktora cuma gunu gittm 5+4demisti kalp atsi yok ama daha cok erken demsti bklm carsamba ins duyarm
Evet canım hemen hemen aynıları istedi..
hadı hyırlısı sızın ıcın :)İnşallah çarsamba gunu de cismini görüp, sesini duyabilirz![]()
ya benım de dedıkı cumatesı gını 2. kesede bırsey yok kendılıgınden kaybolucak o dedi.Bir tanesini kaybettim canım...ama diğeri iyi çok şükür![]()
Teşekkür ederim inşallah sağsalim kucağımıza alırızEvet canım hemen hemen aynıları istedi..![]()
Aynen biz alt üst oturuyoruz nerdeyse 7 24 beraberizAy keşke kaynanam yanımda olsa. Yemekler hizmetler. Nazımı hep çeker Allah var çok şanslısın
Eşim yanımda değildi duyunca çok sinirlendi ama bana çoktan imza attırmışlardı artık hiç aklıma gelmedi şikayet etmek yinede gidelim dedi boşver Allaha havale ettim dedimGerizekalilarmis. Keske sikayet etseydin beyaz masaya. Terbiyesizler.
Gittim kan verdim bakalım elimde telefon e nabizdayim bekliyorumİnşallah değildir canımki bence değil
![]()
Bende geceleri uyuyamıyorum canım hele biseyleri takarsam ama bi bardak iç sen de ondan bisey olmazKızlar bu arada hiçbir şekilde uyuyamıyorum 7 de kalkmam lazım çok stresli bir gün olacak ama yok uyuyamıyorum çıldıracağım yani.. dünde hiç uyuyamadım zaten abuk subuk bir sürü rüya gördüm, eskiden olsa uyuyamadigim zamanlar üç bardak kahve içerek kendime gelirdim ama hamile olunca o da olmuyor yarın çok berbat bir gün![]()
Benim 7 mm'ydi yanlış hatırlamıyorsamKizlar 5 haftalikken kese boyutunuz kacti acaba