- 2 Ekim 2019
- 459
- 304
- 23
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede anlardin bazi belirtiler yerlesme belirtisi gibi oluyo yani hamilelik ilerledikçe kayboluyor bazen yerini yeni bi belirtiye bırakıyor bazende minikler annelerine kiyamyip daha fazla belirti hissettirmiyo daha rahat bir gebelik süreci geçirmeniz için yardımcı oluyolarkızlar benim 2 haftadır kasığımda sertlik vardı sürekli sanki biri orayı kaziyomus gibiydi bacağım hafif kasılıyordu yururken filan bugun hicbir his yok niye oyle olduki kimyasal olsa regl olurdum degilmi anlardım yani çok korkuyorum
Kesinlikle geçmiyor tek düşündüğüm şey inşaşlah hala kalp atışı vardırBenimde 18 kasım ama günler geçmiyor of of![]()
İnşallahhhhYaaa benimde 18 inde inşallah bir sıkıntı olmaz 18 indede hayırlı haberler alırız![]()
Boyle pisliklere bi daha pabuc birakma arkadasin insaaallah ya. Allah bildigi gibi yapsin boyleleriniEşim yanımda değildi duyunca çok sinirlendi ama bana çoktan imza attırmışlardı artık hiç aklıma gelmedi şikayet etmek yinede gidelim dedi boşver Allaha havale ettim dedim
BEl agrisi bende de vardi bunun icin progestan verdi doktor fazla ağrının normal olmadığını söylemişti bana bence doktoruna danışArkadaşlar bugün 8+2 oldum çok şükür ama çok fazla sırt ağrım ve günde 3-4 kezde çok fazla bel ağrım oluyor bu sorunu yaşayan var mı benim gibi bu arada bebeğimi gördüm kalp atışını dinledim doktorum 3 hafta sonra gel dedi bir sorun varsa diye çok endişeleniyorum
Ben de tedirgin olmuştum ama böyle oluyormuş Mayıs anneleri gurubuna girip orda okudum :) onlar bizden önde gidiyor bakalım nasıl ilerliyor süreç diyeBu haftalarda belirtiler tık diye gider miydi ya bulantı yok denecek kadar azaldı ve enerji geliverdi![]()
Ben de tedirgin olmuştum ama böyle oluyormuş Mayıs anneleri gurubuna girip orda okudum :) onlar bizden önde gidiyor bakalım nasıl ilerliyor süreç diye![]()
Gazdan sisnknlıkten olabılır devam ederse soylesersınızKizlaaaar umarim iyisinizdirBenim bir sorum olucak bugun 10+1 sabahtan beri sol tarafima yururken oturup kalkarken agri saplaniyor gibi. Kasikmi desem karin mi desem bilemedim. Kasik gibi ama. Sanci degil baya agri saplaniyor anlik boyle. Önemli biseymidir acaba. Doktorumu arasammi bilemedim. Ne dersiniz ?
Ör gitsin ya ne olacak:) Allah korusun bisey olmaz inşallah ama olursa yine hamile kalmayı düşünürsün illaki her türlü kullanırsın bence . Tabiki bebeklerimize Allah sağlık versin inşalalh sorunsuz doğarlar.Kızlar ben geceleri hiç uyuyamiyorum gündüzleri zombi gibi ancak ev işleri ve oğlumun peşinden kosuyorum çok yoruluyorum aslında ama yinede uyuyamiyorum bende geceleri minik için battaniye örmeye karar verdim belki o şekilde onla uğraşırken uykum gelir uyuyabilirim diyeama herkes çok erken şimdiden örme aksi bi durum olursa daha çok üzülürsun 7. Ayıni bekle diyo sizlerin bu konuda fikri ne acaba merak ettim
![]()
Ay yok ben kötüyümBu haftalarda belirtiler tık diye gider miydi ya bulantı yok denecek kadar azaldı ve enerji geliverdi![]()
Benim 8+5 olması lazımbenimde uzun zaman oldu unutmuşum sanki ilkinde daha uzun zamanda rahatlamıstım diye hatırladım sizde mi bu haftalrdasınız
![]()
Cem atabekoğluna gidiyorum tavsiye ederimBen baskentte hulusı hoca ya gidiyordum ama degsıtırebılirim doktorumu, önerileri ben de takip edeyim.
Zahide kucuk e randevu almıstım dün
4+3 de 5mm diKalp atsini bi duysam blki biraz stresim gecer
Canım belliki geç döllenme olmuş çok net görünüyor içini ferah tut ben 6+0 da duydum kalp atışlarını ama doktorun kullandığı cihaz çok önemliymişSu an adete göre 7+4, yaa acıkcası doktor ekranı İlk actıgında denız bişey mı kıpırdadı dedı, heyecanlandım var sandım tmm oldu sonunda dedım.. Sonra nefesını tut dedı, baya baktı o sekılde yok dedıistanbulda kı de kese düzgün yolk sac var dıyor bak resmını atayım buraya 1 hafta bekle dedi kımseye gitme dedi
Bende yarın görüp kalp atışlarını dyacagim inşAllah Allahım nasip eder hepimizeKızlar ben de yarın doktora gideceğim geçen hafta gittim doktor geç döllenme dedi erken diye bebişi göremedik dualarını bekliyorum inşallah yarın görürüz![]()
Gittin mi doktora canımYarın doktora gideceğim soracağım benim uzanma şansım da pek yok çalışıyorum![]()