2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
kasiklarim da adet sancısını benzer agri oluyor

Çok geçmiş olsun,benimle aynı durumdasın,bende aynı şeyleri yaşadım hep diken üstünde oluyorsun, hiç ayağa kalkma istirahat et stres yapmamaya çalış progesteron da kullan.. inşallah geçer bir an önce

Günaydın Hüç uyumadık desem yeridir
kızımın dişleri yüzünden yavrum ağladı durdu

Bu Arada kızlar gün geçtikçe bende gebelik belirtileri de kayboluyor sanki.. zaten neredeyse yok denecek gibiydi; sadece hafif göğüs hassasiyeti halsizlik ve sık wc ye çıkma durumu var. Sizler nasılsınız

Geçmiş olsun canım inşaallah en kısa sürede hafif bir şekilde atlatirsiniz bol bol su iç

Arkadaşlar iyi akşamlar yarın doktora gideceğim keseyi gormeye artık gorunmesi lazım çünkü dün değerim 3014 du yarın 6-7 bine gelir dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla keseyi görelim
İnşaallah gorursun hayırlı haberlerle dön canım

Günaydın
Buarada ben adımı yazdırmamışım yeni farkettim

Yaş 36, sat 12 eylül, 2. Çocuk, tahmini doğumda 19 haziran

Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Bu Arada kızlar gün geçtikçe bende gebelik belirtileri de kayboluyor sanki.. zaten neredeyse yok denecek gibiydi; sadece hafif göğüs hassasiyeti halsizlik ve sık wc ye çıkma durumu var. Sizler nasılsınız
Göğüs hassasiyeti ve mide bulantısı ozellikle akşamları ve sabah uyanınca bendeki belirtiler canım .

Amin canım inşaallah hepimiz sağ salim saglikli bir şekilde kavusalim bebeklerimize

Kızlar günaydın. Benimde pazartesi doktorum 6+5 dedi kalp atışını gördük çok şükür. Son adet tarihimle uyumsuz 1 ay geriden geliyor doktorum ayarlayacak eylül yaparız dedi. sorum şu ki şimdi 6+5 ertesi gün 6+6 6+7 diye mi hesaplamalıyım? 8+0 da 2 aylık mı olmuş oluyor? mesela 6+5 te 6 haftalık mı 7 haftalık mı oluyor? çok soru sordum kusura bakmayın bilenler yardımcı olabilirlerse çok sevinirim

11.haftamdayım ama hamile gibi hissetmiyorum kızlar bu durum beni endişelendiriyor benm gibi olan var mı

bende de aynıları var ama göğüs hassasiyeti bayağı ağır masaya falan dayandığımda resmen irkiliyorum. Bunlara ek olarak mide yanması çok var bende

aynen öyle 6+5 6+6 diye gidiyor, 8+0da 2 aylık olmuş oluyor. 6+5'te 6 haftalık ve 5 günlük olmuş oluyorsun yani 6. haftanın içindesin

Ya bişey sorucam büyümesine göre her gittiğimizde böyle hafta sayısı değişecek mi? Benim iyice kafam karışıyor çünkü gittiğim her doktor başka bi hafta veriyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…