2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet canım kürtaj olunca bütün rahmi temizledikleri için diğer bebek de gidiyor,kendi kendine küçülecek diğer bebeğin plasentasında bir leke olarak kalacak,bizde gördük zaten çok küçük, kesinleşti zaten dün de

Anladım canım kısmet. Kısmeti olsaydı doğardı elbette. Allah diğerine sağlık versin ne diyelim. Hayırlısı olsun

Anladım canım kısmet. Kısmeti olsaydı doğardı elbette. Allah diğerine sağlık versin ne diyelim. Hayırlısı olsun
Evet ya üç çocuk zor olurdu hem,hayırlısı olsun ne diyelim,daha ne büyük acılar var bu hiçbir şey

Mesajini gorunce cok sevindim cnm insallah guzel haberlerle gelirsin

Cnm gözün aydın çok sevindim dun gece yorumları okudum yazacak bir şey bulamadım sadece dua ettim senin ve bebeğin için bu gun bu yaziyi gördüm çok ama çok mutlu oldum gümbür gümbür duyarsin ins kalp atışında bütün dualarım sizinle

Yaa kuzum benım Allah razı olsun, derdimi dert bildiniz, insallahh saglıkla ılerler de guzel guzel haberler verırım ben de

Mesajini gorunce cok sevindim cnm insallah guzel haberlerle gelirsin

Çok tesekkür ederim sizi seviyorum

Ağrı falan var mı peki?
biraz agrim var özellikle ayağa kalkınca doktora acile gittik beta hgc yükselmiş ama doktor kalp atışını duymadı %50 düşük riskin var progestan verdi kullan dedi. korkuyorum acikcasi bebeği kaybetmek istemiyorum. wc ye gidince agrim oluyor kanamadan var acaba diyorum geçen ay bu donemlerde adet zamanimi acabe üstüne adet mi oluyorum yoksa Allah korusun bebeğime birsey mi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…