- 4 Nisan 2020
- 248
- 237
- 33
Evet aynen oyle sizinki nekadarlikRica ederim canım.ne demek hepimiz aynıyız korku endişe heyecan hepsi var
7+5 günlük bakalım 18 de randevum var o zaman kaç cikacak adet tarihimle uyumlu değil 5 gün geriden geliyorEvet aynen oyle sizinki nekadarlik
Siz duydunuzmu peki kalp atisini falan7+5 günlük bakalım 18 de randevum var o zaman kaç cikacak adet tarihimle uyumlu değil 5 gün geriden geliyor
Geçen salı duydum canım o zaman işte 7+3 olması lazımdı ama bebek 6+4 cikti dr sorun yok herşey normal dedi 18 randevu verdi bakalım inşallah sıkıntı olmaz hep korkuyorumSiz duydunuzmu peki kalp atisini falan
Aaa ne güzel duymuşsunuz istr inşaallah olmaz sknti korkmayınGeçen salı duydum canım o zaman işte 7+3 olması lazımdı ama bebek 6+4 cikti dr sorun yok herşey normal dedi 18 randevu verdi bakalım inşallah sıkıntı olmaz hep korkuyorum
Amin canım inşallah sende duyarsın inşallahAaa ne güzel duymuşsunuz istr inşaallah olmaz sknti korkmayın
Canım nasıl oldun hiç sesin çıkmadı ?İnsallahh
Merhaba benımde 2 Kedim var Aşıları tam dışarı çıkmıyorlar , Gebeliklerimde hiç sıkıntı olmadı . Hatta 1 yaşında olab kızım için innaılmaz Güzel bayılıyor onlaraKızlar kedisi olan var mı benim 2 tane var iksii de tekir kedi biri sürekli sokağa çıkıyor ama öteki evin bahçesinde dolanıyor birinin aşısından eminim ama diğerine tekrar gerekli bağışıklık için daha tahlile gidemedim aranızdan kedisi olan ve doktoruna soran varsa ne dedi yani sıkıntı olur mu hamilelikte
Sohrab kuzu ne karar verdin kusura bakma yazdıysan denk gelmedim
Sohrab canım naptın Zahide hocanın yanına gittin mi?
Sohrab nasılsın?
zahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..Canım nasıl oldun hiç sesin çıkmadı ?
Ah kuzum çok üzgünüm yazahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Nasipte yokmus haziran annesı olmak
Arkadaşlar evde kedim var yıllardır dışarıda kedi bakarım severim beslerim.evdeki kedinizi aşılarını kesinlikle ihmal etmeyın. Dısardakı kedilere de dokunmayın doktorun bana soyledıgı bu. Kedi köpek evde beslemek bağışıklık kazandırır benım su anda toksoplazma bağışıklığım var.hastalık gecırmısım daha önce. Antikor var vücudumdaKedi ve köpeklerden uzak durmak lazım bir de aşısı yoksa riskli. Toxoplasma tahlili yaptirdinmi? Doktora mutlaka sorman lazım.
İnsallahh cnm, üzüldüm, cok hem de, ama nasip deilmiş.. Allahım saglıklı Bı sekılde yenıden nasp eder insallah, tek tesellim hamıle kalabıldiğimi görmüş oldumAh kuzum çok üzgünüm yaAllahım sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin bunu unutursun sana inşallah
Çok geçmiş olsun. Acın tarifsiz biliyorum ama vücut o bebeği beslemediyse, gelişmesine izin vermediyse sorunlu bir gebelik olacaktır. Benim doktorum aynen böyle söylemişti. Sağlıksız bebekler ilk üç ayda gelişimi dururmuş. Demekki bi sorun vardı ki böyle oldu. Sen anne olarak elinden geleni yaptın koşturdun doktor doktor hem de ümidi kesmedin. Ama bi yerden sonra senin elinde olmayan şeylerde var maalesef.zahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Allah razı olsun canım benımÇok geçmiş olsun. Acın tarifsiz biliyorum ama vücut o bebeği beslemediyse, gelişmesine izin vermediyse sorunlu bir gebelik olacaktır. Benim doktorum aynen böyle söylemişti. Sağlıksız bebekler ilk üç ayda gelişimi dururmuş. Demekki bi sorun vardı ki böyle oldu. Sen anne olarak elinden geleni yaptın koşturdun doktor doktor hem de ümidi kesmedin. Ama bi yerden sonra senin elinde olmayan şeylerde var maalesef.
Şu saatten sonra senin sağlığın önemli. Kürtajını hasarsız bir şekilde ol, bedenin toparlasın. Psikolojini ve moralini düzelt önemli olan bunlar.
İnşallah kısa zamanda sağlıklı bebişin gelecek. Pes etmek yok. Allah güç kuvvet versin sana
Canım ne denir bilemiyorum çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsinzahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Bu arada rahim işlem görünce hamile kalma ihtimali artarmış. Hani rahim filminden sonra da mesela çoğu kişi hamile kalırmış. Bence bu ay kürtajını ol önümüzdeki aylarda kendiliğinden hamile kalma ihtimalin çok yüksek. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik haberini alırsın inanıyorum ben canım.Allah razı olsun canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?