• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
merhabalar ben yine bişey sormaya geldim :olamaz: şimdi hepimiz biliyoruz ki hamilelik sürecinde sucuk, salam, sosis gibi şeyleri yemeyin zararlı diyolar ama benim canım inanılmaz inanılmazzz sosis istiyor ne yapmalıyım bilemedim o_O
İyice kızartıp öyle yemelisin canım :)

Benım gecen cuma 13 mm idi her gun 1 büyüse bugun 18 19 mm olması gerek, görülsün ona da razıyım kuzum sonra da duysam olur, en azından bebek gorsün doktor
Saat 16.00 da hepimiz için hayat duracak galiba ♥️

Bizimki hayatta babasını bırakıp bi yere gitmez 😍 Görevden sonra yeni buluştular kardeşini de heyecanla bekliyor annem gelir en fazla o zaman da ben de bi yerlere gitmelerini içime sindiremezdim annem diyor bazen alayim gideyim diye :)
Ya benım kız daha 1 yaşında ondan pek anlamıyo yavrum babası işe giderken falan ağlıyo ama biyere gidince biri onu gezdirince bize gelmiyo 🤣
Ama biz daha hiç kimseye bırakıp gitmedik bırakamayız gibi ben evhamlıyım aklıma herşey geliyo 😂

Kızlar merhaba,
31 Ekimde gittim doktora, kese 0,77 cm idi.
10 Kasımda gel kalp atışına bakalım dedi.
Duyulur mu sizce 👀
Konuşmalarınıza göre 20 mm olmadan duyulmayacak 👀 10 günde ne kadar büyür kese 🙄

Kızlar merhaba,
31 Ekimde gittim doktora, kese 0,77 cm idi.
10 Kasımda gel kalp atışına bakalım dedi.
Duyulur mu sizce 👀
Konuşmalarınıza göre 20 mm olmadan duyulmayacak 👀 10 günde ne kadar büyür kese 🙄
Günde 1mm büyüyürmus ortalama olarka

Hanımlar bu arada Instagram sayesinde tanıdığım minik bebek var sma hastası henüz 6 aylık ağır geçiriyormuş yardıma ihtiyaçları var ya ürün satışı ya ürün bağışı ya da bağış alıyorlar inceler misiniz minik yavrumuz yaşasın
İg: enestalhabebeksmatip1

Back