• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Birde bulantı çok haklısın 🤦🏼‍♀️ Bende normalde bi muayene bi kontrol muayenesi oluyorum 🤣 ama bu sefer kontrol muayene ne gidemicem 🤣
Ya bide 2 doktorunda cihazlarıda birbirinden çok Farklı 🤣😂 İstanbulda net net görüyorum içim rahatlıyor buradakinde hasret gideriyorum gibi oluyorum 🤣 buradaki doktorcumu seviyorum ne yapsam Ne desem katlanıyor adam 🤣 kanki gibi olduk bizle bir sevindi yada doğursada kurtulsam diyor 😂😂

• Beğen
Reactions: H E
Ya bide 2 doktorunda cihazlarıda birbirinden çok Farklı 🤣😂 İstanbulda net net görüyorum içim rahatlıyor buradakinde hasret gideriyorum gibi oluyorum 🤣 buradaki doktorcumu seviyorum ne yapsam Ne desem katlanıyor adam 🤣 kanki gibi olduk bizle bir sevindi yada doğursada kurtulsam diyor 😂😂
Yaaa çok iyi doktorunla böyle bağ kurmak 😻
Valla doğurda kurtulalım çok bekletti bu bebek bizi doğunca çekceği var😂

Yaaa çok iyi doktorunla böyle bağ kurmak 😻
Valla doğurda kurtulalım çok bekletti bu bebek bizi doğunca çekceği var😂
Geçen görümcemler geldi, Abimde diyo iyice ev hanımı gibi olmuş ne iş olsa yapıyor diyor 🤣😂 eşimde diyo zor bulduk biz bu bebeği tohumuna para saydık 🤣😂

Geçen görümcemler geldi, Abimde diyo iyice ev hanımı gibi olmuş ne iş olsa yapıyor diyor 🤣😂 eşimde diyo zor bulduk biz bu bebeği tohumuna para saydık 🤣😂
Öyle valla 😂 hepsi değerli bebeklerin ama sizinkiler altın gibi 🤣 ekstra hassasiyet oluyo .
sağlıkla gelsin hepsi ya 🤲🏻

Kendi annem bizzat kızımı alıp yazlığa gideceğini söyledi 🤣
Hayır bide kızımda da kimsenin yardımına ihtiyaç duymadım eşim yardımcı oldu hep 😂 neden insanlar herşeye atlıyor anlamıyorum .
Ah ben henüz anneme söylemeye cesaret edemedim😅 eminim duyunca oda oglumu kendi evine goturmek isteyecek çocuk ezilmesin ne aceleniz vardı diye diye😅

• Beğen
Reactions: H E
İnstgramda zahıde kucuk diye bi doktor takıp edıyorum, o bi kere en az 2 yas olmalı demıstı, ben de hep peşpeşe yaparım diye hayaller kuruyorum 2 bucuk yıldır 1 taneye zor gebe kalabıldım, onun da akıbet bugun bellı olcak 🙏🏻
Ya inşallah güzel sonuçlar alın sağlıkla huzurla miniginizi kucaginiza alın 👐 bebeğim dogdugunda oğlum iki yaşını doldurmuş hemen hemen 3 yaşına girmek uzere oluyo inşallah Sandığımdan daha iyi uyum sağlayabilecek durumda olur🙏

İnsanlar konuşur ben umursamıyorum artık bana da herseyı dıyolar, ama ben hala kımseye soylemdm hamile oldugumu 😂. benım büyük kızı kimseye bırakamm zaten bensız asla durmaz ,ıyısıyle kotısuyle çocuklarm yanımda duracak elbette kimse karısamaz, eşim de dahil
Bende sadece kaynapamlara soyledim o da kontrole giderken oğlumu onlara bırakmam gerektigi icin söyledim benim annemde direk oğlan bizde kalsın diyecek muhtemelen ama bende öyle bişeye izin vermem sizinde dediğiniz gibi ıyısıyle kotusuyle yanımda olmamaldılar hem bu şekilde ikisinide gerçekten çok sevdiğimizi daha kolay anlarlar diye düşünüyorum 😍

Yaaa benım 11+3 falan olucak sanırım tam hesaplamadım o civarlarda normalde 12-13 haftalıkken giderdim ama eşim bedelli askerlik yapıcak 1 ay o gitmeden 1 kez daha görelim dedik :)
En güzeli canım artık ultrasonda hareketlerinide görürsünüz o haftalarda gözüküyormuş🥰

2 haftada bir çağırdı beni 🙃 çift çift gördüm bide hep 😍 İstanbul’a geldiğimde tüp bebek doktorum hem de Çanakkale deki takip eden doktorum iyi oldu 😃 ama sanırım artık gelmeyeceğim İstanbul’a yol çok yoruyor 😒
Ay istanbulda yolu geç virüste çok bende gebzedeyim ama ist. Gitmeye korkuyorum 4 aylık hamile arkadaşım var her hafta sonu istanbulda gidip geziyor hiç korkmuyorda valla

Ay istanbulda yolu geç virüste çok bende gebzedeyim ama ist. Gitmeye korkuyorum 4 aylık hamile arkadaşım var her hafta sonu istanbulda gidip geziyor hiç korkmuyorda valla
O ayrı zaten kuşum. Tedavi sürecinde bile evden çıkmadık 😒 O yüzden gidip hemen aynı gün geri dönüyoruz ondan ekstra yoruluyorum

Kizlar benim surekli midem bulanıyor , yediğim hiç birseyin tadını alamıyorum resmen kesintisiz mide bulantısı yaşıyorum ama bir türlü kusamiyorum , kussam rahatlicam sanıyorum bu şekilde olan var mı midesi bulanip kusamayan
Ben oyleydim canim ilk hamileligimde ama kusmaman daha iyi hem vucudunu asiri sıkmamış olursun hemde su kaybin olmaz

Neden ikili test yaptırmayı düşünmüyorsunuz merak ettim
Bende dusunmuyorum ayrintili ultrasona giricem ilk bebegimdede yaptirmadim cunku soyle dusunuyorum Allah korusun down sendromu filan varsa da aldiracak degilim o benim yine yawrum yine canim kanim ama cok uzulucem elde olmadan ne gerek var ama ayrintili ultrason onemli kalbi delikse beyinde su vs varsa dogum aninda mudahale icin istiyorum bide ikili testte yanilma paylarida cok oluyor okuyoruz her yerde

Ya inşallah güzel sonuçlar alın sağlıkla huzurla miniginizi kucaginiza alın 👐 bebeğim dogdugunda oğlum iki yaşını doldurmuş hemen hemen 3 yaşına girmek uzere oluyo inşallah Sandığımdan daha iyi uyum sağlayabilecek durumda olur🙏
Bence cok ideal yas aralıgı olacak☺️ saglıcakla kucagınıza da alın insallah 🙏🏻

Bende dusunmuyorum ayrintili ultrasona giricem ilk bebegimdede yaptirmadim cunku soyle dusunuyorum Allah korusun down sendromu filan varsa da aldiracak degilim o benim yine yawrum yine canim kanim ama cok uzulucem elde olmadan ne gerek var ama ayrintili ultrason onemli kalbi delikse beyinde su vs varsa dogum aninda mudahale icin istiyorum bide ikili testte yanilma paylarida cok oluyor okuyoruz her yerde
İkili test zaten tanı testi değil tarama testi. Yanılma payı tabiki olacak:)

Back