Ay istanbulda yolu geç virüste çok bende gebzedeyim ama ist. Gitmeye korkuyorum 4 aylık hamile arkadaşım var her hafta sonu istanbulda gidip geziyor hiç korkmuyorda valla
Biz napalım be kuzu İstanbuldayız
sürekli evde duramıyoruz çocuk hava aldın diye sessiz sakin yerler seçmeye çalılıyoruz ama benım eşim biyomedikal satışçısı maalesef sürekli hastanelerde
Ya inşallah güzel sonuçlar alın sağlıkla huzurla miniginizi kucaginiza alın bebeğim dogdugunda oğlum iki yaşını doldurmuş hemen hemen 3 yaşına girmek uzere oluyo inşallah Sandığımdan daha iyi uyum sağlayabilecek durumda olur
Kendi annem bizzat kızımı alıp yazlığa gideceğini söyledi
Hayır bide kızımda da kimsenin yardımına ihtiyaç duymadım eşim yardımcı oldu hep neden insanlar herşeye atlıyor anlamıyorum .
Bizimki hayatta babasını bırakıp bi yere gitmez Görevden sonra yeni buluştular kardeşini de heyecanla bekliyor annem gelir en fazla o zaman da ben de bi yerlere gitmelerini içime sindiremezdim annem diyor bazen alayim gideyim diye :)
Bizimki hayatta babasını bırakıp bö yere gitmez Görevden sonra yeni buluştular kardeşini de heyecanla bekliyorum annem gelir en fazla o zaman da ben de bi yerlere gitmelerini içime sindiremezdim annem diyor bazen alayim gideyim diye :)
Ya da sadece miniğe..Yinede bana çok düşkün olmasını istemiyorum ileride eşiyle sorunlar yaşamasın diye..Ay ne kadar iyi bir kayınvalideyim gelecekteki gelinime sesleniyorum çok şanslısın..
Benım gecen cuma 13 mm idi her gun 1 büyüse bugun 18 19 mm olması gerek, görülsün ona da razıyım kuzum sonra da duysam olur, en azından bebek gorsün doktor