- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Duyalacak bugün o pıtpıtlarİnşallah canmumutluyum bugun bilmiyorum ama güzel hisler var ıcımde
Inşallah güzel haberlerle geleceksin canım dün bi dr un blogunda okudum 3 milimde kalp atışı izlenip duyulmaz diyordu en az 5 milimde duyuluyor yazmıştı o yüzden bence sende güzel haberler alacaksınİnstgramda zahıde kucuk diye bi doktor takıp edıyorum, o bi kere en az 2 yas olmalı demıstı, ben de hep peşpeşe yaparım diye hayaller kuruyorum 2 bucuk yıldır 1 taneye zor gebe kalabıldım, onun da akıbet bugun bellı olcak
Hıc sorma yaa benım doktor gebeler ogleden sonra alıyormus hep, tüp tedavılerıni sabah yapıyorBenim annem de kızı ben alayım diyorne gerek varsa ben çocuğuma bakarım dedim evelAllah
Yaa sizin randevular hep geç saatte oluyor meraktan ölüyoruz
İnsanlar konuşur ben umursamıyorum artık bana da herseyı dıyolar, ama ben hala kımseye soylemdm hamile oldugumuÇok ama çok haklısınız öyle tepki veriyorlar ki sanki küçüğüm dogunca büyüğü mu yetimhaneye verecekmisim gibiEvet babasiyla arasi cok iyi ben bebekle ilgilenirken o babasıyla zaman gecirecek babası bebekle ilgilenirken benimle zaman geçirecek ve oğlum çok uyumlu bir çocuk eminim kardesiylede uyum saglayacaktir
İnsallahh bebeğimDuyalacak bugün o pıtpıtlar
Aynen ben de şu 5 gun ıcınde neler neler okudum, o yuzden umutluyum bugun kese boyu 20mm olmadan da görülmez diyolar hatta bos gebelık demek ıcın 25 mm e kadar beklenmelı diyolar, bebek boyu da 5 mm diyodu aynen senın dedıgın gıbı, perinatolojıye zaten demıstı kesen haftana gore kucuk demısti..Inşallah güzel haberlerle geleceksin canım dün bi dr un blogunda okudum 3 milimde kalp atışı izlenip duyulmaz diyordu en az 5 milimde duyuluyor yazmıştı o yüzden bence sende güzel haberler alacaksın
İnşallh iyi haberlerle gelirsinzBenımkı 4 te
Oyle düşğnme inşallh sende çok iyi haberlerle gelirsin canmAyy evet iki kat heyecangerçi benden çok iyi bir haber beklemeyin ama Sohrabb
iyi haberlerle gelir inşallah
Ah zahide hoca keşke İstanbul’da bulda olsa ne güzel doğum videoları var bayılıyorumİnstgramda zahıde kucuk diye bi doktor takıp edıyorum, o bi kere en az 2 yas olmalı demıstı, ben de hep peşpeşe yaparım diye hayaller kuruyorum 2 bucuk yıldır 1 taneye zor gebe kalabıldım, onun da akıbet bugun bellı olcak
Canım benim ben hissediyorum çok güzel haberlerle geleceksinİnsallahh bebeğimsen nasılsın, epeydır gırmıyordun
Aynen ben de şu 5 gun ıcınde neler neler okudum, o yuzden umutluyum bugun kese boyu 20mm olmadan da görülmez diyolar hatta bos gebelık demek ıcın 25 mm e kadar beklenmelı diyolar, bebek boyu da 5 mm diyodu aynen senın dedıgın gıbı, perinatolojıye zaten demıstı kesen haftana gore kucuk demısti..
Herkes o kadın için kendi şehrinde olmasını diliyorAh zahide hoca keşke İstanbul’da bulda olsa ne güzel doğum videoları var bayılıyorum
Bi sonraki görüş günü ne zaman :)Herkes o kadın için kendi şehrinde olmasını diliyormuhteşem bir doktor
İyiyim kuşum buralardayım okuyorum devamlı ama dahil olamıyorum.İnsallahh bebeğimsen nasılsın, epeydır gırmıyordun
Aynen ben de şu 5 gun ıcınde neler neler okudum, o yuzden umutluyum bugun kese boyu 20mm olmadan da görülmez diyolar hatta bos gebelık demek ıcın 25 mm e kadar beklenmelı diyolar, bebek boyu da 5 mm diyodu aynen senın dedıgın gıbı, perinatolojıye zaten demıstı kesen haftana gore kucuk demısti..
CumartesiBi sonraki görüş günü ne zaman :)
Aynen canim dr larda görmeye biliyor benim yolk kesem varmış ben ultrason resminde gördüm ama dr görmemişti bazen olabiliyor umutlu ol canımİnsallahh bebeğimsen nasılsın, epeydır gırmıyordun
Yaaa çok az kalmışşşCumartesi8+0 oluyor o gün
Benimde kontrolüne 14 gün var daha o günde 9+4 olcam günler geçmiyor yaYaaa çok az kalmışşş
benım daha 16 gün var
Yaaa benım 11+3 falan olucak sanırım tam hesaplamadım o civarlarda normalde 12-13 haftalıkken giderdim ama eşim bedelli askerlik yapıcak 1 ay o gitmeden 1 kez daha görelim dedik :)Benimde kontrolüne 14 gün var daha o günde 9+4 olcam günler geçmiyor ya
Yaaa çok az kalmışşş
benım daha 16 gün var
2 haftada bir çağırdı beniBenimde kontrolüne 14 gün var daha o günde 9+4 olcam günler geçmiyor ya
Birde bulantı çok haklısın2 haftada bir çağırdı beniçift çift gördüm bide hep İstanbul’a geldiğimde tüp bebek doktorum hem de Çanakkale deki takip eden doktorum iyi oldu ama sanırım artık gelmeyeceğim İstanbul’a yol çok yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?