2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Inşallah güzel haberlerle geleceksin canım dün bi dr un blogunda okudum 3 milimde kalp atışı izlenip duyulmaz diyordu en az 5 milimde duyuluyor yazmıştı o yüzden bence sende güzel haberler alacaksın

Benim annem de kızı ben alayım diyor ne gerek varsa ben çocuğuma bakarım dedim evelAllah

Yaa sizin randevular hep geç saatte oluyor meraktan ölüyoruz
Hıc sorma yaa benım doktor gebeler ogleden sonra alıyormus hep, tüp tedavılerıni sabah yapıyor

İnsanlar konuşur ben umursamıyorum artık bana da herseyı dıyolar, ama ben hala kımseye soylemdm hamile oldugumu . benım büyük kızı kimseye bırakamm zaten bensız asla durmaz ,ıyısıyle kotısuyle çocuklarm yanımda duracak elbette kimse karısamaz, eşim de dahil

Duyalacak bugün o pıtpıtlar
İnsallahh bebeğimsen nasılsın, epeydır gırmıyordun
Inşallah güzel haberlerle geleceksin canım dün bi dr un blogunda okudum 3 milimde kalp atışı izlenip duyulmaz diyordu en az 5 milimde duyuluyor yazmıştı o yüzden bence sende güzel haberler alacaksın
Aynen ben de şu 5 gun ıcınde neler neler okudum, o yuzden umutluyum bugun kese boyu 20mm olmadan da görülmez diyolar hatta bos gebelık demek ıcın 25 mm e kadar beklenmelı diyolar, bebek boyu da 5 mm diyodu aynen senın dedıgın gıbı, perinatolojıye zaten demıstı kesen haftana gore kucuk demısti..

Ah zahide hoca keşke İstanbul’da bulda olsa ne güzel doğum videoları var bayılıyorum

Canım benim ben hissediyorum çok güzel haberlerle geleceksin
Saat kaçta randevun ☺bende çok heyecan yaptım

İyiyim kuşum buralardayım okuyorum devamlı ama dahil olamıyorum. Bulantılarım var biraz biraz cumartesi randevum var yine aç çağırdı tahlil yapacak sanırsam

Aynen canim dr larda görmeye biliyor benim yolk kesem varmış ben ultrason resminde gördüm ama dr görmemişti bazen olabiliyor umutlu ol canım

Benimde kontrolüne 14 gün var daha o günde 9+4 olcam günler geçmiyor ya
Yaaa benım 11+3 falan olucak sanırım tam hesaplamadım o civarlarda normalde 12-13 haftalıkken giderdim ama eşim bedelli askerlik yapıcak 1 ay o gitmeden 1 kez daha görelim dedik :)

Yaaa çok az kalmışşş

benım daha 16 gün var
Benimde kontrolüne 14 gün var daha o günde 9+4 olcam günler geçmiyor ya
2 haftada bir çağırdı beni çift çift gördüm bide hep İstanbul’a geldiğimde tüp bebek doktorum hem de Çanakkale deki takip eden doktorum iyi oldu ama sanırım artık gelmeyeceğim İstanbul’a yol çok yoruyor

Reactions: H E
Birde bulantı çok haklısın Bende normalde bi muayene bi kontrol muayenesi oluyorum ama bu sefer kontrol muayene ne gidemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…