2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Geçmiş olsun,diğer bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim Allah'ın izniyle
Kızlar karından ultrasonla kalp atımını tam ne zaman gördünüz?
Ben tam 6haftalikken duyamamayi geçtim göremedi bile doğru düzgün,bağırsak hareketlerin fazla dedi.o yüzden alttan baktı ve o zaman duydum ve gördüm tam anlamıyla.karindan sadece azıcık kese gözüküyordu,kesenin içi bile gözükmüyordu.

Bagırsak hareketleriniz neden fazlaymıs acaba, sancınız falan var mıydı?

bir kitapta okudum su içip karin daha dolgun olduğunda bebek daha net görünüyor diye yazmilardi.

normal böyle şeyler heyecan yaptın belkide karin hareketler di bu tur seyler normal yediğin birsey bile dokunmuş olabilir.
Evet bak onu da söyledi yeni tuvalete girmişsin dedi ama kimse bana tuvaletini tutup gel dememisti, bilmiyordum 2defasinda da
Bu arada normalde de bağırsaklarımin çok renkli bir hayatı vardır ,buna hiç şaşırmadım ve garipsemedim o yüzden

Kanamam oldu kuzular ağırlarım da var dua edin bana saat 10’da randevum var
Canim nasilsin bidaha yazin mi ben mi kacirdim??
Kızlar doktordan geliyorum. Benim kese 3 günde 17 mm den 23 mm ye büyüdü ama içinde bebek yok malesef umudum kalmadı artık boş gebelik. Doktor bekleyelim 3 gün sonra Bi daha bakalım dedi. Keseye göre 6+4 hafta dedi
Hakkinda hayirlisi olsun canim ama biraz daha bekle istersen soyle bi sekizinci haftalara kadar..
Bebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen
Cok gecmis olsun
Gecmis olsun canim.. Arastiracam demissin zaten ama bende senin durumunda kurtaj yapilmiyor diye biliyorum.. cok sukur digeri iyiymis

Kızımın isteğiyle oldu.32 den beri uğraşıyoruz 2 kere hamile kaldım onlarda kalbi durdu.Bunda iğne kullanıyorum inşallah alırız kucagimiza
İnşallah Allah nasip etsin kucağımıza almayı hepimizinkini inşallah,bu sıkıntılı günlerde tek nesemiz onlar oldu

Kızlar doktordan geliyorum. Benim kese 3 günde 17 mm den 23 mm ye büyüdü ama içinde bebek yok malesef umudum kalmadı artık boş gebelik. Doktor bekleyelim 3 gün sonra Bi daha bakalım dedi. Keseye göre 6+4 hafta dedi
Canım yanlış bilgi vermek istemem ama 20 mm den sonra görünmezse boş gebelik oluyormuş diye duymuştum bende yaşadım kese 25 mm di ama 11 haftalıktı 9. Haftada kalmıştı kendiliğinden düşük başladı sonra kürtaj yaptı özeldeki doktor parça kalmasın diye .senin ki erken daha bekle kötü düşünme dualarım seninle inşallah bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…