2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canim nasilsin bidaha yazin mi ben mi kacirdim??

Hakkinda hayirlisi olsun canim ama biraz daha bekle istersen soyle bi sekizinci haftalara kadar..

Cok gecmis olsun 😔

Gecmis olsun canim.. Arastiracam demissin zaten ama bende senin durumunda kurtaj yapilmiyor diye biliyorum.. cok sukur digeri iyiymis 🙏🙏
Çok şükür.. Evet az önce öğrendim kürtaj falan olmaması lazımmış

Canım yanlış bilgi vermek istemem ama 20 mm den sonra görünmezse boş gebelik oluyormuş diye duymuştum bende yaşadım kese 25 mm di ama 11 haftalıktı 9. Haftada kalmıştı kendiliğinden düşük başladı sonra kürtaj yaptı özeldeki doktor parça kalmasın diye .senin ki erken daha bekle kötü düşünme dualarım seninle inşallah bebişin seninledir🙏🙏
Bende araştırmalarıma göre fazla umutlu değilim hayırlısı diyorum. Peki bu kese bebek yokken acaba daha ne kadar büyür kendiliğinden düşer kürtaja gerek kalmaz inşallah daha önce 8 haftalık kalp atımı durduğu için kürtaj oldum psikolojim çok etkileniyor. Şimdide rabbim hayırlısını versin inşallah diyorum 3 gün sonra az şok kesinleşir durumum

Kızlar bu arada çarşambaya başka bir doktordan randevu aldık çok iyi bir doktor diye duydum bakalım belki yaşıyordur içimden bir ses öyle diyor normalde bu his olayları falan saçma gelir ama gerçekten çok güçlü bir his var içimde🙂

Kızlar bu arada çarşambaya başka bir doktordan randevu aldık çok iyi bir doktor diye duydum bakalım belki yaşıyordur içimden bir ses öyle diyor normalde bu his olayları falan saçma gelir ama gerçekten çok güçlü bir his var içimde🙂
Canım genelde hissediyorsun kötü birseyde olsa hissederdin ben ilk düşügümde hissettim içimden bir parça koptu o an anladım zaten sonrada kanamam başladı inşallah hislerin gerçektir ve bebisin yaşıyordur 🤲🏻

Canım genelde hissediyorsun kötü birseyde olsa hissederdin ben ilk düşügümde hissettim içimden bir parça koptu o an anladım zaten sonrada kanamam başladı inşallah hislerin gerçektir ve bebisin yaşıyordur 🤲🏻
İnşallah canım benim 🙏 ilk defa böyle birşey hissediyorum çünkü 😊 bu arada sanada çok geçmiş olsun bu bebeğin çook sağlıklı olur inşallah hiç zorluk çıkartmaz💞

Banada saglik ocagi gelecegim tarihleri yazdi mayisa kadar 20 haftada td asisi icin cagirdi cnm sana tarihleri verdi mi bana ilac vermediler
Bana da ilac verdiler kullanacagim tarihleri yazip. Onu da zaten ben sordum da oyle verdiler 😆 hani ben gitmesem hic bilgilendirme yapmayacaklar sanrm. Bir de daha sonra da gelmem icin de hicbir sey dmeediler 😆 olsun ben kosturuyorm takip ediyorm 😆

Canım yanlış bilgi vermek istemem ama 20 mm den sonra görünmezse boş gebelik oluyormuş diye duymuştum bende yaşadım kese 25 mm di ama 11 haftalıktı 9. Haftada kalmıştı kendiliğinden düşük başladı sonra kürtaj yaptı özeldeki doktor parça kalmasın diye .senin ki erken daha bekle kötü düşünme dualarım seninle inşallah bebişin seninledir🙏🙏
Bildiğim kadarıyla 9 -11 haftalık arasında boş gebelik düşük olarak sonlanabiliyormuş daha fazla beklerse zehirlenme yapar diye okumuştum .

Back