2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hayırlı olsun cnm var net cikmis

Tebrik ederim guzel bi degerle karsılasırsın

Kızlar bugün gittim doktora kan istedi yarın sonuçlara bakacak .Ama ben e.nabiz dan baktım 234 cıkmış beta sizce iyimi

Çok değil canım biraz ağrı var sadece ama seni kürtaj yapmazlar canım çünkü tüm rahmi temizliyor İnşallahh senin için herşey güzel olur
Çok geçmiş olsun öyle demişlerdi ama ne bileyim o zaman ölü bir şekilde karnımda mı duracak

Ya öyle mi.. ben o zaman sorayım iyice teşekürler

Evet çok haklısın da işte..sağol

Kızlar bugün gittim doktora kan istedi yarın sonuçlara bakacak .Ama ben e.nabiz dan baktım 234 cıkmış beta sizce iyimi
Canım 6. Haftaya göre biraz az sanki ama hemen endişlenme benim ki ikizlerdi o yüzden fazlaydı seninki belki normaldir

Adetin kaç gün geçtiği önemli bide geç döllenme falan olabilir. Doktorlar tek bhcg ye bakarak bişey diyemiyor 2 günde 2 kat artıyorsa 2binlere gelince keseyi görebilirsiniz bu değerle düzenli artarsa inşallah öyle olur 4-5 güne kese görünebilir

Çok üzüldüm canım Çok geçmiş olsun

Inşallah cnm bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…