2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben altıncı haftada gittim iki hafta daha sabredin boşuna gidersiniz duyulmayabilir.

Him sen de duymadın yani
Yok gordum kalp atisini ama duymdm ultrason cihazi eskiydi ses acmadi doktor ama ekranda gordum kalp atislarini bebegimin 5 hafta sonra dedi ama ben kalp atis sesini duymk icin farkli doktora gitcm birde bazi gebeliklrde kalbi duruyoms kendi kendine bebegin benimde icim rahat etmz onun icin 2 yada 3 hafta sonra farkli doktora gitcm ne olur ne olmz diyerektn

Kızlar doktordan geliyorum. Benim kese 3 günde 17 mm den 23 mm ye büyüdü ama içinde bebek yok malesef umudum kalmadı artık boş gebelik. Doktor bekleyelim 3 gün sonra Bi daha bakalım dedi. Keseye göre 6+4 hafta dedi
normal ama 6+4 de bebek görünmeye ildir yani biraz daha bekle bence bana bekleyin diyorlar

Kızlar merhaba.ben de aranıza yeni katıldım.muhtemelen Haziran annesi olacağım nasip olursa.bundan önce Haziran ayında bir düşüğüm oldu çok korkuyorum.6 Kasım'da kalp atışı için gideceğiz .inşallah duyarız inşallah sıkıntısız güzel hamilelikler geçiririz hepimiz de .

Banada 6 Hafta sonra gel dedi cnmaralik 7 8 gibi gidicem

Ben 10 haftada kalp atışını duyan biliyorum. ve su an cok tatlis bir kız olduu bu kalp atışı geç döllenme den kaynaklida olabilir herkesin vücudu ayni olmuyor.
Cnn benm bebegimin kalp atisi 6+3 iken duyuldu cok şükür sıkıntı yok normal kontrole 6 hafta sonra cagirdi

Anladım canım evet gidebilirsin bence de en azından aklın kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…